12:19 - 17/03/2020

Νάτα νάτα..! Συνελήφθη γυναίκα στην Ισπανία γιατί έκανε ηλιοθεραπεία

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σχόλιο από The Secret Real Truth: Κάνεις Ηλιοθεραπεία για D3; Κακό! Θα δούμε και άλλα.. η παράσταση έχει αρχίσει για την πρόβα. Ποια πρόβα..;; Ξέρουν αυτοί! Αλλά εμείς καταλαβαίνουμε περισσότερα! Τα ποπ κορν μας λείπουν βλέποντας την “παράσταση”.

Αυστηρά μέτρα έχει λάβει η ισπανική κυβέρνηση για να περιορίσει την πανδημία του κορονοϊού και ένα από αυτά είναι το κλείσιμο πάρκων και παραλιών με παράλληλη έκκληση στους πολίτες να παραμένουν σπίτι τους. Μία γυναίκα στην Πάλμα την πρωτεύουσα της Μαγιόρκα εθεάθη να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της αψηφώντας τις εντολές, με αποτέλεσμα αστυνομικοί που την εντόπισαν να τη συλλάβουν.

Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που όργανα της τάξης οδηγούν τη γυναίκα στο αστυνομικό βαν ενώ εκείνη διαμαρτύρεται κρατώντας την πετσέτα της.

Ήδη στην Ισπανία έχουν πεθάνει 292 άνθρωποι από τον ιό ενώ η χώρα κατατάσσεται τέταρτη στον κόσμο σε αριθμό κρουσμάτων.

thesecretrealtruth

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας 03/18/2020 @ 18 Μαρτίου, 2020 9:05 μμ

    ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΚΕΣ ΜΕΡΕΣ

    Posted by Θεοφάνης Ρωσσίδης on Tuesday, 17 March 2020

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*