ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΙΤ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΙΤ

Και μόλις πεθάνεις, δηλαδή ξυπνήσεις από το βαθύ ύπνο (λήθαργο) που είσαι τώρα, τότε θα καταλάβεις τις βλακείες που έλεγες και έκανες, τις οποίες εκτός από εσένα τις ακολουθούν κι όλοι οι μεγαλοσατανάς μαυροψύχηδες του πλανήτη, έχοντας οδηγήσει την ανθρωπότητα στην καταστροφή.

Όταν ήσουν πλανητάρχης και ξεστόμιζες αυτές τις μπούρδες, δεν σου είχε μιλήσει ποτέ κανένας για την ζωή και τον θάνατο?

Δεν σου είχε μιλήσει ποτέ κανένας για αυτογνωσία? Δηλ ποιος εισαι και τι ηρθες να κανεις σ αυτο τον πλανήτη?
Αλλά μάλλον πρόλαβαν και σε πιάσανε οι σκουληκότρυπες μασωνικές στοές και σε γεμίσανε το κεφάλι σου σαν ασκό ότι είσαι ιδιαίτερος και χαρισματικός, και ότι έχεις έρθει να ενταχθείς στη μ@λ@κία της ελίτ.. Και σε σκάσανε από εγωιστικά στοιχεία πάσης μορφής.

Οπότε η αυτογνωσία για σένα είναι παραμύθια…

Έτσι, φτάνοντας λίγο πριν την αποχωρήση σου, όπως και όλοι οι αντίστοιχοι ομοϊδεάτες σου πάνω στον πλανήτη, διάσημοι και μη, λίγο πριν το θάνατο, τα πρόσωπά σας, μυρίζουν κι μοιάζουν με πτωμαίνη.

Να χαίρεστε όλοι εσείς των εξουσιών, τα χάλια που έχετε φέρει στην ανθρωπότητα. Όσο προλαβαίνετε ακόμα οι υπόλοιποι γιατι πλεον η Νέμεσις ειναι εδώ. Και έχει αρχίσει το ξεκαθάρισμα…

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

5 thoughts on “ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΙΤ

  1. ADIOS GRINGO says:

    Ο τύπος αυτός ΠΟΛΕΜΗΣΕ στο Β Π Π και οπωσδήποτε γνωρίζει περισσότερα για τη ζωή και το θάνατο από εσένα και εμένα που προερχόμαστε από τη γενιά του»Το πολυτεχνείο ζει»& «Η Κύπρος είναι μακριά».Αυτά τα περίεργα ηθικοπλαστικά που λες είναι παγανοχριστιανικός λιακοπουλέικος νεοεποχίτικος αχταρμάς.

  2. Νικητας says:

    Γεια σου ρε ΜΠΟΥΣ ,’κοληταρι’ του ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ !!!! Εβαλες και εσυ εναν μαλακα γιο για πλανηταρχη, βαζει και ο Δρακουμελ τον δικο του μαλακα στην Ελλαδα ,για να σε μιμηθει !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *