23:25 - 15/07/2021

Ο Μπουρλά είναι παντού. Φυσικά και στο εργοστάσιο παραγωγής κιμά-μωρών που ονομάζεται Βιομηχανία Εκτρώσεων.

Το Βατικανό ανακοίνωσε το πέμπτο Διεθνές Συνέδριο Υγείας με θέμα «Εξερευνώντας το μυαλό, το σώμα και την ψυχή» και θα φιλοξενήσει δεκάδες παγκοσμιοποιητές και ομιλητές που προωθούν την άμβλωση, όπως η Τσέλσι Κλίντον, οι Διευθύνων Σύμβουλοι της εταιρείες εμβολιασμένων με άμβλωση Pfizer και Moderna, διευθυντής των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας των ΗΠΑ και Dr. Anthony Fauci.
.
Ένας άλλος στόχος είναι να «εξετάσει την αλληλεπίδραση του νου, του σώματος και της ψυχής και να συζητήσει τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος και πώς οι μεταμορφωτικές ιατρικές τεχνολογίες δημιουργούν νέες προκλήσεις γύρω από την ανθρώπινη ενίσχυση και την ερμηνεία του νου, του σώματος και της ψυχής».
.
Οι προγραμματιστές εμβολίων, οι πρεσβύτεροι των Μορμόνων, η Τσέλσι Κλίντον υπέρ της άμβλωσης , η συνήγορος ελέγχου του πληθυσμού Jane Goodall, ακτιβίστρια της Νέας Εποχής, μια εξέχουσα μουσουλμάνος μελετητής του Ηνωμένου Βασιλείου και μια αμερικανική ηθοποιός υπέρ της άμβλωσης που είναι γνωστή για την εμφάνιση γυμνών, είναι όλοι ομιλητές σε ένα επερχόμενο συνέδριο στο Βατικανό ‘υγεία.’ Υπάρχουν μόνο δύο καθολικοί κληρικοί που περιλαμβάνονται στους 114 ομιλητές.
.
Το 2020, τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης εξέπεμπαν τον Πάπα αποδέχοντας τη χρήση κυτταρικών σειρών σε εμβόλια COVID που προέρχονται από ματαιωμένα μωρά.

Τώρα καλωσορίζει στο Βατικανό, την Τσέλσι Κλίντον, τον αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Κλίντον που έχει βαθιές σχέσεις με τη βιομηχανία αμβλώσεων Planned Parenthood και τους διευθύνοντες σύμβουλους της Moderna και της Pfizer, πειραματιστές σε “ματαιωμένα” (σφαγμένα) μωρά.

Vatican hosting Fauci, Chelsea Clinton, Pfizer CEO, Big Tech oligarchs at ‘health’ conference

https://humansarefree-com.translate.goog/2021/04/vatican-hosting-fauci-chelsea-clinton-pfizer-ceo-big-tech-oligarchs-at-health-conference.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=ajax,sc,elem

Dr. Fauci and Pfizer CEO open Vatican conference on the future of health, vaccines

Loading...
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 07/16/2021 @ 6:21 ΠΜ

  AYTOI NOIAZONTAI ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ?????
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ……………..

 2. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 07/16/2021 @ 6:23 ΠΜ

  Όταν βλέπεις κάποιον που πριν λίγο μπαίνοντας να κάνει το μπόλι ήταν υγιής, να βγαίνει σ` αυτή την κατάσταση κι εσύ συνεχίζεις να μένεις στην ουρά περιμένοντας την σειρά σου, πως λέγεσαι;
  ΜΑΚΑΚΑΣ…………….

  https://www.facebook.com/sotiris.fotopoulos/videos/4942278692465303

 3. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 07/16/2021 @ 6:49 ΠΜ

  Όταν βλέπεις κάποιον που πριν λίγο μπαίνοντας να κάνει το μπόλι ήταν υγιής, να βγαίνει σ` αυτή την κατάσταση κι εσύ συνεχίζεις να μένεις στην ουρά περιμένοντας την σειρά σου, πως λέγεσαι;
  ΜΑΚΑΚΑΣ…………….
  .

  https://www.facebook.com/sotiris.fotopoulos/videos/4942278692465303

 4. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 07/16/2021 @ 8:18 ΠΜ

  Η DR. SIMONE GOLD
  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!

  https://newtube.app/fake_pandemic/FwV2jEn

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh