ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ο «Πύργος της Κολάσεως» στο Λονδίνο….φανερώνει την φτώχεια….την αποτυχία της ενσωμάτωσης…

· Κατοχικά Νέα

Αυτά τα εκτρώματα είχαν χτιστεί ως affordable social houses στις δεκαετίες του ’60 και του ’70 λίγο πριν τον ερχομό του ΔΝΤ από τους εργατικούς του Τζέιμς Κάλαχαν. Κάτι σαν εργατικές κατοικίες αλλά στην πράξη κυρίως άεργοι μένουν εκεί, υπόψη στη Βρετανία ένα τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού είναι άεργοι – όχι άνεργοι – που ζουν από επιδόματα και δεν έχουν εργαστεί ποτέ – ούτε φυσικά πρόκειται. Είναι διασκορπισμένα σε όλο το Λονδίνο ακόμη και κοντά σε ακριβές γειτονιές.

Η αξία ενός σπιτιού είναι αντιστρόφως ανάλογη με την απόσταση από αυτά τα εκτρώματα, κυρίως λόγω εκληματικότητας όσων μένουν εκεί – κυρίως μεταναστών-μουσουλμάνων…Θέλουν όλα γκρέμισμα.

Αποτέλεσμα εικόνας Στην Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια εκτρώματα. Έχουμε όμως περιοχές που μαστίζονται από την εγκληματικότητα…..χωρίς φυσικά να υπολογίσουμε και τον ύποπτο ρόλο των Hot Spots.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

perimajestic

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Σημαίες ΗΠΑ και Κίνας - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Κίνα–ΗΠΑ: Ο Σι Τζινπίνγκ στις Ηνωμένες Πολιτείες 23–25 Σεπτεμβρίου για συνάντηση με τον Τραμπ

Τοπίο στην Αιθιοπία - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Αιθιοπία: Επτά ένοπλες οργανώσεις σχημάτισαν νέα αντικυβερνητική συμμαχία

Χαλέπι Συρία - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Συρία: Τέταρτη έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών μέσα στον Σεπτέμβριο – Τέσσερις τραυματίες στο Χαλέπι

2 απαντήσεις στο “Ο «Πύργος της Κολάσεως» στο Λονδίνο….φανερώνει την φτώχεια….την αποτυχία της ενσωμάτωσης…”

  1. κείμενο χωρίς στοιχεία… η περιοχή εκεί είναι από τις πιο ακριβές. τα σπίτια αυτά ξεκίνησαν σαν εργατικές κατοικίες αλλά στην πορεία πουλήθηκαν. Επίσης μια τεράστια διάφορα οι μετανάστες εκεί είναι νόμιμοι και όχι λαθραίοι όπως στην ελλάδα οπότε είναi συγκριση ανομιων πραγμάτων.

  2. Και όλοι οι Άγγλοι θα κοιτάνε το κτήριο που καίγεται και η May θα σχηματίζει κυβέρνηση. Κάτι σαν το δικά μας αυριανό Eurogroup που θα στήσουμε “πισινό” (για να μην γίνω χυδαίος) και θα πάρουμε κάκαλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *