ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Νέα Υόρκη: Ένοπλος έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ

· Κατοχικά Νέα

Συναγερμός έχει σημάνει έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, καθώς ένοπλος άνδρας βρίσκεται εκεί και αρνείται να αποχωρήσει.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή αλλά και τα γραφεία, ενώ φέρεται ότι κάνει διαπραγματεύσεις με τον ένοπλο. Διπλωμάτες και εργαζόμενοι έλαβαν την εντολή να μείνουν μέσα στο κτήριο. Άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι προθέσεις του ενόπλου.

Βίντεο δείχνουν έναν άντρα με γκρι μαλλιά, κόκκινο πουκάμισο και καφέ σακάκι να περπατάει μπροστά από το κτήριο κρατώντας κάτι που δείχνει ότι είναι πυροβόλο όπλο.

Παράλληλα, στο σημείο βρίσκονται αρκετά αστυνομικά οχήματα και αστυνομικοί. Στο twitter, το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης κάλεσε τους πολίτες να μείνουν μακριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το Patch, το περιστατικό ξεκίνησε γύρω στις 11 το πρωί (τοπική ώρα). Για πάνω από μια ώρα αργότερα, η αστυνομία εξακολουθεί να προσπαθεί να μιλήσει με τον άνδρα, που κρατά το όπλο κάθετα στον κορμό του, πιθανώς στοχεύοντας το κεφάλι του.

«Λόγω αστυνομικής έρευνας, αποφύγετε την περιοχή της οδού 42 και 1ης Λεωφόρου» αναφέρει η ανάρτηση στο twitter.

protothema.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μόντι προς Πούτιν: «Από τον ατελείωτο πόλεμο στο τέλος του» – Το μήνυμα της Ινδίας για την ΟυκρανίαΔΙΕΘΝΗ

Νέος γεωπολιτικός άξονας στη Μεσόγειο; Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ και Ινδία απέναντι στην προσέγγιση Τουρκίας–Πακιστάν

Πλοίο στο Αιγαίο - φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Ναυάγιο στην Κερύνεια: Τουρκικό πολεμικό με βαθυσκάφος-drone ψάχνει το Filo Jet – 20 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι

Κώδικας και σύστημα τεχνητής νοημοσύνης σε οθόνη - φωτογραφία αρχείουTech

Η ΕΕ ξεκινά ελέγχους σε πάνω από 30 εταιρείες AI – Στο μικροσκόπιο ασφάλεια, copyright και διαφάνεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά