12:21 - 21/09/2016

Παραδέχτηκε ότι βόμβες εξεράγησαν ΜΕΣΑ στους Λευκούς Πύργους ο…ΜΠΟΥΣ;

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Παραδέχτηκε ότι βόμβες εξεράγησαν ΜΕΣΑ στους Λευκούς Πύργους ο…ΜΠΟΥΣ;

Ή ίσως μας…ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ έτσι αφήνοντας να εννοηθεί ότι, όντως, ήταν ΒΟΜΒΕΣ που κατεδάφισαν το Παγκόσμιο Εμπορικό Κέντρο της Νέας Γιόρκης και…ΟΧΙ κάτι «αεροπλάνα της γραμμής»???…

Λοιπόν, γιατί η ακόλουθη δήλωση του κ Τζόρτζ Μπούς πριν, περίπου, 15 χρόνια, αναφερόμενος στον τρόπο λειτοργίας της τρομοκρατική ομάδος του Χαλίντ Σεΐκ Μοχάμεντ, για το πώς να τοποθετηθούν βόμβες σε κτίρια στην Αμερική είναι σημαντική για την συνολική διαλεύκανση της υποθέσεως περι του χτυπήματος της 11ης Σεπτ. του 2001???….

Αν θυμάστε, ήταν βόμβες…ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΜΒΕΣ, που είχαν τοποθετηθεί εντός των εγκαταστάσεων των Λευκών Πύργων στη Νέα Γιόρκη, που πυροδότησαν το «χτύπημα» της 11ης Σεπτ. του 2001.

Αλλά ήταν και ο κ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ που είπε στις 11 Σεπτ. του 2001 «Νομίζω ότι εξεράγησαν βόμβες στα κτίρια» . Αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο, λόγω του ότι αυτές τις απόψεις ΔΕΝ τις πρεσβεύει πλέον ο Τράμπ γιατί μόλις βγήκε μια έκθεση —ΤΩΡΑ που γίνονται ΕΚΛΟΓΕΣ!– για την 11η Σεπτ. απο την αμερικάνικη κυβέρνηση που λέει ότι ήταν οι…ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ που το έκαναν το χτύπημα και σε….ΑΥΤΗΝ σε ένα…ΨΕΜΑ έχει αφοσιωθεί πλέον ο Τράμπ μαζί με τον άρχι-συνωμοσιολόγο απο το Τέξας, τον κ…ΑΛΕΧ ΤΖΟΟΥΝΣ.

ΑΡΑ, ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΌΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΌΟΥΝΣ???

Ειρήσθω εν παρόδω ότι ο κ Τράμπ είναι ΦΙΛΟΣ του κ Larry Silverstein, του πρώην…ΠΡΩΗΝ ιδιοκτήτη του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου που ήταν και αυτός…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤ. ΤΟΥ 2001!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

Ο δισεκατομμυριούχος που κατέχει την μεγάλη ετειρία Estée Lauder Cosmetics (των μακιγιάζ), ο κ. Ronald Lauder, ήταν επίσης ένας βασικός παράγοντας στην διάπραξη της Ενδεκάτης Σεπτ. του 2001. Ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Περι Ιδιωτικοποιήσεως του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου (ΠΕΚ) της Νέας Γιόρκης επι της κυβερνήσης του πρώην κεβερνήτου της Νέας Υόρκης Τζορτζ Πατάκι, ιδιαίτερα όταν συνέβηκε η Ενδεκάτη Σεπτ. του 2001. Αυτός είναι το βασικό άτομο που ήταν ΛΟΜΠΊΣΤΑΣ (ΔΙΑΔΡΟΜΙΣΤΉΣ) για την ιδιωτικοποίηση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη (WTC), αλλά έπαιξε επίσης μεγάλο ρόλο για την επιτυχή ιδιωτικοποίηση της Πολεμικής Αεροπορικής Βάσεως Stewart στις ΗΠΑ. Και όλως περιέργως, οι διαδρομές πτήσεων των πτήσεων 175 και 11 συνέκλιναν ακριβώς πάνω αυτό το αεροδρόμιο κατ᾽ εκείνην την ημέραν την τραγικήν (11/9/2001).

Σαν αποτέλεσμα των ιδιοτικοποίησις του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου, πουλήθηκε αμέσως μετά το ΠΕΚ στον μεγιστάνα Εβραίο Larry Silverstein μόλις λίγους μήνες ΠΡΙΝ την 11η Σεπτ. 2001. Ο κ. Silverstein, μαζί με την αγορά των τριών τεράστιων κτιρίων του ΠΕΚ (Κτίριον 1, 2 και 7), όλως περιέργως έβγαλε και ένα τεράστιο ΑΣΦΑΛΗΣΤΉΙΟΝ ύψους ενος εκατ. δολαρίων για αυτό. Και μήνες μετά εκείνη την τραγική ημέρα, ο Silverstein αποζιμιώθηκε σε κάποιο δικαστήριο στην Νέα Γιόρκη με 5 δις. δολάρια!

Επίσης, σε μια συνέντευξη τύπου μήνες μετά τις επιθέσεις κατα της Νέας Γιόρκης και Αμερικής, ΠΑΡΑΔΈΧΕΤΑΙ ο ίδιος ο Silverstein ότι είχε δώσει το πράσινο φως εκείνη την ημέρα σε κάποιο συνεργείο κατεδάφισης που βρισκόταν ήδη εκεί επι τόπου, να «ρίξει» (δηλ. κατεδαφίσει, “pull” στα Αγλγικά) το κτίριο 7. Αλλά υπάρχει μια απίστευτη ΑΝΤΊΦΑΣΗ επ᾽αυτού ανάμεσα σε όλα όσα είπε ο Silverstein για το κρίτριο 7 και όλα όσα είχαν λεχθεί στη επίσημη επιτροπή της Αμερικάνικης κυβερνήσεως περι Ενδεκάτης Σεπτ. Η επιτροπή Περι Ενδεκάτης Σεπτ. απεφάσισε ότι το κτίριο 7 του ΠΕΚ είχε πέσει λόγω κάτι ερειπίων απο τα άλλα κτίρια που καιγόνταν που είχαν πέσει απάνω στο κτίριο 7 –κάτι το οποίο είναι εντελώς ΑΠΊΘΑΝΟ βέβαια.

Ο SILVERSTEIN ΛΈΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΊΟΝ ΚΑΤΕΔΑΦΊΣΕΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΊΣΕΙ ΤΟ ΚΤΊΡΙΟ 7, ΕΝΏ Η ΕΠΊΣΗΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΆΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚ. ΣΕΠΤ. ΛΈΕΙ ΚΆΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΚΆΤΙ ΒΡΩΜΟΚΟΠΆΕΙ ΕΔΩ!!!

Δείτε πιο κάτω την σχετική δήλωση του κ. Silverstein όταν παραδέχτηκε ο ίδιος σε με συνέντευξη τύπου «to pull» (να κατεδαφιστεί δηλ.) το κτίριο 7!!!

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛ΄ΑΥΤΑ: Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΣΕΠΤ. ΤΟΥ 2001 ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΆΤΟΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗΝ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΒΟΜΒΕΣ ΝΑ ΕΚΡΥΓΝΗΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΤΙΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΩΣ…..ΚΑΤΩ! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟ 2004, ΟΙ 6 ΕΚ ΤΩΝ 10 ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ Η ΟΛΗ ΕΚΘΕΣΗ ΗΤΑΝ…ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ…!!! ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ??? ΈΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΙΠΑ ΣΕ ΈΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΑΚΤΙΒΗΣΤΗ ΟΤΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ Η ΙΔΙΑ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ…ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ…!!!

Για όσους εκεί έξω που νομίζουν ότι ο Χένρυ Κίσσινγκερ είναι «καλό παιδί» και ότι «αγαπά» και την Αμερική και την Ελλάδα, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας τότε στο ακόλουθο βίντεο στο Youtube που δείχει μερικές οικογένεις των θυμάτων της Ενδεκάτης Σεπτ. του 2001 να μιλάνε για τη συμμετοχή τους στην επίσημη επιτροπή επι του θέματος που αφορά εκείνη την μεγάλη και τραγική ημέρα της ιστορίας της Αμερικής, δηλ. το 9/11 Commission (την Επιτροπή Ενδεκάτης Σεπτεμβρίου).

Προτού να ξεκινήσει η Επιτροπή αυτή το 2004, οι προαναφερθείσες οικογένεις είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα σε όλους όσους εμπορόκειτο να συμμετάσουν σε αυτή την επιτροπή απο πλευράς μερικών πολτικών ηγετών των ΗΠΑ. Λοιπόν, πριν την έναρξιν της επιτροπής αυτής –που είχε σκοπο να ερευνήσει τα «πάντα» όσον αφορά όλα όσα έγιναν κατα την Ενδεκάτη Σεπτ. του 2001– ένας εκ των υποψηφίων συμμετοχόντων ήταν ο ίδιος ο κ….ΧΈΝΡΥ ΚΊΣΣΙΝΓΚΕΡ, ο οποίος επρόκειται να γίνει ο προεδρεύων της εν λόγω επιτροπής κιόλας.

Πριν μπεί καλά-καλά στη θέση του, ερωτήθη πολλές ερωτήσεις ο κάθε υποψήφιος συμμετέχων επίτροπος της Επιτροπής της 9/11, όσον αφορά όλες λεπτομέριες της προσωπικής του ζωής, γιατί αυτή η επιτροπή επρόκειτο για το πιο σοβαρό εθνικό ζήτημα που απασχολούσε ποτέ την Αμερική–και ακόμη απασχολεί!

Τώρα, λοιπόν, έρχεται η σειρά του ΚΊΣΣΙΝΓΚΕΡ να ερωτηθεί μερικά πράγματα για τη πρωσοπική του ζώη και…ΆΚΟΥΣΟΝ-ΆΚΟΥΣΟΝ.

Μια κυρία (η οποία ήταν ένα απο τα μέλη των οικογενειών των θυμάτων της Ενδεκάτης Σπετ.), η κα. Patty Casazza, αρχίζει, μπροστά σε όλους όσοι ήταν παρόντες εκείνη την ημέρα, να θέτει ερωτήματα στον κ. Χ. ΚΊΣΣΙΝΓΚΕΡ, και ένα απο τα ερωτήματά της ήταν το εξής:

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*