ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο

· Κατοχικά Νέα

Το περιστατικό με το αυτοκίνητο που εισήλθε στον χώρο στάθμευσης του εμπορικού κέντρου Γουέστφιλντ στο ανατολικό Λονδίνο δεν χαρακτηρίζεται πλέον ύποπτο και ήρθη ο συναγερμός που είχε σημάνει νωρίτερα, ανακοίνωσε η αστυνομία και ανέφεραν στο Twitter οι TfL Rail, Jubilee Line και BBC London Travel.

Νωρίτερα έκλεισε ο σιδηροδρομικός σταθμός του Στράτφορντ εξαιτίας συναγερμού ασφαλείας και η βρετανική αστυνομία μεταφορών εξέτασε ένα περιστατικό με ένα αυτοκίνητο που εισήλθε στο εμπορικό κέντρο.

«Υπάρχουν υποψίες ότι το εν λόγω όχημα είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά», μετέδωσαν νωρίτερα τα ξένα δίκτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

zougla.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Λιβύη - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Λιβύη: Ένοπλη ομάδα έκλεισε βαλβίδα στο Sharara – Χάθηκαν περίπου 200.000 βαρέλια πετρελαίου την ημέρα

Στρατιωτική παρέλαση στη Βόρεια Κορέα - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Βόρεια Κορέα: Νέα δοκιμή πυραύλων που η Πιονγκγιάνγκ χαρακτηρίζει υπερηχητικούς

Λονδίνο - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Λονδίνο: Έκθεση με πραγματικά ανθρώπινα σώματα ανοίγει στις 25 Σεπτεμβρίου – Η συζήτηση για συναίνεση και όρια

Μία απάντηση στο “Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο”

  1. Η «Κομμουνιστική Επιθεώρηση» αναφέρει το 1924: «Το μοίρασμα της Μακεδονίας μεταξύ της Γιουγκοσλαβίας, της Ελλάδος και της Βουλγαρίας, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τον πόθο των Μακεδόνων στα διάφορα κομμάτια της διαμελισμένης των πατρίδος προς την συνένωση και την αποκατάσταση μιας Μακεδονίας ενιαίας και ανεξάρτητης. Ο ίδιος πόθος για μια ενιαία και ανεξάρτητη Θράκη συνενώνει τον θρακικό λαό, που έχει κατατεμαχισθή σε τρία μέρη, από την Ελλάδα, την Τουρκία και τη Βουλγαρία»!

    Στο 3ο Συνέδριο δε του ΚΚΕ αναφέρεται «Η ντόπια μπουρζουαζία είναι εθνικός δυνάστης και καταπιεστής του μακεδονικού και θρακικού λαού», προτείνει να «συντρίψουμε τον εθνικό ζυγό της ντόπιας μπουρζουαζίας που βαρύνει στη Μακεδονία και στη Θράκη» και καταλήγει εντελώς επαναστατικά: Ζήτω η εργατοαγροτική επανάσταση της Βουλγαρίας! Ζήτω η εργατοαγροτική κυβέρνηση! Ζήτω η ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη!» Αυτούς τους αμετανόητους τύπους νομιμοποίησε ο ψευτο-εθνάρχης Καραμανλής, οι οποίοι ποτέ δεν αποκήρυξαν τις κατάπτυστες, εμπρηστικές και ανθελληνικές τους θέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *