14:31 - 18/08/2017

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ (Βίντεο) Biggest Secret They Dont Want You To Know!

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους. Όλες οι ενδείξεις της σύγχρονης εποχής, σεισμοί, οικολογικές καταστροφές, άμεσες απειλές πυρηνικού πολέμου, τεράστια κύματα μεταναστευτικών ροών και μια γενικότερη παγκόσμια αναστάτωση, όλα αυτά συντείνουν στο συμπέρασμα ότι είμαστε στην αρχή εσχατολογικών γεγονότων.

Η πρώτη μεγάλη παγκόσμια καταστροφή, όπως αναφέρει και η Βίβλος, έγινε με το νερό και την πλημμύρα της εποχής του Νώε. Αυτή τη φορά η μεγάλη καταστροφή προδιαγράφεται να είναι με πύρινη φωτιά που θα κατακαίει τα πάντα.

 

 

Το ότι θα οδηγηθούμε σε αυτή την κατάσταση το δείχνουν η προκαλούμενη υπερθέρμανση του πλανήτη και το λιώσιμο των πάγων που προκαλούνται με τεχνητά μέσα από την παγκόσμια ελίτ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ(Βίντεο)Biggest Secret They Dont Want You To Know! - Εικόνα1

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για να καταλάβουμε πως ο άνθρωπος καταστρέφει τις οικολογικές ισορροπίες ακόμα και να τις προκαλεί ο ίδιος με τεχνητά μέσα, είναι το ζήτημα της αφαίρεσης τεραστίων ποσοτήτων άμμου, (κάτι που ελάχιστοι το γνωρίζουν), από τον πυθμένα των θαλασσών για να οικοδομηθούν τεράστια οικοδομήματα. Αυτό το πράγμα προκαλεί άλλη μια μεγάλη αναστάτωση στο θαλάσσιο κόσμο με πολλές καταστρεπτικές παρενέργειες.

Για να καταλάβουμε αυτό το γεγονός, αρκεί να ξέρουμε πως για να κτιστεί για παράδειγμα κλασικό οικοδόμημα  χρειάζονται 2 τόνοι άμμου ενώ για ένα μεγαλύτερο κτίριο, όπως νοσοκομείο, γύρω στους 3.000 τόνους άμμου. Για κάθε μεγάλη οδική αρτηρία χρειάζονται 30.000 τόνοι ενώ για τη δημιουργία ενός πυρηνικού κέντρου χρειάζονται 12 εκατομμύρια τόνοι άμμου. Συνολικά απαιτούνται ετησίως 50 εκατομμύρια τόνοι για οικοδομικές ανάγκες.

Θεωρείτε αυτά τα φαινόμενα φυσιολογικά;

 

Συμπερασματικά οι σεισμοί, οι απότομοι τυφώνες, τα τσουνάμια, οι μεγάλες φονικές πλημμύρες και άλλες κλιματολογικές καταστροφές, κατά 80% είναι αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών. Όλα αυτά έχουν αποκαλυφθεί από κάποιον παράγοντα της CIA που βρίσκεται έγκλειστος υπό ανάκριση σε αυτή τη μυστική υπηρεσία.

Πολλές φορές το φαινόμενο που παρατηρείται τεράστια θαλάσσια κήτη να χάνουν τον προσανατολισμό τους ακόμα και να βγαίνουν στην ξηρά όπου βρίσκουνε τον θάνατο, είναι αποτέλεσμα της αναστάτωσης των θαλασσών που προκαλούν οι τεράστιες εξορύξεις άμμου.

Η συνέπεια της αφαίρεσης τεραστίων ποσοτήτων άμμου από τον πυθμένα της θάλασσας, έχει ως αποτέλεσμα την ανατροπή των ισορροπιών ανάμεσα στις ηπείρους με αποτέλεσμα συχνά ακόμα και πρόκληση μεγάλων σεισμών.

Παράλληλα με ειδικά μηχανήματα απορροφώντας τεράστιες ποσότητες ηλιακής ενέργειας συμβάλλουν σκόπιμα στην αύξηση της θερμότητας και στην υπερθέρμανση του πλανήτη, ενώ και οι μαζικοί εναέριοι ψεκασμοί επίσης προκαλούν κλιματολογικές ανατροπές συχνά με ολέθριες συνέπειες.

Όλα αυτά είχανε αποκαλυφθεί ήδη από το 1995 με τις περίφημες κάρτες των Ιλλουμινάτι, γεγονός που αποδεικνύει ότι υπάρχει ένα παγκόσμιο σχέδιο καταστροφή του πλανήτη και της ανθρωπότητας.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ(Βίντεο)Biggest Secret They Dont Want You To Know! - Εικόνα2

 

 

 

 

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

 

nikosxeiladakis.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Σας το λεω,δεν ξερουμε τι κανουμε.Βαζουμε τα χερακια μας και βγαζουμε τα ματακια μας.Μ’αλλα λογια,βαλαμε το Δουρειο Ιππο που μας χαρισαν,μεσα στην πολη.Να ξαναπω τιποτα για τους ΄΄επιστημονες΄΄; Το συνθημα ειναι ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ,που λεει κι ο Κατακουζινας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*