Ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας δεν λαμβάνει τα μαθήματα περί δημοκρατίας του Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας δεν λαμβάνει τα μαθήματα περί δημοκρατίας του Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας Radev, διαμαρτυρήθηκε την Πέμπτη για την συμπεριφορά του τούρκου προέδρου Ερντογάν. Ο Βούλγαρος έρχεται σε αντίθεση με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες που για διάφορους λόγους αυτοσυγκρατούνται.

Ο Radev δήλωσε ότι η χώρα του δεν περιμένει κανένα μάθημα δημοκρατίας από τον Ερντογάν. Ο Ερντογάν δεν τσακώνεται μόνο με τους μεγαλύτερους επενδυτές της χώρας του όπως είναι η Γερμανία και η Ολλανδία αλλά τα βάζει και με όλα τα κράτη των Βαλκανίων.

Οι Βούλγαροι πάνε για εκλογές την Κυριακή και ο Ερντογανάκος βρήκε πάλι την ευκαιρία να επικρίνει τον τρόπο που η κυβέρνηση στη Σόφια, χειρίζεται την μουσουλμανική μειονότητα των περίπου 500.000 ανθρώπων. Θύμωσε ο σουλτάνος γιατί η Βουλγαρία εμποδίζει τους μουσουλμάνους που θέλουν να έρθουν από την Τουρκία και κατέχουν ένα βουλγαρικό διαβατήριο, ώστε να μην τους αφήσει να ψηφίσουν.

Σύμφωνα με τον Radev, «Η Βουλγαρία δεν δίνει μαθήματα δημοκρατίας και, επίσης, δεν θα πρέπει να λαμβάνει, μαθήματα ιδίως από χώρες που δεν σέβονται το νόμο.»

Koraks


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *