Ο Rothschild ειναι ο δημιουργός του μυθολογικού δικτάτορα Kim Jong Un που δημιουργήθηκε στην «ουδέτερη» ευρωπαϊκή μασονική Ελβετία!!

Επειδή θα ακούσουμε πολλές παπαριες από τα ¨ελευθερα” και “αληθινα” ΜΜΕ καλό είναι να δούμε με τα μάτια μας κάποια στοιχεία για το ποιος είναι ο Kim Jong Un και ποιος τον δημιούργησε …Και τώρα βέβαια ποιου εντολές θα ακούσει ..είτε εσείς το ακούτε σαν πόλεμο η σαν τον κακό δικτάτορα …να θυμάστε ..ότι και αυτός ακούει το ίδιο αφεντικό που ακούνε όλοι οι Ηγέτες του κόσμου !

Μην ακούσω κανέναν να μιλάει για το κακό της ανθρωπότητας που μας βρήκε…δεν μας βρήκε το αφήσαμε να μας βρει ..το επιτρέψαμε να μας βρει … του δώσαμε την δύναμη να μας βρει …γιατί και ΜΜΕ καταπίνεις ότι σου λένε ….και ζωγραφιστά χαρτάκια που τα διακινούν οι τράπεζες των ερπετών χρησιμοποιείς !!…(ΜΗΝ πεις παπαρια και τι να κάνω σου δωθηκε ευκαιρία και δώρο που ούτε καν ήθελες να το δεις ..ετοιμάσου σύντομα για το δικό τους νόμισμα που θα σε χώσουν) … και τις μαριονέτες τους ψηφίζεις κοκ κοκ κοκ….!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *