ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ο ΠΌΛΕΜΟΣ ΤΡΟΦΉΣ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ ΑΣΤΑΜΆΤΗΤΑ – ΠΥΡΚΑΓΙΆ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑΣ ΚΡΈΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΌΣΧΑ

· Κατοχικά Νέα

ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΕΑ… Στον πρόξυ πόλεμο μπορεί να πέφτουν βόμβες δεξιά και αριστερά, αλλά ο εχθρός είναι η ανθρωπότητα και η παραγωγή τροφίμων, ηλεκτρισμού, γεωργίας, κτηνοτροφίας κτλ… Στην τραγική χώρα έχουν κάψει ήδη δεκάδες εργοστάσια και αποθήκες τροφίμων σε ατυχήματα.

Εδώ η είδηση:

Περισσότεροι από 100 πυροσβέστες αναπτύχθηκαν για την πυρκαγιά σε εργοστάσιο στη Μόσχα

Εικόνα της πυρκαγιάς σε εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος στη Μόσχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τεράστια πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος στη Μόσχα έχει απασχολήσει περισσότερους από 100 πυροσβέστες.

Μια τεράστια φωτιά ξέσπασε γύρω στις 21:16 τοπική ώρα σήμερα το βράδυ, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, μέσα στο εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος Mikoyanovsky στην οδό Talalikhina No41 στη Μόσχα. Στο σημείο έσπευσαν περισσότεροι από 100 πυροσβέστες και 30 πυροσβεστικά οχήματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο κανάλι 112 Telegram, φλέγεται η οροφή του κτιρίου παραγωγής. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι, φαίνονται υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να εργάζονται στο σημείο για να σβήσουν τη φωτιά.

Δεκατρία άτομα φέρονται να έχουν εκκενωθεί και διευκρινίζονται πληροφορίες για τα θύματα. Επαληθεύτηκε ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι εγκλωβισμένοι μέσα και δεν υπάρχουν θύματα, σύμφωνα με το tass.ru.

πηγη

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Γερμανία: Η Ρωσία πίσω από απόπειρα επίθεσης με drone στο αεροδρόμιο της ΛειψίαςΔΙΕΘΝΗ

Βρετανικά MQ-9B Protector πάνω από την Κύπρο: Πτήσεις επιτήρησης από το Ακρωτήρι μετά τα πλήγματα με drones

Κύπρος - φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Μεγάλη φωτιά στην Κύπρο: Εκκενώσεις χωριών, καμένα σπίτια και ελληνικά αεροσκάφη στη μάχη

ΔΙΕΘΝΗ

Μπλόκο της ΕΕ στο κρέας από τη Βραζιλία από 3 Σεπτεμβρίου – Ο φόβος για τα αντιβιοτικά και τα ανθεκτικά μικρόβια

Μία απάντηση στο “Ο ΠΌΛΕΜΟΣ ΤΡΟΦΉΣ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ ΑΣΤΑΜΆΤΗΤΑ – ΠΥΡΚΑΓΙΆ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑΣ ΚΡΈΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΌΣΧΑ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά