Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:24 - 04/02/2023

Ο Εlon Musk δυναμιτίζει με εκρηκτική ύλη (ΒΟΟΜ) το κυρίαρχο αφήγημα για το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Συνήθως όταν ένα νέο ζευγάρι παντρεύεται μία από τις πρώτες αγορές που κάνουν είναι μια έξυπνη τηλεόραση (smart TV) εντυπωσιακών διαστάσεων. Έξυπνες τηλεοράσεις-οξυδερκείς ένοικοι. Εδώ σχεδόν αγγίζουμε τη τελειότητα.

Γράφει ο MacGyver

Γιατί το να δίνεις ακόμη και 7.000 ευρώ για να βάλεις στο σπίτι σου σε υψηλή ευκρίνεια τον Ευαγγελάτο, τη Τατιάνα, τη Σία, τον φίλο μου τον Αυτιά και τις λοιπές σεσημασμένες εγχώριες και μη τηλεπερσόνες είναι σίγουρα μία κίνηση που δείχνει και τη κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η οικογένεια καθώς θα υποδέχεται τα νέα της μέλη και ένα μετά το άλλο θα παρατάσσονται στο καναπέ για να μη χάσουν στιγμή από τους αγαπημένους τηλε-συγκάτοικους στη ζωή.

Τα τελευταία δύο χρόνια μπήκαν στις ζωές των ζευγαριών και νέες τηλεπερσόνες μια και το απαιτούν τα νέα project που τρέχουν αι ημέτεραι δυνάμεις. Νέες έξοχες ντιζέζ του τρόμου όπως ο καθηγητής Τσιόδρας και το πουλέν του (με τη καλή έννοια πάντα όπως θα το εννοούσε και ο Ηλίας Ψινάκης) καθηγητής Μαγιορκίνης, ο Βασιλακόπουλος (που είπε κάποτε σε οδηγό της οδικής βοήθειας που έφτασε στο σημείο που είχε μείνει με το όχημά του “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Είμαι ο Βασιλακόπουλος ο καθηγητής!), τη Παγώνη, τη Λινού, τη Παπαευαγγέλου και λοιπές καθηγήτριες και καθηγητές ολκής.

Αυτός ο θίασος τρύπωσε στα σπίτια των οικογενειών σχεδόν με το που ξεκίνησαν τις ζωές τους. Αποτέλεσμα η φωνή του Γιώργου Παπαδάκη να είναι πιο οικεία στη Σούλα από τη φωνή του άνδρα της του Μπάμπη.

Το ότι δεν υπάρχει φυσική παρουσία της τηλε-Σταματίνας στη καθημερινότητα μίας οικογένειας δεν κάνει και μεγάλη διαφορά. Αλλωστε σε πολλά ζευγάρια πλέον δεν υπάρχει ούτε φυσική παρουσία των ιδίων. Παντρεύονται, αποκτούν παιδιά και στη συνέχεια επικοινωνούν διά μέσω των κινητών έως ότου χαθεί ακόμη και αυτή η ελάχιστη επικοινωνία.

Η τηλεόραση σε ολόκληρο σχεδόν το δυτικό κόσμο παρέα με τα μεγάλα ΜΜΕ (εξαιτίας του θαλασσοδανεισμού που λαμβάνουν ώστε να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους η οποία είναι το εντελώς αντίθετο από την υγεία και την ευτυχία σου), είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα “ιστορικά” γεγονότα των τελευταίων δεκαετιών.

Σχεδόν σε όλα τα πρόσφατα “ιστορικά” γεγονότα ο τρόμος βρισκόταν στο επίκεντρο του αφηγήματος. Είναι τέτοια η προσήλωση των ημετέρων δυνάμεων στη πρόκληση του Τρόμου που ακόμη και στα καιρικά φαινόμενα αι ημέτεραι δυνάμεις δίνουν όνομα, όπως για παράδειγμα η Καταιγίδα Barbara από την Αγία Βαρβάρα-γνωστή ως Santa Barbara. Tαυτόχρονα με την ονοματοδοσία, ο Τσιτσιολίνος -MacGyver υπουργός Στυλιανίδης ο οποίος διαχειρίστηκε και έφερε σε πέρας με επιτυχία το project “Eύβοια”, το project “Attiki Odos” και πολλά ακόμη σήμερα θα στείλει στους οξυδερκείς θεατές του Γιώργη του Αυτιά μήνυμα συναγερμού από το 112 ώστε να έχουν και ένα ηχητικό του τρόμου στο υποσυνείδητό τους. Κι όλο αυτό για χάρη της Barbara και του γεγονότος ότι ο Τσιτσιολίνος-MacGyver Στυλιανίδης θέλει να δικαιώσει όσους του ανέθεσαν την “αποστολή” με την τοποθέτησή του στο συγκεκριμένο πόστο.

Μείνετε σπίτια σας, έντρομοι, μαλθακοί και “εξαρτημένοι” από τα αθρόα επιδόματα εξάρτησης από το κράτος ώσπου να έλθει η χαριστική βολή. Μείνετε επίσης διαρκώς έντρομοι καθώς τα “ιστορικά” γεγονότα και οι planδημίες ξετυλίγονται από τις οθόνες στη πραγματική σας ζωή.

Είναι λοιπόν Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και αίφνης ο τρελός του παγκόσμιου χωριού, ο Elon Musk, έρχεται να βάλει μπουρλότο και σε ένα ακόμη επίσημο αφήγημα-εκτός της γνωστής planδημίας. Τα τελευταία 24ωρα λοιπόν το Twitter έχει γεμίσει με ερασιτεχνικά VIDEO και μαρτυρίες πυροσβεστών, κλπ, σύμφωνα τρεις τουλάχιστο εκρήξεις συγκλόνισαν τον Βόρειο και τον Νότιο Πύργο το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Οι μαρτυρίες δεν κάνουν αναφορά σε αεροπλάνα. Οι μάρτυρες μάλιστα περιγράφουν τις εκρήξεις που ακούστηκαν σαν (τουλάχιστο) τρία BOOM-BOOM-BOOM.

Δεν υπάρχει ουδεμία αναφορά αεροπλάνα. Δείτε τα σχετικά VIDEO από το Twitter καθώς το κοινό του Mr Twitter περιμένει τα περίφημα Fauci Filles!

Φυσικά όλες αυτές οι μαρτυρίες υπέστησαν απανωτές διαψεύσεις όλα αυτά τα χρόνια ως θεωρίες συνωμοσίας.

Καθώς το οξυδερκές κοινό συνειδητοποιεί ότι κάτι συμβαίνει στον πλανήτη ο εξορκισμός ως δήθεν θεωρίες συνωμοσίας βρίσκει όλο και λιγότερη απήχηση.

Tο πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, οι δίδυμοι πύργοι ήταν λιγότερο από το ήμισυ της πλήρους πληρότητάς τους, με περίπου 9.000 άτομα σε κάθε πύργο. Πολλοί άνθρωποι που εργάζονταν εκεί δεν είχαν φτάσει ακόμη, εν μέρει λόγω των εκλογών δημάρχου της Νέας Υόρκης που είχαν προγραμματιστεί για εκείνη την ημέρα.

Οι δίδυμοι πύργοι 110 ορόφων, που κατασκευάστηκαν από το 1966 έως το 1973, είχαν και οι δύο σχέδια ενιαίας διαρρύθμισης, με σκάλες και ανελκυστήρες που βρίσκονται στον πυρήνα των κτιρίων. Κάθε πύργος είχε τρεις σκάλες που, χωρίς μερικές ανατροπές, έτρεχαν σε όλη τη διαδρομή από την κορυφή του κτιρίου μέχρι το επίπεδο του ημιώροφου ακριβώς πάνω από το ισόγειο. Η μία από τις σκάλες είχε σκαλοπάτια πλάτους 142 εκατοστών, αλλά οι άλλες δύο είχαν μόλις 112 εκατοστά, κάτι που δεν θα επιτρεπόταν από τους σημερινούς κώδικες κατασκευής ουρανοξύστη.

Και στους δύο πύργους, οι άνθρωποι είχαν περιορισμένες μόνο πληροφορίες στις οποίες να βασίζουν τις αποφάσεις τους. Για όσους ήταν πιο κοντά στις επιπτώσεις, η σοβαρότητα της κατάστασης και η ανάγκη εκκένωσης ήταν σαφής. Αλλά για όσους ήταν πιο μακριά, που μπορεί να είχαν δει μόνο τα φώτα που τρεμοπαίζουν, η αβεβαιότητα ήταν απτή. Πολλοί άνθρωποι καθυστέρησαν την εκκένωση τους για να αναζητήσουν επιπλέον πληροφορίες, είτε μιλώντας με συναδέλφους, πραγματοποιώντας τηλεφωνικές κλήσεις, στέλνοντας email ή αναζητώντας στο διαδίκτυο ενημερώσεις ειδήσεων.

Πολλές ζωές σώθηκαν από τη γενναία ηγεσία ανθρώπων που ανέλαβαν τον έλεγχο της κατάστασης, προτρέποντας άλλους να εκκενώσουν και βοηθώντας όσους χρειάζονταν βοήθεια. Συνήθως άνθρωποι που είχαν συνηθίσει να αναλαμβάνουν την ευθύνη: διευθυντές υψηλού επιπέδου, πυροσβέστες και άτομα με στρατιωτική εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παραδέχτηκε ότι βόμβες εξεράγησαν ΜΕΣΑ στους Λευκούς Πύργους ο…ΜΠΟΥΣ;

Οι εκκενωμένοι αντιμετώπισαν ένα επικίνδυνο και κλειστοφοβικό ταξίδι μέχρι το επίπεδο του εδάφους. Μια μεταγενέστερη έρευνα της αμερικανικής κυβέρνησης διαπίστωσε ότι το 70% των εκκενώμενων αντιμετώπισαν συνωστισμό στις σκάλες. Μερικοί άνθρωποι θυμούνται ότι χρειάστηκε να φύγουν από το κλιμακοστάσιο είτε λόγω συνωστισμού, που τους είπαν να το κάνουν από πυροσβέστες ή υπάλληλοι του κτιρίου, είτε επειδή χρειάζονταν ξεκούραση. Άλλα προβλήματα περιελάμβαναν τον κακό φωτισμό, το να μην ξέρουμε ποια κατεύθυνση να ακολουθήσουμε και το ότι η διαδρομή ήταν αναπόφευκτα αποκλεισμένη από άτομα με μόνιμη ή προσωρινή αναπηρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πέρασε και η 9/11 ..ας βάλω λοιπόν μερικές πινελιές ..!

Ενώ συνήθως λέγεται στους ανθρώπους να μην χρησιμοποιούν ανελκυστήρες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, το 16% όσων διέφυγαν από τον νότιο πύργο χρησιμοποίησαν τους ανελκυστήρες για να εκκενώσουν. Οι προσομοιώσεις μιας υποθετικής 11ης Σεπτεμβρίου στην οποία οι ανελκυστήρες δεν ήταν διαθέσιμοι έδειξαν ότι η χρήση των ανελκυστήρων από τους επιβάτες έσωσε 3.000 ζωές στον νότιο πύργο.

kourdistoportocali.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Μονο το επισημο βιντεο να δεις,πώς εισχωρει το αεροπλανο και πού γινονται οι εκρηξεις,δεν χρειαζεται τιποτε αλλο για να καταλαβεις ποσο μουφα ειναι αυτο που βλεπεις.

  2. Ο Θεός μας βλέπει… Και ίσως θα μπορούσε να απορεί με το πως διαχειριζομαστε την μια Ζωή που ζούμε.. Πως δουλεύει το μυαλό μας Διαστροφοκατοστροφικα. Και αυτά τα βίντεο στημένα δεν είναι; Μόνο να τους αγνοείς η να γελάς μαζί τους. Ηlon Musk show us the true? He is so kind meennn! Yea. Save lifes also?. Αmazing. Γειά σας.. Βοοm Boom Boom. Καλο Τριωδιο.

  3. Ο Θεός μας βλέπει… Και ίσως θα μπορούσε να απορεί με το πως διαχειριζομαστε την μια Ζωή που ζούμε.. Πως δουλεύει το μυαλό μας Διαστροφοκατοστροφικα. Και αυτά τα βίντεο στημένα δεν είναι; Μόνο να τους αγνοείς η να γελάς μαζί τους. Ηlon Musk show us the true? He is so kind meennn! Yea. Save lifes also?. Αmazing. Γειά σας.. . Καλο Τριωδιο.

  4. ” Αυτός είναι ο άγγελος και ο βασιλιάς της αβύσσου με τα ονόματα Αβαδδών και Απολλύων, ονόματα που σημαίνουν ‘καταστροφέας’ στα Εβραϊκά και στα Ελληνικά (Αποκάλυψη 9:11).”

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*