Μην ενοχλείστε καθόλου, κάθε 22/3 θα ζείτε μια νέα Απάτη ώστε να εορτάζεται στο Βέλγιο ή στο Λονδίνο

Μην ενοχλείστε καθόλου, κάθε 22/3 θα ζείτε μια νέα Απάτη ώστε να εορτάζεται στο Βέλγιο ή στο Λονδίνο

Την στιγμή που ο μεγαλύτερος ΠΡΟΔΟΤΗΣ που πέρασε από την ιστορία της Ελλάδος ετοιμάζεται να ξεπουλήσει όλες της πηγές ενεργείας του τόπου, στις Βρυξέλλες τίμησαν τα θύματα των επιθέσεων στις 22/3 ή 322 ακριβώς πριν από ένα χρόνο.

Κατά τις επίσημες τελετές, έκλεισαν όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, τις συγκοινωνίες, τα σχολεία και πολλά άλλα μέρη στην χώρα για να μεταφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις επιγράφοντας στις μνήμες των Βέλγων τα γεγονότα της 22 Μαρτίου, 2016 ή 322 των Σκούλ εντ Μποουντς ή Κρανίων και Οστών την δολοφονική οργάνωση των ενωμένων δολοφονικών Πολιτειών των ΗΠΑ.

Πέρυσι, εξερράγησαν στις 19:58 (=1+9+5=15+8=23) δύο βόμβες(2) στο αεροδρόμιο Zaventem. Μία ώρα αργότερα, στις 9:11 π.μ. (911), ένας βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχτηκε στον σταθμό του μετρό στο Maalbeek, πάντα σύμφωνα με τις αρχές των πουλημένων Βέλγων. Με αυτόν τον τρόπο ξανά και ξανά… κάθε χρονιά που περνάει θα θυμίζουν στο κοπαδι ότι οι ιδιοκτήτες του πλανήτη θα σφάζουν τα κατσίκια στις εορτές τους… πάντα σύμφωνα με τα σύμβολα τους και ακριβώς στην ώρα τους…και στις καθιερωμένες εορτές τους!!!

Τι κάνει μπεεεε στα κεραμίδια;;;;

KORAKS για τα Κατοχικά Νέα


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

One thought on “Μην ενοχλείστε καθόλου, κάθε 22/3 θα ζείτε μια νέα Απάτη ώστε να εορτάζεται στο Βέλγιο ή στο Λονδίνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *