ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Μακελειό στην Κίνα: Γυναίκα μαχαίρωσε 14 παιδιά σε νηπιαγωγείο

· Κατοχικά Νέα

Πανικός και τρόμος από μία 39χρονη στην πόλη Τσονκίνγκ της Κίνας. Η γυναίκα εισέβαλε οπλισμένη με μαχαίρι σε νηπιαγωγείο και άρχισε να μαχαιρώνει τα νήπια. Τα παιδιά εκείνη την ώρα επέστρεφαν στην τάξη τους, μετά το διάλειμμα.

Τουλάχιστον 14 νήπια μαχαιρώθηκαν από την γυναίκα, προτού το εκπαιδευτικό προσωπικό καταφέρει να την σταματήσει. Δυστυχώς, δύο από αυτά τα παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί ο ακριβής αριθμός των θυμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δράστιδα, όπως αναφέρουν οι αρχές ονομάζεται Λουί και συνελήφθη λίγη ώρα μετά την επίθεση στο προαύλιο του νηπιαγωγείου. Εξοργισμένοι γονείς που είχαν στο μεταξύ συγκεντρωθεί από τα γειτονικά σπίτια επιχείρησαν να λιντσάρουν την γυναίκα, αλλά οι παρόντες αστυνομικοί μπόρεσαν να αποτρέψουν την αυτοδικία.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το κίνητρο της επίθεσης. Σύμφωνα με το Associated Press η γυναίκα δήλωσε ότι «δεν της είχε φερθεί καλά το κράτος», χωρίς να εξηγεί όμως γιατί έβαλε στο στόχαστρο τα αθώα παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

thetoc.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μόντι προς Πούτιν: «Από τον ατελείωτο πόλεμο στο τέλος του» – Το μήνυμα της Ινδίας για την ΟυκρανίαΔΙΕΘΝΗ

Νέος γεωπολιτικός άξονας στη Μεσόγειο; Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ και Ινδία απέναντι στην προσέγγιση Τουρκίας–Πακιστάν

Πλοίο στο Αιγαίο - φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Ναυάγιο στην Κερύνεια: Τουρκικό πολεμικό με βαθυσκάφος-drone ψάχνει το Filo Jet – 20 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι

Κώδικας και σύστημα τεχνητής νοημοσύνης σε οθόνη - φωτογραφία αρχείουTech

Η ΕΕ ξεκινά ελέγχους σε πάνω από 30 εταιρείες AI – Στο μικροσκόπιο ασφάλεια, copyright και διαφάνεια

Μία απάντηση στο “Μακελειό στην Κίνα: Γυναίκα μαχαίρωσε 14 παιδιά σε νηπιαγωγείο”

  1. Αυτοί οι κινέζοι τι ψύχραιμος – ήρεμος λαός.Μια μπατσίνα μόνο και κουμαντάρει την κατάσταση.Κάντε εικόνα…. να είχε γίνει αυτό σε μουσουλμανική χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά