ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

O επικεφαλής της ανταπόκρισης του Καναδά στη πανδημία πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 35 ετών!

· Κατοχικά Νέα

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022. Ο Καναδάς σε αμηχανία.

Ο Adam Exton, ο Διευθυντής Κοινοβουλευτικών Υποθέσεων στην Υγεία του Καναδά, ο οποίος επέβλεψε την ανταπόκριση της χώρας στον Covid-19 και την κυκλοφορία του εμβολίου, πέθανε απροσδόκητα σε ηλικία 35 ετών!

Ο Adam Exton, ο οποίος υπήρξε μακροχρόνιο οργανωτικό στέλεχος του Liberal Party του Καναδά, πέθανε ξαφνικά, σύμφωνα με την οικογένειά του.

«Με μεγάλη λύπη η οικογένεια του Adam Exton, ανακοινώνει τον θάνατό του σε ηλικία 35 ετών στην Οτάβα του Οντάριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως νέος, ο Adam ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική και είχε πάθος για τη δημόσια υπηρεσία και τον εθελοντισμό στην κοινότητα.

Το 2012, ο Αdam κέρδισε το Βραβείο Νεαρών Φιλελεύθερων Εθελοντών της Χρονιάς του Οντάριο. Πήρε πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο. Ο Adam πέρασε πολλά χρόνια δουλεύοντας σε διάφορα επίπεδα διακυβέρνησης, κατέχοντας τελικά τη θέση του Διευθυντή Κοινοβουλευτικών Υποθέσεων στο Health Canada.

Κατά τη διάρκεια των δύσκολων καιρών της πανδημίας, ο Adam ήταν μέλος της ηγετικής ομάδας που ηγήθηκε της ανταπόκρισης της υγείας του Καναδά στο COVID-19.

Ήταν ένας ταλαντούχος και σεβαστός διευθυντής της καμπάνιας κατά της πανδημίας που συνέβαλε καθοριστικά στο να έρθουν υπουργοί και μέλη του υπουργικού συμβουλίου στο Κουίνς Παρκ και στην Οτάβα.

Η πολιτική ήταν ο κόσμος του Adam.

Έπαιξε ρόλο σε τόσα πολλά σημαντικά ορόσημα – συμπεριλαμβανομένης της εκλογής της κυβέρνησής το 2015 και της υποστήριξης των Υπουργών Υγείας Jane Philpott και Ginette Petitpas Taylor για να επιτύχουν μεγάλα πράγματα όπως η νομιμοποίηση της κάνναβης και η κυκλοφορία ενός νέου Canada Food Guide.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αδερφός του Adam, Bradley Exton, απέτισε φόρο τιμής μετά το θάνατο του αδελφού του.

Ο αδερφός μου ήταν ο πρώτος μου ήρωας. Με προστάτευε και πάντα με πρόσεχε. Έμεινα έκπληκτος με όλα όσα έκανε και ήθελα να γίνω σαν αυτόν. Ο αδερφός μου ήταν ο πρώτος καλύτερος φίλος μου. Τα κάναμε όλα μαζί. Κάθε πάθος και χόμπι που μοιραζόμασταν, κάμπινγκ, βιντεοπαιχνίδια, μουσική, τεχνολογία και πολιτική, θα τα συζητούσαμε όλα.

Ο αδερφός μου ήταν το πρώτο μου πρότυπο. Μεγαλώνοντας μαζί του έδειξε ισχυρές αξίες που κουβαλάω ακόμα και σήμερα. Κανένας άνθρωπος δεν είχε μεγαλύτερη επιρροή στο άτομο που είμαι περισσότερο από αυτόν. Νιώθω εξαιρετικά ευλογημένος που μου δόθηκε ένας τόσο καταπληκτικός μεγαλύτερος αδελφός. Με έκανε τον άντρα που είμαι σήμερα και ξέρω ότι δεν θα είχα φτάσει τόσο μακριά στη ζωή μου χωρίς εκείνος να με έχει πλάτη όλη την ώρα. Ήταν πραγματικά ένας φύλακας άγγελος στη ζωή μου.

Το να αποχαιρετήσω είναι αποκαρδιωτικό, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να παραμείνω δυνατός και να γίνω ο καλύτερος άνθρωπος που μπορώ να είμαι γιατί ξέρω ότι αυτό θα ήθελε. Σε αγαπώ αδερφέ, σε ευχαριστώ που με προσέχεις όλα αυτά τα χρόνια.

kourdistoportocali.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Μπλόκο της ΕΕ στο κρέας από τη Βραζιλία από 3 Σεπτεμβρίου – Ο φόβος για τα αντιβιοτικά και τα ανθεκτικά μικρόβια

Εμπορικό πλοίο στη θάλασσα - φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Συναγερμός στη Θάλασσα του Μαρμαρά: Πλοίο με 10 ναυτικούς αγνοείται μετά από σύγκρουση – Φόβοι ότι βυθίστηκε

Κατοικημένη περιοχή στην Αγγλία - φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη στο Σέφιλντ: Νεογέννητο κοριτσάκι πέθανε από μαχαιριές – Επτά συλλήψεις για φόνο

Μία απάντηση στο “O επικεφαλής της ανταπόκρισης του Καναδά στη πανδημία πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 35 ετών!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά