Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!
Τα αμερικάνικα ΜΜΕ έχουν κάνει τους αριστερούς να μην μπορούν να δεχτούν μετά από τρία χρόνια ότι ο Τραμπ βγήκε πρόεδρος. Έτσι λοιπόν μετά από τόση καταπίεση του να ζεις στη χώρα του Τραμπ μια γυναίκα από τη Φλόριντα αυτομαχαιρώθηκε στα πόδια, στα χέρια και στο πρόσωπο.
Το σύνδρομο διαταραχής Τράμπ ήταν ένας όρος που στο ίντερνετ ξεκίνησε να αναφέρεται για να διακωμωδήσουν τις εξωφρενικές αντιδράσεις των δημοκρατικών μετά την ήττα της Χίλαρι. Μια παράλειψη μας στο βίντεο είναι πως στο άρθρο αναφέρουν αυτόν τον όρο στα σοβαρά ψυχίατροι για να περιγράψουν τέτοια φαινόμενα.
Εμείς εδώ στην Ελλάδα το αντίστοιχο κόμμα των Αμερικάνων δημοκρατικών το κάναμε κυβέρνηση και αφήσαμε τη διακυβέρνησή τους να περάσει χάνοντας την ευκαιρία να τους φέρουμε στην ίδια ψυχολογική κατάσταση γέλιου.
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!
Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;
Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Be the first to comment