15:49 - 24/03/2017

Ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας δεν λαμβάνει τα μαθήματα περί δημοκρατίας του Ερντογάν

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας δεν λαμβάνει τα μαθήματα περί δημοκρατίας του Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας Radev, διαμαρτυρήθηκε την Πέμπτη για την συμπεριφορά του τούρκου προέδρου Ερντογάν. Ο Βούλγαρος έρχεται σε αντίθεση με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες που για διάφορους λόγους αυτοσυγκρατούνται.

Ο Radev δήλωσε ότι η χώρα του δεν περιμένει κανένα μάθημα δημοκρατίας από τον Ερντογάν. Ο Ερντογάν δεν τσακώνεται μόνο με τους μεγαλύτερους επενδυτές της χώρας του όπως είναι η Γερμανία και η Ολλανδία αλλά τα βάζει και με όλα τα κράτη των Βαλκανίων.

Οι Βούλγαροι πάνε για εκλογές την Κυριακή και ο Ερντογανάκος βρήκε πάλι την ευκαιρία να επικρίνει τον τρόπο που η κυβέρνηση στη Σόφια, χειρίζεται την μουσουλμανική μειονότητα των περίπου 500.000 ανθρώπων. Θύμωσε ο σουλτάνος γιατί η Βουλγαρία εμποδίζει τους μουσουλμάνους που θέλουν να έρθουν από την Τουρκία και κατέχουν ένα βουλγαρικό διαβατήριο, ώστε να μην τους αφήσει να ψηφίσουν.

Σύμφωνα με τον Radev, «Η Βουλγαρία δεν δίνει μαθήματα δημοκρατίας και, επίσης, δεν θα πρέπει να λαμβάνει, μαθήματα ιδίως από χώρες που δεν σέβονται το νόμο.»

Koraks

Loading...

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*