Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:50 - 12/05/2021

Ο CDC παραδέχεται: Περισσότεροι νεκροί από τα εμβόλια COVID-19 από όλα τα εμβόλια των τελευταίων 20 ετών μαζί

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει: Παναγιώτης Χ. Δούμας

Από επιπλοκές μετά τον εμβολιασμό με τα λεγόμενα «εμβόλια COVID-19» έχουν υπάρξει σχεδόν τόσοι θάνατοι όσοι έχουν υπάρξει για όλα τα προηγούμενα εμβόλια συνολικά από την 1η Ιανουαρίου του 2001. Στοιχεία που είδαν το φως τις προηγούμενες ημέρες στις ΗΠΑ, δείχνουν ότι η θνητότητα των εμβολίων κατά του κορωνοϊού είναι υπερδεκαπλάσια από αυτήν των συμβατικών αντιγριπικών εμβολίων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του CDC: «Πάνω από 245 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων COVID-19 χορηγήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 3 Μαΐου 2021. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το VAERS, το αμερικανικό σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου, έλαβε 4.178 αναφορές θανάτου (0,0017%) μεταξύ των ατόμων που έλαβαν εμβόλιο COVID-19. Ο CDC και οι γιατροί του FDA εξετάζουν κάθε αναφορά περίπτωσης θανάτου μόλις ειδοποιηθούν. Ο CDC ζητά μάλιστα ιατρικά αρχεία για την περαιτέρω αξιολόγηση των εκθέσεων.»

Μια ανασκόπηση των διαθέσιμων κλινικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιητικών θανάτου, της αυτοψίας και των ιατρικών φακέλων δεν έχει δημιουργήσει αιτιώδη σύνδεση με τα εμβόλια COVID-19. Σύμφωνα ωστόσο με αμερικανικά δημοσιεύματα, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι σχετικές εκθέσεις συντάσσονται με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην τρομάζει ο κόσμος. Το CDC έχει ένα δεδομένο συμφέρον από την επίτευξη όσο το δυνατόν περισσότερων εμβολιασμών. Ακόμη λοιπόν και όταν αναφέρουν τα σημαντικά δεδομένα σχετικά με τους θανάτους στο κάτω μέρος των εγγράφων που δημοσιοποιούν με σκοπό τον κατευνασμό των ανησυχιών σχετικά με αυτά τα πειραματικά φάρμακα, το κάνουν με κάθε πρόθεση να εξωθήσουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν.

Ο γνωστός συντηρητικός δημοσιογράφος του Fox News, Τάκερ Κάρλσον – δεν είναι λίγοι στις ΗΠΑ που τον θεωρούν το ακλόνητο φαβορί της διαδοχής του Ντόναλντ Τραμπ – έθεσε ορισμένα πολύ εύλογα ερωτήματα. Η πρόσφατη εκπομπή του ωστόσο, σχετικά με τους εμβολιασμούς, διεγράφη από το YouTube. Ο κόσμος τη βρήκε μάλλον διαφωτιστική και το βίντεο διαδόθηκε αστραπιαία.
Ας δούμε όμως γιατί. Στην εκπομπή του ο Τάκερ Κάρλσον αναρωτήθηκε:

«Πόσοι Αμερικανοί έχουν πεθάνει μετά τη λήψη των εμβολίων COVID; Όχι Αμερικανοί που έχουν σκοτωθεί από τον ιό, αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός, αλλά πόσοι Αμερικανοί έχουν πεθάνει αφού έχουν πάρει τα εμβόλια που σχεδιάστηκαν για την πρόληψη του ιού; Ξέρει κανείς την απάντηση σε αυτή την ερώτηση; Ξέρεις κανείς τίποτα για τα μειονεκτήματα; Ξέρουμε πολλά για την θετική πλευρά του εμβολίου. Είμαστε απόλυτα υπέρ των ευάλωτων ανθρώπων που παίρνουν εμβόλια.»

»Η αλήθεια είναι ότι η αμερικανική κυβέρνηση παραπαίει στα πρόθυρα του να γίνει απολύτως αυταρχική όσον αφορά στη λήψη του εμβολίου COVID. Αυτό γεννά σε πολλούς Αμερικανούς πολίτες επιφυλάξεις ως προς όλους τους κινδύνους που μπορεί να ενέχονται σ’ αυτό; Παρατηρείται λοιπόν μία απόπειρα διά της εξουσίας να κάνουν όλοι το εμβόλιο COVID και αρχίζουν να ασκούν τεράστια πίεση σε ανθρώπους σαν εμένα.»

»Η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει πει ότι δεν θα καταστήσει υποχρεωτικά τα διαβατήρια εμβολίων COVID ή κάτι ανάλογο, αλλά επικαλούμενη τον Δρ. Φάουτσι ανέφερε επίσης – κλείνοντας μάλλον το μάτι σε ιδρύματα και εταιρείες – ότι θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν κάποια μορφή διαβατηρίου εμβολίου COVID για να σ’ αφήσουν να μπεις σε κάποιο κτήριό τους ή να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες τους. Μπορεί να μην μπορείτε να πετάξετε με αεροπλάνο ή να πάτε στη δουλειά ή ακόμα και να εκπαιδεύσετε τα παιδιά σας εάν δεν πάρετε το εμβόλιο. Οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειας μπορεί να σας πουν ότι δεν είστε ευπρόσδεκτοι στα σπίτια ή τις εκδηλώσεις τους εάν δεν έχετε ακόμη εμβολιαστεί.»

»Εντάξει, πολλοί από εσάς σκέφτεστε να πάρετε το εμβόλιο επειδή δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε την τεράστια πίεση που σας ασκείται, αλλά πριν κάνετε αυτή την ένεση, ξέρετε τίποτα για τους πιθανούς κινδύνους της ένεσης; Μάλλον δεν ξέρετε τι πρόκειται να σας πω, και θα έπρεπε να το ξέρετε γιατί μιλάμε για τη ζωή σας.»

»Οι άνθρωποι συνήθως δεν συνδέουν τα εμβόλια με την πρόκληση σοβαρών προβλημάτων, ακόμη και θανάτων, επειδή τα εμβόλια ως επί το πλείστον δεν είναι επικίνδυνα, τουλάχιστον σύμφωνα με τους αριθμούς. Περίπου 160 εκατομμύρια Αμερικανοί κάνουν το εμβόλιο της γρίπης κάθε χρόνο, όπως κι εγώ, αποδεικνύοντας ότι δεν είμαι κατά των εμβολιασμών. Έχω μόνο ερωτήσεις σχετικά με το εμβόλιο COVID που δεν μπορώ πραγματικά να βρω πάρα πολλούς ανθρώπους για να μου τις απαντήσουν.»

Και συνέχισε ο Τάκερ Κάρλσον:

«Κάθε χρόνο, ένας σχετικά μικρός αριθμός ανθρώπων φαίνεται να πεθαίνει μετά από αυτούς τους εμβολιασμούς. Για να είμαι ακριβής, το 2019, ο αριθμός αυτός ήταν 203 άτομα. Το προηγούμενο έτος, ήταν 119. Το 2017, συνολικά 85 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το εμβόλιο της γρίπης.»

»Από τα 160 εκατομμύρια ανθρώπων που έκαναν το εμβόλιο της γρίπης, αυτοί οι αριθμοί των ανθρώπων που πέθαναν, ο καθένας από αυτούς είναι τραγικός για τους αγαπημένους τους, δεν είναι αρκετά σημαντικοί για τους υπόλοιπους από εμάς, ώστε να σκεφτούμε να μην κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης.»

Ο Κάρλσον θέλησε απλά να μάθει, πόσοι άνθρωποι πέθαναν από το εμβόλιο COVID. Και να τι διεπίστωσε:

«Ελέγξαμε σήμερα. Εδώ είναι η απάντηση, η οποία προέρχεται από το ίδιο σύνολο επίσημων αριθμών που μόλις απαριθμήσαμε: Από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2020 και τον περασμένο μήνα, συνολικά 3.362 άνθρωποι προφανώς πέθαναν μετά τον εμβολιασμό τους με εμβόλια COVID στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τρεις χιλιάδες, τριακόσια εξήντα δύο — δηλαδή κατά μέσο όρο 30 άτομα κάθε μέρα. Λοιπόν, σε τι καταλήγει αυτό; Παρεμπιπτόντως, η περίοδος αναφοράς έληξε στις 23 Απριλίου. Δεν έχουμε αριθμούς πέρα από αυτό, δεν είμαστε αρκετά ενημερωμένοι. Αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι άλλοι 360 άνθρωποι έχουν πεθάνει στις 12 μέρες που ακολούθησαν. Πρόκειται για συνολικά 3.722 θανάτους. Σχεδόν τέσσερις χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά τη λήψη των εμβολίων COVID. Ο πραγματικός αριθμός είναι σχεδόν σίγουρα πολύ υψηλότερος από αυτόν — ίσως πολύ υψηλότερος.»

»Πώς και δεν μιλάει κανείς γι’ αυτό; Ξαφνικά οι γιατροί και το υπόλοιπο ιατρικό προσωπικό θεωρούν αυτονόητο ότι δεν πρέπει να μιλούν για κάτι που προσβάλλει την Ανωτερότητα των «Αφυπνισμένων» (Woke) για τον COVID; Μιλάμε για τις ζωές μας.»

»Χρειαζόμαστε διαφάνεια. Πρέπει να ακούσουμε την αλήθεια. Γιατί το κρύβουν; Aν θέλουν την εμπιστοσύνη και τις ψήφους μας, καλύτερα να ξεφορτωθούν αυτές τις θανατηφόρες βολές.»

Τα τελευταία στοιχεία λένε ότι μέχρι σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εμβολιαστεί με εμβόλια κατά του COVID-19 περίπου 261.000.000 άνθρωποι. Με τουλάχιστον 4.178 θανάτους, ο καθένας που ξέρει στοιχειώδη μαθηματικά μπορεί να υπολογίσει ότι η θνητότητα από τους συγκεκριμένους εμβολιασμούς είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων δέκα πέντε φορές μεγαλύτερη από τους συνήθεις αντιγριπικούς.

pronews.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*