Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;(David de rothschild) είναι ΉΔΗ ΕΔΩ!!! – Η«ΣΑΛΠΙΓΓΑ της VODAFONE» ΉΧΗΣΕ!!

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;(David de rothschild) είναι ΉΔΗ ΕΔΩ!!! – Η«ΣΑΛΠΙΓΓΑ της VODAFONE» ΉΧΗΣΕ!!

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ : Άμεση εκπλήρωση
Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60 ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Loading...

7 thoughts on “Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;(David de rothschild) είναι ΉΔΗ ΕΔΩ!!! – Η«ΣΑΛΠΙΓΓΑ της VODAFONE» ΉΧΗΣΕ!!

 1. ΗΛΙΑΚΗΣ says:

  Μετά την Έλευση Του Σωτήρα Χριστού των Ανθρώπων ήλθαν, έρχονται ή θα έλθουν πολλοί Μεσσίες που ο Ιωάννης ο Θεολόγος, αποκαλύπτει τον Αντίχριστο ως έσχατο Μεσσία που θα ηγηθεί όλου του φθαρτού Υλικού Κόσμου θνητών Προσώπων Ανθρώπων. Οι Ελληνορθόδοξοι Χριστιανοί γνωρίζουν ότι ο «Εν Δόξει» Κριτής Σωτήρας Χριστός αναμένεται την άγνωστη ημέρα Δευτέρας Παρουσίας Του σε προετοιμασμένο ήδη αμίαντο Κόσμο αναστημένων αθανάτων Προσώπων Ανθρώπων, από τους οποίους οι επίλεκτοι θα εξελιχθούν σε θεούς …

  • ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ ΤΡΕΜΕ!!! says:

   Πω πω, τέτοιο σενάριο οΰτε σε σειρές επιστημονικής φαντασίας του NETFLIX δεν βλέπεις! Τι… “Ανθρωποθεός ΕΝ ΔΡΑΣΗ”, τι… ” κόσμος από αμΐαντο” (ούτε καν από χρυσό), τι… “Βασίειο των ζόμπι αναστημένων αθανάτων”, ωρε μάνα μου, τηλεοπτικές επιτυχίες που θα κάνουμε! Αρχηγέ, υπάρχουν πολλοΐ με το… “Θέμα” το δικό σου (που να τους γνωρΐζεις εννοώ) για να βάλουμε μπροστά τα γυρίσματα;

   • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

    ΤΡΕΜΕ!!ΤΡΕΜΕ!!
    Στην τραγωδία του Αισχύλου ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ προλέγεται ότι ο λυτρωτής του Προμηθέα θα είναι Υιός Θεού και Υιός Παρθένου, ο οποίος μάλιστα «παρθενογέννητος ούτος Θεάνθρωπος θα καταλύσει το κράτος των παλαιών θεών και θα αφανίσει αυτούς και τη δύναμη τους» (στίχ. 908 εξ., 920 εξ.).
    http://www.oodegr.com/neopaganismos/ag.grafi/apokryf_mythol_1.htm

 2. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Η τεχνολογία είναι στα χέρια τους. ο αντίχριστος όμως δεν είναι, για τον απλούστατο λόγο ότι, όταν ο αντίχριστος έλθει θα είναι 30 ετών, όπως ακριβώς και ο Ιησούς Χριστός. Όλοι αυτοί οι επώνυμοι είναι πρόδρομοι του αντίχριστου και παίζουν το παιχνίδι του, δηλαδή προσπαθούν να προετοιμάσουν τον κόσμο για αυτό το ψευτομεσία, αλλά το πότε θα έλθει το ξέρει μόνο ο Θεός και κανένας άλλος.

 3. Βελισσαριος says:

  μπαβο παιδια πολυ καλη εργασια ευχαρηστουμε για αυτο που μας διξαται να προετιμαζομαστε περισοτερο σιγα σιγα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *