Μητρικό διαστημόπλοιο εμφανίστηκε στην Βόρειο Καρολίνα

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα μυστηριώδες και τεραστίου μεγέθους άγνωστο αντικείμενο, σχεδόν τετράγωνου σχήματος, φωτογραφήθηκε τη νύχτα της 18ης Αυγούστου 2018 από τον Javion Hill καθώς αυτός έφθανε νοτιοδυτικά του Charlotte, της Βόρειας Καρολίνας.

Δημοσίευσε την συγκεκριμένη εικόνα στο προφίλ του στο Facebook δέκα μέρες αργότερα και όπως ανέφερε στην τοπική Charlotte Observer, αυτό που είδε ήταν μία τρομακτική εμπειρία και δεν έκλεισε μάτι εκείνο το βράδυ.

Ο Hill δήλωσε επίσης:

«Ήμουν στο δρόμο για το σπίτι, με τη γυναίκα μου σε ανοιχτή ακρόαση στο τηλέφωνο. Έμοιαζε να έρχεται ένας ανεμοστρόβιλος, οπότε προσπαθούσα να τραβήξω μια φωτογραφία για τη γυναίκα μου.

Αλλά τότε είδα κάτι που δεν ήταν φυσιολογικό και άρχισα να προσπαθώ να τραβήξω όσο το δυνατόν περισσότερες φωτογραφίες ενώ οδηγούσα. Σταμάτησα στην επόμενη έξοδο για να τραβήξω βίντεο, αλλά το ιπτάμενο σκάφος είχε εξαφανιστεί. Μια δυνατή βροχή ακολούθησε αμέσως».

Η Βόρεια Καρολίνα είναι στην πρώτη δεκάδα μεταξύ των 50 κρατών όσον αφορά τις καταγγελίες για θεάσεις UFO. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι αυτό στην φωτογραφία του Hill είναι ένα ΑΤΙΑ και μάλιστα ένα μητρικό διαστημόπλοιο κάποιου ανώτερου πολιτισμού.

Ο ίδιος ο Hill, όπως και πολλοί άλλοι συνωμοσιολόγοι και ανεξάρτητοι ερευνητές UFO ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ένα πειραματικό στρατιωτικό διαστημικό σκάφος γνωστό ως TR-3B, ένα αντιβαρυτικό σκάφος. Αρκετοί πιστεύουν ότι το εν λόγω σκάφος προέρχεται από μια από τις στρατιωτικές βάσεις του κράτους, όπως το Fort Bragg, το Pope Field και το Camp Lejeune. Ωστόσο το Military.com αναφέρει ότι τέτοιο είδος, όπως, το TR-3B «δεν υπάρχει επίσημα».

Δείτε το σχετικό βίντεο και αφήστε μας την γνώμη σας στην συνέχεια:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Mysterious Square Shaped UFO Photographed Over Charlotte, North Carolina

diadrastika.com

Loading...

2 thoughts on “Μητρικό διαστημόπλοιο εμφανίστηκε στην Βόρειο Καρολίνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *