Μια μυστηριώδης, παραλυτική ασθένεια πλήττει τις ΗΠΑ.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων προειδοποιούν για μια μυστηριώδη νέα ασθένεια που εμφανίζεται σε παιδιά σε 22 κράτη φέτος και εξαπλώνεται γρήγορα στις ΗΠΑ.

Μέχρι στιγμής, το CDC έχει λάβει 127 αναφορές για ύποπτα κρούσματα της νόσου, η οποία ονομάζεται οξεία μυκητίαση. Το AFM είναι μια κατάσταση που μοιάζει με πολιομυελίτιδα και επηρεάζει το νευρικό σύστημα και μπορεί να προκαλέσει παράλυση.

Ενενήντα τοις εκατό των πάσχοντων ασθενών είναι κάτω των 18 ετών. Η αιτία της AFM είναι ακόμα άγνωστη, καθώς οι ασθενείς δεν έχουν δοκιμαστεί θετικά για την πολιομυελίτιδα, αλλά οι γιατροί υποπτεύονται ότι είναι ιός. Παρόλο που δεν υπάρχει εμβόλιο για να το αντιμετωπίσουμε μέχρι τώρα, τα περισσότερα παιδιά ανακάμπτουν γρήγορα.

Η Μινεσότα, η οποία είχε προηγουμένως δει μόνο μία περίπτωση AFM ετησίως, έχει πλέον επτά επιβεβαιωμένες περιπτώσεις του ιού, σύμφωνα με κρατικούς αξιωματούχους.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


strangesounds.org

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

2 thoughts on “Μια μυστηριώδης, παραλυτική ασθένεια πλήττει τις ΗΠΑ.

  1. Νικολαος says:

    απο το πολυ fortnite κοκκαλοσαν τα παιδια!μακαρι να ειναι απο αυτο, και να μην ειναι καποιοσ ιος πραγματι.. αν και αυτο το <> το φορτνιτε,σαν ιος εξελησετε.. προσοχη στους νεους και στα παιδια.!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *