12:01 - 22/02/2017

Ο Έλον Μάσκ μίλησε για… εξωγήινους στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής (Βίντεο)

Ο Έλον Μάσκ μίλησε για… εξωγήινους στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής (Βίντεο)

O Έλον Μάσκ μίλησε στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής την προηγούμενη εβδομάδα και κάποια πράγματα που είπε ήταν άκρως ενδιαφέροντα.

Στην συζήτηση στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής και συγκεκριμένα από το 11ο λεπτό και μετά, ο μεγαλοεπενδυτής μιλάει για πιθανή επαφή της ανθρωπότητας με… εξωγήινα νοήμονα πλάσματα, εκτός των άλλων.

«Φανταστείτε ότι είμαστε πολύ σίγουροι ότι επρόκειτο να μας επισκεφθούν όχι εχθρικοί εξωγήινοι στο άμεσο μέλλον. Ας πούμε σε 10 ή 20 χρόνια το πολύ.»

Στη συνέχεια, δευτερόλεπτα αργότερα ο ομιλητής τον ρωτά, «Δηλαδή νομίζετε ότι σε ίσως 20 χρόνια, θα έχουμε εξωγήινους στη Γη;»

Ο Έλον Μάσκ, αφού το σκέφτηκε λιγάκι είπε: «η ψηφιακή υπέρ νοημοσύνη θα είναι σαν ένας εξωγήινος, μερικοί άνθρωποι ανάμεσά μας θα ρωτήσετε πού είναι οι εξωγήινοι; ίσως είναι ανάμεσά μας, δεν ξέρω.»

Μετά από μερικά λεπτά ο ομιλητής ρωτά, «Νομίζετε ότι θα έρθουμε σε επαφή με εξωγήινους μέσα στα επόμενα 50 χρόνια;»

«Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη ερώτηση» είπε. » Εεε … εννοώ, ότι αν υπάρχουν υπέρ ευφυείς εξωγήινοι εκεί έξω, πιθανώς ήδη να μας παρατηρούν. Αυτό φαίνεται πολύ πιθανό αλλά εμείς δεν είμαστε απλά αρκετά έξυπνοι για να τους αντιληφθούμε.»

Ο Έλον Μάσκ είναι ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογίας για την εταιρεία SpaceX της οποίας είναι επίσης ο ιδρυτής και συνεργάζεται με την NASA στο φιλόδοξο πρόγραμμα για επανδρωμένη αποστολή στον Άρη με απώτερο σκοπό την αποίκηση του «κόκκινου» πλανήτη στα επόμενα 100 έτη.

Δείτε όλη την συνομιλία παρακάτω:

Ηλίας Σιατούνης

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ 02/22/2017 @ 12:35 ΜΜ

    Μηχανή εξοπλισμένη με μια πλήρη περιγραφή του αντικειμένου Χ, δημιουργεί ένα Χ, και κάτω από κάθε λογικό ορισμό της πολυπλοκότητας περιγραφή είναι τόσο δύσκολο όσο το ίδιο το αντικείμενο. Καθολική αντιγραφική μηχανή παράγει δύο αντίγραφα του κυκλώματος f (X), αλλά την επιβολή δύο αντίγραφα σε ένα αντικειμένο σε κανένα σημείο δεν το προσδιορίζει ως αντικείμενο ανώτερης τάξης.

  2. Ο Έλον Μάσκ και ο Δράκος… χμ, μια ακόμη μάσκα του Δράκου. Για να δούμε τι λέει η Αποκάλυψη: “Και εφάνη άλλο σημείον εν τω ουρανώ, και ιδού, δράκων μέγας κόκκινος, έχων κεφαλάς επτά και κέρατα δέκα, και επί τας κεφαλάς αυτού διαδήματα επτά, και η ουρά αυτού έσυρε το τρίτον των αστέρων του ουρανού και έρριψεν αυτούς εις την γην.” Ας δούμε κι ένα βιντεάκι στο YouTube:

  3. Και ερρίφθη ο δράκων (DRAGON) ο μέγας, ο όφις ο αρχαίος, ο καλούμενος Διάβολος και ο Σατανάς, ο πλανών την οικουμένην όλην, ερρίφθη εις την γην, και οι άγγελοι αυτού ερρίφθησαν μετ’ αυτού. Λκ 10:18, Απ 20:2

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh