Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:18 - 23/01/2023

Νταβός 2023: Ψηφιακά αρχεία εμβολιασμού, τεχνολογία που επιτρέπει στο αφεντικό σας να παρακολουθεί τη δραστηριότητα του εγκεφάλου σας, προώθηση ομοφυλοφιλίας μέσω Χόλυγουντ..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Νταβός 2023: Ψηφιακά αρχεία εμβολιασμού, τεχνολογία που επιτρέπει στο αφεντικό σας να παρακολουθεί τη δραστηριότητα του εγκεφάλου σας, προώθηση ομοφυλοφιλίας μέσω Χόλυγουντ, «απελευθέρωση» αμβλώσεων και άλλα που ειπώθηκαν στην διάσκεψη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

Μετά από δύο χρόνια απουσίας η παγκόσμια οικονομική ελίτ επέστρεψε στο Νταβός της Ελβετίας, όπου έλαβε χώρα η ετήσια διάσκεψη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum – WEF).
Παραβρέθηκαν πάνω από 50 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, 19 διοικητές Κεντρικών Τραπεζών, 30 υπουργοί Εμπορίου και 35 υπουργοί Εξωτερικών από όλο τον κόσμο, επικεφαλής διεθνών οργανισμών, καθώς και πάνω από 1.500 επικεφαλής επιχειρήσεων.

Ας δούμε κάποια στιγμιότυπα όπως καταγράφτηκαν από τον Andreas Wailzer για λογαριασμό της χριστιανικής ιστοσελίδας LifeSiteNews:

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ προέβλεψε ότι τα μελλοντικά εμβόλια θα απαιτούν «πολλαπλά εμβόλια» και ζήτησε μια «ψηφιακή υποδομή» για να γνωρίζουμε «ποιος έχει εμβολιαστεί και ποιος δεν έχει εμβολιαστεί».

Ο Μπλερ τόνισε τη σημασία της δημιουργίας μιας «κατάλληλης ψηφιακής υποδομής» προκειμένου να είμαστε προετοιμασμένοι για μελλοντικές πανδημίες. «Αυτό το θέμα έχει να κάνει με την τεχνολογία και την ψηφιακή υποδομή. Θέλω απλώς να τονίσω πόσο σημαντικό πιστεύω ότι είναι αυτό».

«Η ψηφιοποίηση στην υγειονομική περίθαλψη είναι ένας από τους σπουδαίους παράγοντες που αλλάζουν το παιχνίδι», δήλωσε ο Μπλερ, προσθέτοντας ότι «θα πρέπει να βοηθήσουμε τις χώρες να αναπτύξουν αυτές τις υποδομές, τις οποίες θα χρειαστούν με αυτά τα νέα εμβόλια».

Μια ομιλήτρια του WEF χαιρέτισε την «εξαιρετική υπόσχεση» της χρήσης συσκευών ανάγνωσης του μυαλού στο χώρο εργασίας, ενώ παραδέχτηκε ότι θα μπορούσαν να είναι «η πιο καταπιεστική τεχνολογία» (“most oppresive technology”) που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε «μεγάλης κλίμακας σε όλη την κοινωνία».

Οι φορητές συσκευές ανάγνωσης του μυαλού δεν είναι αποκυήματα του μέλλοντος – είναι ήδη εδώ, υποστήριξε η Nita Farahany, νομικός ηθικολόγος και συγγραφέας του «The Battle for Your Brain», κατά τη διάρκεια της ομιλίας της «Ready for Brain Transparency;» κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης του WEF για το 2023 στο Νταβός της Ελβετίας.

Όπως το “Fitbits for the brain” («Fitbit για το κρανίο») – [ο Elon Musk είχε παρουσιάσει εμφύτευμα εγκεφάλου για τον έλεγχο κινητών και Η/Υ με τη σκέψη, με την ελπίδα ότι θα μπορεί κάποια μέρα να θεραπεύει ένα ευρύ φάσμα «σημαντικών εγκεφαλικών προβλημάτων και παθήσεων της σπονδυλικής στήλης», περιλαμβανομένης της απώλειας μνήμης και όρασης, των εγκεφαλικών επεισοδίων, ακόμη και την εξάρτηση από τα ναρκωτικά] – η χρήση συσκευών που ήδη φοριούνται από τον καταναλωτή — πρόκειται για κεφαλόδεσμους, καπέλα που διαθέτουν αισθητήρες που μπορούν να ανιχνεύσουν τη δραστηριότητα των κυμάτων του εγκεφάλου σας, με ακουστικά και μικροσκοπικά τατουάζ που μπορείτε να φορέσετε πίσω από το αυτί σας — μπορούμε συλλέξουμε συναισθηματικές καταστάσεις», όπως η ευτυχία ή η λύπη ή ο θυμός, είπε η Farahany.

«Μπορούμε να συλλέξουμε και να αποκωδικοποιήσουμε πρόσωπα που βλέπετε στο μυαλό σας, απλά σχήματα, αριθμούς, τον αριθμό του pin σας», εξήγησε, προσθέτοντας ότι μια τέτοια τεχνολογία θα μπορούσε επομένως να δώσει πρόσβαση στον «τραπεζικό σας λογαριασμό».

Μιλώντας σε συγκέντρωση του WEF, η Sarah Kate Ellis, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ομάδας υπεράσπισης GLAAD, εξήγησε ότι ο οργανισμός της στοχεύει να «διεισδύσει» στα μέσα ενημέρωσης και έχει ήδη «συνεργαστεί πολύ στενά με το Χόλιγουντ» για την «ομαλοποίηση των LGBT ανθρώπων, ώστε αυτοί να συμπεριλαμβάνονται σε όλες τις ιστορίες».

Η συγκλονιστική παραδοχή της Ellis έγινε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τίτλο «Beyond the Rainbow: Advancing LGBTQI+ Rights».

Η εκτελεστική διευθύντρια του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επέκρινε τις πολιτικές υπέρ της οικογένειας της Πολωνίας και της Ουγγαρίας, αποκαλώντας τις «διχαστικές» και ισχυριζόμενος ότι «αυξάνουν τις πράξεις βίας και διακρίσεων».

«Στην Ευρώπη, βλέπουμε την Ουγγαρία, ειδικότερα, και την Πολωνία, που προσπάθησαν πραγματικά να χρησιμοποιήσουν τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ ως πεδίο μάχης, ουσιαστικά, για να προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν την υποστήριξη των συντηρητικών στοιχείων της κοινωνίας», είπε η Tirana Hassan σε μια συζήτηση με τίτλο «Beyond the Rainbow: Προώθηση των δικαιωμάτων LGBTQI+».

«Η κυβέρνηση επιχειρεί να αυτοπαρουσιάζεται ως κάποιου είδους ήρωας ή προστάτης των οικογενειακών αξιών και δικαιωμάτων», συνέχισε.

«Αυτό δεν είναι μόνο διχαστικό, αλλά […] είναι επίσης γνωστό ότι συνδέεται με αυξημένες πράξεις βίας και διακρίσεων».

Η Δημοκρατική Κυβερνήτης του Μίσιγκαν Gretchen Whitmer είπε σε ακροατήριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ότι η θέσπιση από την πολιτεία της μιας συνταγματικής τροποποίησης υπέρ των αμβλώσεων είναι ένα από τα πράγματα που της δίνει ελπίδα για εκπροσώπηση των γυναικών στο μέλλον.

Μιλώντας στο πάνελ «Women’s Leadership», το θέμα του οποίου ήταν «η δημιουργία καλύτερων οδών για την προώθηση περισσότερων γυναικών στα υψηλότερα επίπεδα ηγεσίας», με το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης να επικεντρώνεται στα δικαιώματα των γυναικών στο Ιράν, η Whitmer επικαλέστηκε την «άμβλωση κατά απαίτηση» (“abortion-on-demand”, το «δικαίωμα» για έκτρωση κατά τους πρώτους έξι μήνες της εγκυμοσύνης ή ακόμα για όποτε το θέλει μια γυναίκα) ένα ζήτημα που οι Αμερικανοί αριστεροί προσπαθούσαν εδώ και καιρό να μπερδέψουν με νόμιμες αιτίες πολιτικών δικαιωμάτων.

Ο Δημοκρατικός Κυβερνήτης του Ιλινόις, J.B. Pritzker, (που επέβαλε σκληρότατα lockdown και επέμεινε ειδικά στο κλείσιμο των εκκλησιών) διαφήμισε την υποστήριξη της πολιτείας του για το «δικαίωμα μιας γυναίκας στην επιλογή». Ο Πρίτσκερ είπε ότι ήταν περήφανος για την επέκταση των αμβλώσεων στο Ιλινόις.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Guardian ότι μερικά σημερινά και πρώην μέλη του WEF ασκούν κριτική κατά του ιδρυτή του αμφιλεγόμενου οργανισμού, του συγγραφέα “COVID-19: Great Reset”, Klaus Schwab.

Θεωρούν ότι ο μακροχρόνιος ρόλος του Schwab τον καθιστά «εντελώς ανεξέλεγκτο που δεν δίνει σε κανέναν λογαριασμό (“completely unaccountable”) εντός και εκτός του οργανισμού».

Παρά το γεγονός ότι δημοσιοποιούν τις ανησυχίες τους, τα μέλη του WEF προσπαθούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, λόγω ανησυχίας για πιθανή απώθηση.

Η ομάδα υποστήριξε επίσης ότι «δεν υπάρχει μεγάλο μέλλον για το WEF πέρα από τον Κλάους», εν μέρει λόγω έλλειψης «σαφούς διαδόχου» για τον ρόλο του προέδρου και εν μέρει λόγω εικαζόμενης εσωτερικής σύγκρουσης εντός της ανώτερης ηγεσίας.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Πρακτωρ 01/23/2023 @ 10:44 ΠΜ

  Καλημέρα αδέλφια

  Εδώ διαλύσαμε τα νοσοκομεία διότι στο μέλλον με την πλατφόρμα εμβολιασμών θα σου λένε ότι θα προλαμβάνουμε οτιδήποτε.
  Βάλε εμβόλιο , βάλε τσιπ , γίνε υπάκουος και τότε θα έχεις την ελευθερία σου .
  Να τα, τα σχέδια επί χάρτου
  Να όλο το σχέδιο του μισόκαλου.

  Μην φάτε έξω …έχουμε Γλάρο !!!!

  Ο Τριαδικός Θεός μας έπλασε ελεύθερους.

  Προσοχή και προσευχή

 2. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 01/23/2023 @ 11:24 ΠΜ

  Ο Klaus Schwab λέει ότι ο κόσμος δεν θα διοικείται πλέον από υπερδυνάμεις όπως η Αμερική… θα διοικείται από ενδιαφερόμενους φορείς του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, όπως η Blackrock και ο Bill Gates.

 3. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 01/23/2023 @ 11:38 ΠΜ

  ΕΙΝΑΙ Η ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ ΗΛΙΘΙΕ………………

 4. Το συμπέρασμα 01/23/2023 @ 11:42 ΠΜ

  Άρα, σε τι ελπίζουμε; στον ψόφο του γέρου καταρχάς και στη συνέχεια το ξεθάρεμμα και τον ξεσηκωμό όλων όσων είναι μέσα και έχουν ξυπνήσει και τώρα δεν τολμάνε να κουνηθούν! Των δικών τους δηλαδή, των μελών τους. Τότε θα είναι η στιγμή να ενωθούμε με εκείνους και όλοι οι υπόλοιποι που τόσα χρόνια τα λέμε, να συσπειρωθούμε.

 5. Τι κρίμα που είστε τόσο αφελείς…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*