09:47 - 30/01/2021

M’ επιστολή του ο Bill Gates καλεί να προετοιμαστούμε για την επόμενη πανδημία σαν σε πόλεμο..”μελλήσετε δὲ ἀκούειν πολέμους καὶ ἀκοὰς πολέμων”….

Σε μια επιστολή του ο Bill Gates καλεί να προετοιμαστούμε για την επόμενη πανδημία όπως προετοιμαζόμαστε για πόλεμο.

Ο δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος (σσ από πότε υπάρχουν δισεκατομμυριούχοι φιλάνθρωποι αλήθεια;) Αμερικάνος ζητάει από τις παγκόσμιες υπερδυνάμεις να επενδύσουν μαζικά (σσ με το αζημείωτο γι αυτόν βέβαια) για να προλάβουν την επόμενη μεγάλη πανδημία..και Προφήτης ο δισεκατομυρριούχος….

Ο δισεκατομμυριούχος και ”φιλάνθρωπος” Bill Gates εκτιμά ότι ο κόσμος οφείλει από τώρα να προετοιμαστεί για την επόμενη πανδημία (σσ. τρώγοντας του άνοιξε η όρεξη άλλωστε η 4η Βιομηχανική επανάσταση ευνοεί τις μπίζνες του ιδρυτή της Microsoft) σαν να προετοιμαζόταν για πόλεμο (σσ.τι στο καλό πολεμοχαρείς είναι αυτοί οι φιλάνθρωποι και βλέπουν παντού πολέμους;) κάτι που οφείλει να μεταφραστεί σε επενδύσεις δεκάδων δις δολαρίων ετησίως υπογραμμίζει σε γράμμα του που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη. ( σσ. τα κράτη να επενδύσουν στις μπίζνες του Γκέιτς και οι λαοί να μείνουν αμανάτι)…

“Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε εις εαυτούς εκ νέου να βρεθούμε ελλειμματικοί. (σσ αφήνει αιχμές ότι δεν τον άκουσαν, είναι να συμμερίζεται κανείς την έγνοια τους για την ανθρωπότητα) Η απειλή της επόμενης πανδημίας (σσ το προεξοφλεί) είναι πάντα πάνω από τα κεφάλια μας εκτός εάν ο κόσμος αναλάβει δράση για να το αποτρέψει, “γράφει ο πολυ-δισεκατομμυριούχος στην” ετήσια επιστολή “του που συνυπογράφεται από τη σύζυγό του Melinda…

Δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια να επενδυθούν για να αποφευχθεί μια άλλη οικονομική κρίση

Για να αποφευχθεί μια καταστροφή παρόμοια με εκείνη του Covid-19, «η προετοιμασία για την επόμενη πανδημία πρέπει να ληφθεί τόσο σοβαρά όσο η απειλή του πολέμου». “Το σταμάτημα της επόμενης πανδημίας θα απαιτήσει δαπάνες δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως, αλλά να θυμάστε ότι το κόστος της πανδημίας Covid-19 για ολόκληρο τον κόσμο εκτιμάται σε 28 τρισεκατομμύρια δολάρια”, σημειώνει ο συνιδρυτής και πρώην αφεντικό της Microsoft. «Ο κόσμος πρέπει να δαπανήσει δισεκατομμύρια για να σώσει τρισεκατομμύρια (και να αποτρέψει εκατομμύρια θανάτους). Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο και πιο κερδοφόρο ασφαλιστήριο συμβόλαιο που ο κόσμος μπορεί να πληρώσει», γράφει ο Bill Gates.

«Το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσης πρέπει να προέρχεται από τις πλούσιες χώρες», διότι οι κυβερνήσεις τους έχουν τα περισσότερα κέρδη.

Εκτός από τις επιστημονικές επενδύσεις που θα επιτρέψουν να νικήσουμε την πανδημία Covid-19 και άλλες που θα έρθουν (διαγνωστικά, εμβόλια, θεραπείες κ.λπ.), ο Bill Gates ζητά επίσης τη δημιουργία ενός “παγκόσμιου Συστήματος συναγερμού, το οποίο δεν έχουμε σήμερα σε μεγάλη κλίμακα”, προκειμένου να μπορέσουμε να εντοπίσουμε τις επιδημίες το συντομότερο δυνατό.

M’ επιστολή του ο Bill Gates καλεί να προετοιμαστούμε για την επόμενη πανδημία σαν σε πόλεμο..Αλλά και την τρέχουσα πανδημία την όρισαν ως πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό….

”μελλήσετε δὲ ἀκούειν πολέμους καὶ ἀκοὰς πολέμων” όλο για πολέμους ακούμε τελευταία, υβριδικούς στη φύση τους σαν αυτούς που περιγράφει ο Κλαούζεβιτς των ιών…

dimpenews.com

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Μάντης (Ο σχολιαστης) 01/30/2021 @ 9:53 ΠΜ

    Κατι θελει αυτος και δεν ειναι η εξουσια στον κοσμο. Το ματριξ βεβαια μου απαγορευει να μιλησω ψαχτε το κι αν το βρειτε μην το πειτε πουθενα.

  2. Βιάζονται, γιατί κοντεύουν να ψοφήσουν οι ρυθμιστές του έργου.. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα.https://youtu.be/mQ1-1tpZBs0

  3. Γεράσιμος Μηνάς 02/01/2021 @ 1:19 ΠΜ

    1 Όπως είχε ακουστεί, η ΗΠΑ κάθε χρόνο είχαν ως κρυφά κονδύλια, 6 τρισ δολλάρια, τα οποία κατά τη γνώμη δεν αποκλείεται πλέον να έχουν ξεπεράσει τα 10.

  4. Γεράσιμος Μηνάς 02/01/2021 @ 1:19 ΠΜ

    2 Μία γνωστή αμερικανίδα κωμικός που έπαιζε επίσης στην σειρά The new adventures of old Christine, σε ένα stand up comedy, σχολίαζε που η ΗΠΑ σπαταλάνε ένα δισ δολλάρια για μια πυρηνική βόμβα ενώ η χώρα έχει άλλες ανάγκες πιο άμεσες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*