ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Musk για εμβόλια mRNA: Στη δεύτερη δόση είχα σοβαρές παρενέργειες

· Κατοχικά Νέα

Νόμιζα ότι θα πεθάνω, ανησυχώ για το μέλλον

Ο δισεκατομμυριούχος τονίζει πως και ο ξάδερφός του ο οποίος είναι νέος και απόλυτα υγιής, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, με σοβαρά συμπτώματα μυοκαρδίτιδας

Με νέα παρέμβασή του ο ιδιοκτήτης του Twitter, Elon Musk αποκάλυψε, πως είχε πολύ σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο κατά του Covid-19 και ειδικότερα στην δεύτερη δόση, η οποία έγινε με mRNA εμβόλιο.

Επίσης εκφράζει ανησυχίες, πως μπορεί να έχει μόνιμη βλάβη στην υγεία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως ο δισεκατομμυριούχος συνέχισε, λέγοντας πως και ο ξάδερφός του ο οποίος είναι νέος και απόλυτα υγιής, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, με σοβαρά συμπτώματα μυοκαρδίτιδας!

Ο Musk απαντώντας σε ανάρτηση χρήστη του Twitter η οποία αναφερόταν στα στοιχεία του CDC για τις παρενέργειες των εμβολίων, αποκάλυψε ότι και ο ίδιος αντιμετώπισε σοβαρές παρενέργειες έπειτα από τη δεύτερη δόση εμβολίου mRNA.

«Για αρκετές ημέρες ένιωθα ότι θα πεθάνω», έγραψε χαρακτηριστικά. «Ελπίζω πως δεν θα έχω μόνιμη βλάβη στην υγεία», συμπλήρωσε.

Ο δισεκατομμυριούχος ισχυρός άντρας της Tesla και ιδιοκτήτης του Twitter, παρέθεσε και όλο το ιστορικό εμβολιασμού του.

Έγραψε συγκεκριμένα ότι το πρώτο εμβόλιο που έκανε ήταν το Johnson and Johnson, από το οποίο δεν αντιμετώπισε παρενέργειες εκτός από έντονο πόνο στο χέρι, έπειτα εμβολιάστηκε με mRNA, στην πρώτη δόση δεν είχε παρενέργειες, η δεύτερη δόση όμως του δημιούργησε σοβαρά προβλήματα.

bankingnews.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Μπλόκο της ΕΕ στο κρέας από τη Βραζιλία από 3 Σεπτεμβρίου – Ο φόβος για τα αντιβιοτικά και τα ανθεκτικά μικρόβια

Εμπορικό πλοίο στη θάλασσα - φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Συναγερμός στη Θάλασσα του Μαρμαρά: Πλοίο με 10 ναυτικούς αγνοείται μετά από σύγκρουση – Φόβοι ότι βυθίστηκε

Κατοικημένη περιοχή στην Αγγλία - φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη στο Σέφιλντ: Νεογέννητο κοριτσάκι πέθανε από μαχαιριές – Επτά συλλήψεις για φόνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά