ΝΕΟΣ ΥΠΕΞ ΗΠΑ: ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΜΕ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια καταπληκτική δήλωση του νέου υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικλ Φλιν, που διορίστηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ προκαλεί σεισμικές δονήσεις σε διεθνές επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ο νέος ΥΠΕΞ των ΗΠΑ μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του αναφερόμενος στο Ισλάμ έκανε την πολύ χαρακτηριστική δήλωση ότι το Ισλάμ είναι καρκίνωμα με μεταστάσεις.

Φυσικά η δήλωση αυτή μπορεί να προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων αλλά αποτελεί άλλο ένα στίγμα των προθέσεων της νέας εξουσίας στην Αμερική που στρέφονται ανοιχτά κατά της Νέας Τάξης η οποία προωθούσε το Ισλάμ τα τελευταία χρόνια για να διαλύσει τις χριστιανικές κοινωνίες.

Ο Μάικλ Φλιν μιλώντας για το Ισλάμ, λέει πως είναι μια πολιτική ιδεολογία η οποία κρύβεται πίσω από αυτήν τη θρησκεία.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διότι, συνεχίζει, κανείς δεν βλέπει ανθρώπους να βγαίνουν έξω φωνάζοντας για τον Ιησού Χριστό με μαχαίρια, μπαλτάδες ή τουφέκια, προσπαθώντας να πριονίσουν, να χτυπήσουν με τσεκούρι ή να σκοτώσουν κόσμο κ.α. Έτσι, λοιπόν, όπως ισχυρίζεται ο Μάικλ Φλιν, βλέποντας τις επιθέσεις σε 22 χώρες μέσα σε 45 μέρες, έχουμε μια θρησκεία η οποία είναι σαν ένας καρκίνος σε κακοήθη μορφή που έχει κάνει μεταστάσεις.

Και μια και αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα, στην συμπροσευχή που έλαβε μέρος στον καθεδρικό ναό της Ουάσιγκτον στις 21 Ιανουαρίου 2017,στην οποία παρέστη και ο Ντόναλντ Τραμπ , κάποιοι έβαλαν τον ιμάμη μέσα στην τελετή να παρεμβαίνει για συγκεκριμένους νεοταξικούς λόγους.

Ο μουσουλμάνος ιμάμης, Μοχάμεντ Μαγκίντ (Mohamed Magid), ξεκάθαρα μιλάει κατά των χριστιανών και των αλλόθρησκων. Όπως φαίνεται, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι παρευρισκόμενοι δεν καταλαβαίνουν την αραβική γλώσσα, ο ιμάμης αρχίζει να υβρίζει τις άλλες θρησκείες. «Ζητώ εκδίκηση από τον Αλλάχ μέσω του Σατανά. Ευχαριστώ τον Αλλάχ τον ελεήμονα. Ας μας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι, αυτούς που εσύ ευλόγησες (τους μουσουλμάνους), όχι στο μονοπάτι αυτών που σε εξόργισαν (Εβραίους) ή αυτών που έχουν παραστρατήσει (χριστιανοί)».

ΝΕΟΣ ΥΠΕΞ ΗΠΑ: ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΜΕ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (Βίντεο) - Εικόνα2

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ www.nikosxeiladakis.gr

Loading...

14 thoughts on “ΝΕΟΣ ΥΠΕΞ ΗΠΑ: ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΜΕ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 1. Αθηνά says:

  ΕΤΣΙ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΙΟΥΔΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΗΤΟΙ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ , ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ!

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

   1. Όταν η ιστορία έχει κέφια: κατηγορούν τον Χριστιανισμό ως μη ελληνική θρησκεία, οι δωδεκαθεϊστές… αιγυπτιολάτρες!

   Πρώτον. Οι πόλεμοι είναι ενεργειακοί. Αυτό σημαίνει ότι χύνεται πολύ αίμα εκεί που υπάρχει ο μαύρος χρυσός.

   Δεύτερον. Η μαζική μετανάστευση πυροδοτεί νέες σειρές γεγονότων στους τέσσερις μεγάλους κύκλους αίματος, ήτοι τον χώρο του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού, την ζώνη του Ισλάμ από το Πακιστάν έως τη Λιβύη, την Υποσαχάρια Αφρική, και τις μάζες των απελπισμένων ανθρώπων που θαλασσοπνίγονται ή πεθαίνουν προσπαθώντας απεγνωσμένα να αποδράσουν από τις χώρες των πολέμων, της βίας, της κλιματικής αλλαγής και της στέρησης (Αντώνης Λιάκος).

   Τρίτον. Αιτία των πολέμων είναι η απειλή του ανεξέλεγκτου θρησκευτικού φανατισμού που δεν είναι ανεξάρτητος από την πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων που κυβερνούν τον κόσμο.

   Γεννιέται το ερώτημα. Γιατί η Δύση απλά παρακολουθεί;

   Όμως η Δύση δεν παρακολουθεί απλά. Το χειρότερο είναι ότι αποσιωπεί και λογοκρίνει τα ειδεχθή εγκλήματα κατά των χριστιανών στη «σύγχρονη» Συρία αλλά και σε όλη την Ανατολή. Οι διωγμοί αποσιωπούνται συστηματικά από τη Δύση προς εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων.

   Δεν μπορούμε να παραμείνουμε απαθείς σε τέτοια γεγονότα. Οι διώκτες των χριστιανών δεν κόβουν μόνο λαρύγγια, αλλά καταστρέφουν και τον παγκόσμιο πολιτισμό, θεωρώντας την καταστροφή του, ως μέρος του «θεάρεστου» έργου τους! Καταστρέφουν με μπουλντόζες, βαριοπούλες, τσεκούρια και αξίνες μνημεία που χρονολογούνται από την ασσυριακή εποχή (Νιμρούντ) αλλά και των ελληνιστικών χρόνων.

   Η εικόνα που παρουσιάζουν οι χριστιανικές κοινότητες είναι εικόνα απόλυτής ερημιάς.

   Κανείς δεν νοιάζεται για τους ανθρώπους αυτούς που κρατούν ζωντανό τον ελληνικό πολιτισμό, αλλά και την Ορθόδοξη πίστη σε μια περιοχή που αποτελεί το λίκνο του Ελληνορθόδοξου πολιτισμού από την εποχή της εμφάνισής του.

   «Οι καιροί ου μενετοί». Όσο αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους, τόσο θα ανοίγει η όρεξη των φανατικών μουσουλμάνων, που θέλουν να δουν το νόμο της «σαρίας» να εφαρμόζεται και στην Ευρώπη, και ο ευρωπαϊκός χώρος μπορεί να γίνει θέατρο συγκρούσεων.
   Το φαινόμενο της νεο-ειδωλολατρίας ή του νεο-παγανισμού ή της αρχαιολατρίας δεν είναι μόνον Ελλαδικό, αλλά παγκόσμιο. Η Ελλάδα όμως έχει ιδιάζουσες συνθήκες ως προς το θέμα αυτό, ένεκα του αρχαιοελληνικού θαυμαστού παρελθόντος της, το οποίο εντέχνως συνδυάζεται από τους οπαδούς της νέας αυτής τάσεως με την ειδωλολατρία. Η διαφοροποίηση του προβλήματος για την ελληνική πραγματικότητα, σύμφωνα με την γνώμη και ξένων ειδικών, έγκειται στο γεγονός ότι το ρεύμα του νεο-παγανισμού (δηλ. η νεο-ειδωλολατρία) στην Ευρώπη και στην Αμερική κηρύσσει την επιστροφή σε θεούς ξένους προς την ιστορία και την ταυτότητα των σημερινών λαών των χωρών αυτών. Στην Ελλάδα, αντιθέτως, το σύνθημα είναι επιστροφή στις ρίζες, επαναφορά και επανάνθιση του πατρομήτριου Ελληνικού Πολιτισμού (περιοδικό Διιπετές, Ποιοί είμαστε), με συνθήματα όπως:

  • Ανώνυμος says:

   Το μεγαλύτερο καρκίνωμα είναι τα ανθρώπινα σκουπίδια σαν εσένα που πρεπει να καθαρίσουμε για να ξεβρομίσει ο τόπος. Και έτσι θα γίνει!

   • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

    Η εκκλησιαστική λατρεία, μαζί με σύνολη τη ζωή του εκκλησιαστικού σώματος, αναρρίπιζε συνεχώς τη συνείδηση και τον πόθο της ελευθερίας, σε σημείο, που ο αναστάσιμος χαιρετισμός «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ» να ταυτισθεί με το «Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΣΤΗ».

    Πρόκειται για τη συνείδηση, που εξέφραζε στον Αγώνα ο κοινός εκείνος λόγος: «Για του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδας την ελευθερία», ή ακόμη η ομολογία του Ρωμηού Μακρυγιάννη, ότι «η πατρίδα του κάθε ανθρώπου και η θρησκεία του είναι το παν».

 2. ΑΛΕΠΟΥ says:

  ΣΥΜΦΩΝΩ..ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΝΩ…?

 3. Ανώνυμος says:

  Όπου διαβάζω χειλαδακη απλός το αφήνω… Πιο ότι νανε…όπως θέλω εγώ να τα βλέπω.. Απλός δεν υπάρχει… Είσαι κακή προπαγάνδα.

  • ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ says:

   ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ. ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΗΤΑ. ΠΑΛΙ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΕΣ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *