Μηπως αυτό αποδεικνύει τα σχέδιά τους να ξεκινησουν τα πάντα απο την αρχη;! – Χρήματα, Διαδίκτυο, ρευμα … ;;

Να εξηγηθω πριν δεις το βίντεο ..είμαι οπαδός της λύσης να γυρίσουμε πίσω 100 χρόνια ώστε να γλυτώσει η γη την συγκομιδή και να επαναδιαπραγματευτεί το ανθρωπινό είδος της ελευθεριες και τα προνόμια του !

Αλλά αυτό να γίνει με έναν τρόπο όπου δεν θα διοικούν οι ίδιοι εγκληματίες … με έναν τρόπο όπου η λύση δεν θα γίνει ένα νέο πρόβλημα , μια νέα σκλαβιά ,μια νέα φυλακή… !

Αν οι ίδιοι το χρησιμοποιήσουν αυτό σαν λύση τότε το παραμύθι τους θα έχει πάρει επικές διαστάσεις και η ανθρωπότητα στην κυριολεξία δεν θα έχει κανένα πια τρόπο να ξεφύγει !

Σκέψου ότι την μόνη λύση…. επειδή εδώ που φτάσαμε μας ξέφυγαν πολλά σαν ανθρωπότητα και πρέπει οπωσδήποτε να γυρίσουμε πίσω ώστε να βάλουμε νέους κανόνες και νέες συμβάσεις αλήθειας…να την χρησιμοποιήσουν οι επικυρίαρχοι σαν μια δήθεν τρομοκρατία … έτσι θα έχουν κάνει την σωστή λύση για αυτούς …αλλά εσένα θα σε έχουν βάλει στο μπουντρούμι για πάντα !

Ανατριχιάζω και να το σκέφτομαι σαν σενάριο…

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

6 thoughts on “Μηπως αυτό αποδεικνύει τα σχέδιά τους να ξεκινησουν τα πάντα απο την αρχη;! – Χρήματα, Διαδίκτυο, ρευμα … ;;

 1. Eίναι αληθινό σενάριο... says:

  Θέλουν αυτοί, να είναι στην θέση των όσων θα επιβιώσουν και θα ελέγξουν τα πάντα.
  Θα ήθελαν μάλιστα να φορέσουν μέχρι και αγκάθινο στεφάνι και να κουβαλάνε σταυρό για να τους πιστέψουμε.
  Πιστεύω η λύση για τους ανθρώπους, είναι να ξαναγίνουμε, αυτόνομες φυλές εδάφη, όπως ήταν οι ιθαγενείς τις Αμερικής, σε σύγχρονο επίπεδο, με ορισμένα μέτρα ασφαλείας, όπου η ψηφιακή τεχνολογία να μην χρησιμοποιείται αλλά μόνο η μηχανική/ αναλογική.
  Ούτως η άλλως, κάτι παραπάνω από »φυλές» δεν θα μπορούμε να μαστε, γιατί ακόμα οι άνθρωποι δεν ξέρουμε που βαδίζουμε. »Η αντάμωση θα ρθει με τα χρόνια»

  • Eίναι αληθινό σενάριο... says:

   Δεν θα χουμε και άλλη επιλογή, το σύστημα θ’αυτοκαταστραφεί για να ξεκινήσει απ την αρχή, όπως αυτοί θέλουν.

 2. ΠΩΣ; says:

  ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ 100ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ(ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΙΛΑΣ ΥΠΟΘΕΤΩ); ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΤΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ. ΑΠΛΑ ΘΑ «ΚΑΘΑΡΙΖΑΜΕ» ΟΜΟΡΦΑ ΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ. ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΙΚΑ, ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΠΙΡΡΕΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΟΠΑΙΚΤΕΣ.

 3. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ says:

  ΕΙΔΕ ΤΟ 80 ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ´ΆΛΟΝΙ… ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΧΑΜΕΡ… ΡΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΑΣ´ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *