Μυστηριώδες αντικείμενο στον ουρανό της πυρόπληκτης Καλιφόρνια

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η ταχύτητα και το σχήμα του αντικειμένου που κινείται στον ουρανό της Καλιφόρνια όπως αυτό αποτυπώθηκε σε πλάνα της φονικής πυρκαγιάς.

Ποκίλλουν οι απόψεις για το παράξενο αντικείμενο που σαν σκιά φαίνεται να περνάει πάνω από τον αμερικανικό ουρανό σε πλάνα των πυρόπληκτων περιοχών στην Καλιφόρνια.

Οι οπαδοί της συνομωσίας είπαν αμέσως ότι πρόκειται για UFO.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ταξίδευε με ταχύτητες που δεν χρησιμοποιούνται από οποιοδήποτε γνωστό τύπο αεροσκάφους.

Άλλοι λένε απλά ότι το παράξενο αντικείμενο ήταν απλώς το αποτέλεσμα μιας…βλάβης στο βίντεο και τη λήψη του.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

sputniknews.gr

Loading...

One thought on “Μυστηριώδες αντικείμενο στον ουρανό της πυρόπληκτης Καλιφόρνια

  1. Είναι τόσο απλό, σαν να μετράς 123 says:

    Αυτά τα «αντικείμενα» είναι οντότητες άλλης διάστασης που στο δικό μας φάσμα γίνονται ορατές με αυτήν την ακαθόριστη μορφή. (Το εικονικό Συμπαντικό Μάτριξ έχει πολλές διαστάσεις). Είναι οι Διαχειριστές του Συστήματος, είναι οι Άρχοντες Απέθαντοι Θεοί, Undead Gods Annunaki, πρόκειται για Βαμπιρικές Οντότητες που έχουν βρεί τον μοναδικό τρόπο να επιβιώσει η ψυχή και το αστρικό σώμα που φοράει η ψυχή τους επίσης! Η μοναδική οδός της αθανασίας είναι ο ενεργειακός βαμπιρισμός. Όπως ο Πατέρας τους ο «Δράκος Αρχιτέκτονας Σαμαέλ», ασκούνε κι αυτές οι οντότητες τον Βαμπιρισμό της Ψυχικής Ενέργειας. Παρουσιάζονται σε μεγάλες καταστροφές για να απολαύσουν τους καρπούς των μικρών Συγκομιδών. Σε αυτές τις οντότητες εντάσσονται οι αρχαίοι θεριστές Archons, καθώς επίσης και πρώην ανθρώπινες ψυχές που επέλεξαν να μεταμορφωθούν σε βαμπίρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *