Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός ΔΕΧΕΤΑΙ Μυστηριώδη Σήματα από Παράξενο Αντικείμενο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το βίντεο της NASA από το live cam του ΔΔΣ δείχνει ένα περίεργο αντικείμενο απέναντι από τον διαστημικό σταθμό, που φαίνεται να εκπέμπει μία κόκκινη ακτίνα κατά διαστήματα, σύμφωνα με το YouTuber Streetcap1.

Ο Streetcap1 υποστηρίζει ότι «Αυτά τα φώτα εμφανίστηκαν δίπλα στον διαστημικό σταθμό» και συνεχίζει: «Κοιτάξτε το κόκκινο φως που έρχεται από αυτούς και κατευθύνεται προς τον διαστημικό σταθμό… Είναι πολύ παράξενο».

Αν και υπάρχει ο υπαινιγμός ότι θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος επίθεσης, ο ΔΔΣ δεν φάνηκε να υφίσταται ζημιά…

Το ίδιο το αντικείμενο που ο Streetcap1 υποθέτει ότι μπορεί να είναι ένα UFO μοιάζει με πολλές άλλες υποτιθέμενες παρατηρήσεις στον ΔΔΣ που έχουν κατά καιρούς χαρακτηριστεί ως lens flares ή ακόμα και αντανακλάσεις του ίδιου του ISS. Ωστόσο και ο ίδιος δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι μπορεί να είναι ή τι δεν μπορεί.

Παρόλα αυτά, όπως επεσήμανε στην συνέχεια, η NASA φάνηκε να προσπαθεί να ξεζουμάρει την κάμερα από το αντικείμενο, σαν να ήθελε εσκεμμένα να αποκρύψει το συμβάν.

Ο Vikki Ledgard δημοσίευσε στο YouTube: «Νομίζω ότι αυτή η σειρά κόκκινων φώτων μοιάζει με τα φώτα κάποιου τεράστιου σκάφους (μητρικού, αν προτιμάτε)».

Ο David Waddington πρόσθεσε: «Είναι ένα σκάφος κάποιου είδους και πιστεύω ότι ο ΔΔΣ το περίμενε. Η κάμερα στο υπέρυθρο θα έδειχνε πιθανότατα πολύ περισσότερα».

Η Express.co.uk που διερεύνησε το θέμα, έδειξε το συμβάν στον ειδικό Scott Brando που «απομυθοποιεί» ανάλογα γεγονότα, και ο οποίος τρέχει τον ιστότοπο ufoofinterest.org.

Ο Scott Brando πιστεύει ότι οι κόκκινες γραμμές ήταν δέσμες λέιζερ, αλλά όχι από εξωγήινους, αλλά από την ίδια τη NASA.

Τα τελευταία χρόνια ο οργανισμός έχει αποστείλει δεδομένα προς και από τον διαστημικό σταθμό με κόκκινη δέσμη λέιζερ από το πρότζεκτ Optical Payload for Lasercomm (OPALS) που βασίζεται στο Εργαστήριο Jet Propulsion της NASA στην Pasadena, σύμφωνα και με ανακοίνωση της NASA.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Ufo Fires Red Beam at the ISS?

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Close Encounter at the ISS

diadrastika

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Μετά τους "Επαναστάτες της Συνείδησης", ο Ντέιβιντ Άικ επιστρέφει με ένα νέο εκρηκτικό βιβλίο. Μετά από εκτενείς και εμπεριστατωμένες έρευνες, καθώς και σοκαριστικές αλλά τεκμηριωμένες μαρτυρίες ατόμων που για πρώτη φορά δημοσιοποιούν τα όσα γνωρίζουν, προσεγγίζει και αποκαλύπτει το "Μυστικό όλων των Εποχών".

Παρουσιάζει τη συγκλονιστική αλήθεια για την εξωγήινη φυλή και τα κέντρα εξουσίας που ελέγχουν τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και για τα σκοτεινά μέσα που έχουν χρησιμοποιήσει για να το επιτύχουν. Δεν διστάζει να κατονομάσει τα πρόσωπα, τις οργανώσεις και τους θεσμούς που απαρτίζουν το μυστικό δίκτυο που κρατά στα χέρια του τις τύχες της ανθρωπότητας.

Το βιβλίο περιλαμβάνει μια συντριπτική παρουσίαση της αληθινής προέλευσης όλων των ιδεολογικών και θρησκευτικών ρευμάτων, καθώς και του τρόπου με τον οποίο καταπιέστηκαν όλες οι πνευματικές και εσωτερικές γνώσεις που θα οδηγούσαν στην απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τα ψυχικά της δεσμά.

ΤΙΜΗ 28,80€ σελ 607 + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

4 thoughts on “Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός ΔΕΧΕΤΑΙ Μυστηριώδη Σήματα από Παράξενο Αντικείμενο

  1. Ανώνυμος says:

    Οι μαλακίες τέλος!ας αποφασίσουν επίσημα και ας πάρουν αποφάσεις οι αρμόδιοι της νασα, Ρωσίας, Κίνα και ας καταλήξουν σε κάτι κοινό.τσουρεκια μας τα κάνατε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *