15:59 - 21/06/2019

Μαχαιρώθηκα γιατί Τραμπ

Τα αμερικάνικα ΜΜΕ έχουν κάνει τους αριστερούς να μην μπορούν να δεχτούν μετά από τρία χρόνια ότι ο Τραμπ βγήκε πρόεδρος. Έτσι λοιπόν μετά από τόση καταπίεση του να ζεις στη χώρα του Τραμπ μια γυναίκα από τη Φλόριντα αυτομαχαιρώθηκε στα πόδια, στα χέρια και στο πρόσωπο.

Το σύνδρομο διαταραχής Τράμπ ήταν ένας όρος που στο ίντερνετ ξεκίνησε να αναφέρεται για να διακωμωδήσουν τις εξωφρενικές αντιδράσεις των δημοκρατικών μετά την ήττα της Χίλαρι. Μια παράλειψη μας στο βίντεο είναι πως στο άρθρο αναφέρουν αυτόν τον όρο στα σοβαρά ψυχίατροι για να περιγράψουν τέτοια φαινόμενα.

Εμείς εδώ στην Ελλάδα το αντίστοιχο κόμμα των Αμερικάνων δημοκρατικών το κάναμε κυβέρνηση και αφήσαμε τη διακυβέρνησή τους να περάσει χάνοντας την ευκαιρία να τους φέρουμε στην ίδια ψυχολογική κατάσταση γέλιου.

pluralist.com

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh