ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Νέα Υόρκη: Τον έσπρωξε στις ράγες την ώρα που περνούσε το μετρό και τον σκότωσε

· Κατοχικά Νέα

Τραγικό τέλος βρήκε ένας άνθρωπος τη Δευτέρα 26/3 στο μετρό της Νέας Υόρκης

Τραγικό τέλος βρήκε ένας άνθρωπος τη Δευτέρα (26/3) στο μετρό της Νέας Υόρκης, όταν σπρώχτηκε στις γραμμές από έναν άνδρα την ώρα που πλησίαζε ο συρμός.

Σύμφωνα με τη New York Post, η αμαξοστοιχία δεν μπόρεσε να σταματήσει εγκαίρως και χτύπησε θανάσιμα το θύμα, έναν ενήλικα άνδρα, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή.

Ο άνδρας διαπιστώθηκε νεκρός λίγο αργότερα, ενώ ένας ύποπτος, ο οποίος περιγράφεται ως συναισθηματικά διαταραγμένο άτομο, τέθηκε υπό κράτηση, χωρίς ακόμα να του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Ο αριθμός των κακουργηματικών επιθέσεων στο μετρό αυξήθηκε πέρυσι κατά 53% σε σχέση με την προ της πανδημίας εποχή, με 570 τέτοιες επιθέσεις το 2023 σε σύγκριση με 373 το 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία.

Δεν είναι σαφή τα αίτια για αυτή την ανησυχητική τάση, αλλά ορισμένα περιστατικά υποδεικνύουν την ψυχική ασθένεια ως πιθανό παράγοντα που συμβάλλει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο φερόμενος ως ο άνθρωπος που έσπρωξε τον άτυχο άνδρα στις ράγες του μετρό αναγνωρίστηκε ως ο 24χρονος Carlton McPherson.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 24χρονος έχει συλληφθεί για επίθεση από τον Οκτώβριο του 2023, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και αναμένεται να παρουσιαστεί ξανά στο δικαστήριο τον Ιούλιο.

Αμέσως μετά το αιματηρό συμβάν, ο σταθμός του Ανατολικού Χάρλεμ πλημμύρισε από αστυνομικούς και στελέχη των ΜΜΜ.

alfavita.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Γυναίκα σε στούντιο podcast - συμβολική εικόναΔΙΕΘΝΗ

Jennifer Eckhart: Νεκρή στα 36 η πρώην παραγωγός του Fox News – Οι αρχές χαρακτήρισαν τον θάνατο αυτοκτονία

Πρατήριο καυσίμων στην Τσεχία - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Τσεχία: Επιστρέφουν τα πλαφόν στα καύσιμα – Μείωση φόρου στο diesel και 50% windfall tax στα διυλιστήρια

Στρατιωτικές επικοινωνίες - συμβολική εικόνα πολιτικής ανθεκτικότηταςΔΙΕΘΝΗ

ΝΑΤΟ: Το νέο σχέδιο ανθεκτικότητας για αμάχους, τρόφιμα, νερό, μεταφορές και επικοινωνίες σε κρίση ή πόλεμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *