Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
19:54 - 07/06/2016

ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ 2016

ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ 2016: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ BREXIT. Πανικός των Διεθνιστών-Πλουτοκρατών για τις λαϊκές μαζικές εξεγέρσεις που σαρώνουν τη Δύση.

Η μυστικοπαθής Λέσχη Μπιλντερμπεργκ, που συνεδριάζει αυτή την εβδομάδα στην Δρέσδη της Γερμανιας, θα συζητήσει πώς να αποτρέψει τον Ντοναλντ Τραμπ από το να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, την πιθανότητα μαζικών λαϊκών εξεγέρσεων ως αποτέλεσμα της ακραίας ανισότητας του πλούτου, την κρίση των λαθρομεταναστών, καθώς και το δημοψήφισμα του Ηνωμένου Βασιλείου για έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Brexit).

Η σημαντική συνάντηση που επηρεάζει τα παγκόσμια γεγονότα, μεταξύ τραπεζιτών, πολιτικών, των επικεφαλείς των ΜΜΕ, και των επικεφαλείς των επιχειρήσεων-πολυεθνικών, ανακοίνωσε την επίσημη λίστα συμμετεχόντων και την ατζέντα συνομιλιών τους για το 2016.

Ως συνήθως η ατζέντα των θεμάτων των συζητήσεων που ανακοινώνουν είναι πολύ αόριστη και αφορά:

· Τρέχοντα γεγονότα
· Κίνα
· Ευρώπη: μετανάστευση, ανάπτυξη, μεταρρύθμιση, όραμα, ενότητα.
· Μέση Ανατολή
· Ρωσία
· Αμερικάνικο πολιτικό σκηνικό, οικονομία: Ανάπτυξη, Χρέος, μεταρρυθμίσεις
· Κυβερνο-Ασφάλεια
· Γεωπολιτική στις ενεργειακές και εμπορικές τιμές
· Πρεκαριάτο και μεσαία τάξη
· Τεχνολογικές καινοτομίες

Μολαταύτα μπορούμε να εκμαιεύσουμε από την ατζέντα και μέσω κάποιων από των ονομάτων των συμμετεχόντων, το τι ακριβώς θα συζητήσει η Λέσχη με πιο λεπτομέρεια.

Η συμμετοχή του Αντι-Τραμπ (Anti-Trump) γερουσιαστή Lindsey Graham είναι ένα σαφές σημάδι ότι η Μπιλντερμπεργκ θα σχεδιάσει τρόπους με τους οποίους θα προσπαθήσει να αποτρέψει τον Ντόναλντ Τραμπ από το να νικήσει την αγαπημένη υποψήφιο της Λέσχης, Χίλαρυ Κλιντον.

Όπως είχαμε αναφέρει από την περσινή σύνοδο, η Λέσχη Μπιλντερμπεργκ ηταν σίγουρη ότι η Κλιντον θα κέρδιζε εύκολα τους αντιπάλους της, αλλά η αυτό-χρηματοδοτούμενη προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ και η δημόσια αντίθεση του σχετικά με την παγκοσμιοποίηση και με διεθνείς εμπορικές συμφωνίες όπως η NAFTA σοκάρισε τους ελιτιστές της Λέσχης.

Η Μπιλντερμπεργκ προφανώς θα συζητήσει επίσης και το Βρεττανικό – Brexit, δηλαδή το δημοψήφισμα για την έξοδο της Αγγλίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επειδή κάτι τέτοιο απειλεί το μέλλον του ομοσπονδιακού υπερκράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ήταν εξαρχής το «Πνευματικό Παιδί» της Μπίλντερμπεργκ.

Η συζήτηση στην ατζέντα για τους «Πρεκαριάτους και τη Μεσαία Τάξη» σημαίνει επίσης ότι το ισχυρό λόμπυ της Λέσχης προβληματίζεται για το πώς θα εκμεταλλευτεί και θα διαχειριστεί το αναπόφευκτο γεγονός των περισσότερων μαζικών λαϊκών εξεγέρσεων και της πολιτικής αναταραχής στην Δύση, ένα θέμα το οποίο προβλημάτιζε επίσης τους ελιτιστές στην Οικονομική Σύσκεψη του Νταβός το 2015.

Η ορολογία «Πρεκαριάτος» σημαίνει αυτούς τους ανθρώπους που πασχίζουν οριακά να επιβιώσουν στην σημερινή οικονομία και που δεν έχουν μακροχρόνια εισοδηματική ασφάλεια. Μελέτες έχουν δείξει ότι η ακραία ανισότητα του πλούτου αυξάνει τις πιθανότητες μαζικών κοινωνικών αναταραχών.

Το πλημμύρισμα της Ευρώπης με τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες, κάτι που έχει οδηγήσει ένα σημαντικό αριθμό Ευρωπαίων ψηφοφόρων στις αγκάλες των εθνικιστικών κομμάτων που τυπικά αντιδρούν στην ευρύτερη (διεθνιστική) ατζέντα της Μπίλντερμπεργκ, θα είναι επίσης ένα σημείο κλειδί για τις συζητήσεις.

Άλλα ενδιαφέροντα ονόματα της λίστα συμμετεχόντων περιλαμβάνουν τον RichardEngel, κύριο ανταποκριτή του καναλιού NBC News.

Φυσιολογικά, μια μυστικοπαθή συνάντηση πάνω από 100 από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους πάνω στον πλανήτη, θα ήταν μια πολύ εντυπωσιακή είδηση, αλλά μη περιμένετε να πει την παραμικρή λέξη ο Engel.

Η Μπιλτνερμπεργκ λειτουργεί κάτω από τους κανόνες του Οίκου του Chatham, που σημαίνει ότι κανένα από τα μέλη δεν μπορεί να αποκαλύψει στον κόσμο σχόλια και συζητήσεις που γίνονται μέσα στη Λέσχη.

Αν και –όπως αναφέρθηκε στα Γερμανικά ΜΜΕ- η Γερμανίδα Καγκελάριος Αντζελα Μερκελ αναμένονταν να συμμετείχε στη φετινή σύσκεψη της Λέσχης, παρόλο αυτά το όνομα της δεν περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα συμμετεχόντων.

Μολαταύτα, είναι συνήθης πρακτική για τους Μπιλντερμπερκερς να κρύβουν ονόματα από την επίσημη λίστα, ειδικά ατόμων των οποίων η συμμετοχή τους στη Λέσχη θεωρείτε «πολιτικά ευαίσθητη».

Το INFOWARS.com δημοσίευσε όλη την επίσημη λίστα όσων συμμετέχουν φέτος.

http://www.infowars.com/bilderberg-2016-to-talk-trump-riots-migrants-brexit/

Εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από Ελληνικής πλευράς, θα συμμετέχουν ο Γιώργος Λογοθέτης ιδρυτικός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Libra Group (ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα το Λονδίνο) και ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος και στέλεχος της ΤΙΤΑΝ, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και του Συμβουλίου του ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΣΕΒ ΒΙΑΝ) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) και της Ευρωπαϊκής Στρογγυλής Τράπεζας Βιομηχάνων (ERT).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΟΔΗΓΕΙΕΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΠΕΡΙ “BREXIT”)

12) ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ “ΑΟΑ” ΚΑΙ “ΟΤΟ” ΛΟΝΔΙΝΟΥ, Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ “ΔΙΕΤΑΞΕ” ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ”, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΣ, “ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟ ΠΛΟΙΟ”.
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ … ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: “ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΟ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ”, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΧΙ, ΘΑ ΒΥΘΙΣΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΒΥΘΙΣΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ 2 ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ “ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ” ΤΗΣ “Ν.Δ.” ΚΑΙ ΤΟΥ “ΠΑΣΟΚ”, ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ “ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ” ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ “ΣΥΡΙΖΑ”.
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/06/blog-post_19.html

ΗΠΑ: “Get Trump!” Ο απίστευτος πόλεμος κατά του Ντόναλντ Τραμπ
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2016/05/get-trump.html

ΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ

http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2015/07/blog-post_75.html

Η Ρωσία προειδοποιεί τον Τραμπ για σχέδιο δολοφονίας εναντίον του

http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2015/12/russia-warns-donald-trump-of.html

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ !!! ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ “ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΚΟ” ΤΗΣ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ

http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2016/03/blog-post_2.html

MIA AKOMA ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ / ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. : Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ (ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 888) ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΤΙΣ “ΗΠΑ” (ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΗ ΥΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ 666) – ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ! ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2016/02/mia-akoma-888-666.html

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

http://freebeacon.com/politics/china-warns-u-s-after-trump-wins-nevada-caucus/

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑ ΩΣ Η ΕΠΙΣΗΜΗ …”ΜΑΣΚΟΤ” ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΉΦΙΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ.

ΣΤΥΓΝΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΜΟΡΦΟΥ ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟΥ ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ’ΕΣΤΕΝ.

“ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ” ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ TRILATERAL ΗΠ.Ε.Ι. 666 (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) = “ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ” (ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΛΗ Η ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΚΑΙ ΓΗΙΝΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ:

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2016/05/end-stars-war-stop-third-word-war-onu.html

ΚΑΙ ΕΔΩ:

ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2010/06/blog-post_7.html

ΠΡΟΣΟΧΗ!-ΠΡΟΣΟΧΗ!-ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΗΠΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ (ΛΕΒΑΝ+ΛΙΛΙΘ). ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ (ΒΛ. ΣΕΛ 78) ΤΗΣ ΚΑΤΩΘΙ ΚΙΝΕΖΟ-ΜΟΓΓΟΛΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΑΝΑΤΟΛΗΣ > ΔΥΣΕΩΣ:

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΣΕΛ.3:

ΥΠΑΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» (ΤΡΙΑΔΕΣ)

ΣΕΛ.10:

ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΑΓΚΑΗΣ – ΠΕΚΙΝΟΥ «TIAO-KIOU-KIAO»

ΣΕΛ.12:

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ «MOON» (ΣΕΛΗΝΗ) ΚΟΡΕΑΣ 777

ΣΕΛ.18:

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ «ΖΕΝ» ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΘΙΒΕΤ (ΛΕΥΚΟ & ΜΕΛΑΝΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ)

ΣΕΛ.25:

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ +/-Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ

ΣΕΛ.36:

ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΚΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

(Εισαγωγικό τάγμα στην αρνητική βουδιστικο-ναζιστική Α.Ο.Α.)

ΣΕΛ.44:

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ +/-Ο.Τ.Ο. ΛΟΝΔΙΝΟΥ

ΣΕΛ.49:

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΕΘΝΙΚΟ +/-Μ.Τ.Μ. (GENTILE)

(+) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΟΛΕΣ, και (-) ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΣΕΛ.61:

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «ΜΠΕΝΕΝ ΜΠΕΡΙΘ» ή «ΟΛΑΜ ΜΠΕΡΙΘ»

ή Στοά «Μεγάλης Δρυός» Ν. Υόρκης.

ΣΕΛ.78:

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ (NSA, BILDERBERG, ΚΛΠ).

ΣΕΛ.82:

ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ, ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ

ΣΕΛ.87:

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ – Η’ ΠΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΑ 2

& υποκλοπές της Ο.Ε.Α. σε συνεδρίες της Benen Berith (Επίπεδο Μύησης Α.Ο.Α.)

ΣΕΛ.96:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ …«ΔΙΟΡΑΤΙΚΟ» Γ’ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΤΟΥΣ 2006 – ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΣΕΛ.103:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ (ΕΠΙΛΟΓΟΣ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ)

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ) ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/04/blog-post_23.html

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. Ανώνυμος 06/07/2016 @ 8:43 ΜΜ

  ΜΗΝΥΜΑ [ ΠΡΩΤΟ ]ΠΡΟΣ Ο.Ε.Α.

  Α…ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ…
  Β…ΟΤΑΝ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΥΘΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ…
  Γ…ΤΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΑ ΑΛΛΙΕΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ…
  Δ…ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ…
  Ε…Η ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ…
  ΣΤ..ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ…

  ΥΓ.ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ …

  Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ…
  Ο ΑΝΑΣΚΕΛΑΣ…
  ΤΟ ΓΡΗΓΟΟ ΡΦΤΥΑΡΙ…
  GAME OVER…

  ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΤΗΣ Ο.Ε.Α….
  [ ΕΛΑΤΕ ΟΡΘΙΟΙ Η ΚΑΙ ΞΑΠΛΑ] …
  ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΖΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΕΘΑΝΕΙ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • Ακριβος τα ειπες ολα δεν ειναι λοβοτομημένοι κανουν την δουλια τους και αυτοι να μπερδεύουν τον κοσμο εχουν και απιστευτο θρασος να βριζουν τον Χριστο την ωρα που τον πολεμανε οσο κανεναν αλο.αμα ξεκινήσω εγω και τους βριζω την οικογένεια δεν θα τα ανεβάσουν τα σχολια και πολυ καλα θα κανουν αυτοι που βριζουν τον Χριστο γιατι τους επιτρέπουν τα κατοχικά

  • ΤΙ ΚΟΖΑΝΗ ΤΙ ΛΩΖΑΝΗ 06/08/2016 @ 1:29 ΠΜ

   ΤΙ ΚΟΖΑΝΗ …ΤΙ ΛΩΖΑΝΗ …Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΜΟΥΡΛΟΣ ΔΕΗΤΖΗΣ ΑΡΙΘΜΟΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ (ΤΗΣ ΣΥΜΕΦΟΡΑΣ NEW AGE M.R.A. BARTHOLOMEW 666) ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 23 (ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ)
   ΔΕΗ = ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ,
   ΟΤΕ = ΜΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΧΟΥΜΕ…
   ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΜΕ, ΕΧΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΚΟ ΦΑΪ (ΔΙΧΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ) ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…100 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ @@ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ…
   ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΠΠΑΝ…
   200 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΜΕ 200 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΣΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
   ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΒΙΒΛΟΣ :
   “ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΤΗ ΓΗ, ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ”
   (ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ!!)
   ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!

   • Ανώνυμος 06/08/2016 @ 10:56 ΠΜ

    ΜΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΕΧΟΥΤΕ… WHY…
    EMΕΙΣ ΣΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΠΥΛΩΝΑ ΕΚΕΙ …
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ…

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ…

    ΥΓ. ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ …
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΡΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΥΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ Ο ΑΔΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ…ΟΕΟ…ΟΕΟ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    • καλο τσιπαρισμα δεμονισμενε της οεα

     • ΚΑΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!! 06/08/2016 @ 2:36 ΜΜ

      ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΑ ΕΥΧΗΤΗΡΙΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΧΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ:
      ΚΑΛΗ ΑΝΩΔΥΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ (ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΚΑΙ ΓΗΙΝΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟ) ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΟΥ ΩΣ “ΜΠΑΤΑΡΙΑ” ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΨΥΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩ-ΣΙΩΝ (ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΟΙΟ ΣΕΛΗΝΗ) ΠΡΟΣ “ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ” – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΕΛΗΝΗΣ (ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ ΩΣ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ Β’ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ)!!
      ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΑΣ…

     • ναι ενταξει βαλε το τσιπακι που σου λεει ο διαβολος που πηστεβεις και θα σου πο εγω μετα σιν σιον διαβολ προβατολ

    • ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΟΖΑΝΙΤΗ …ΔΗΜΟΣΙΕ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟ, ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟ ΑΔΑΜ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΩΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥ-ΠΡΩΤΚΟ ΣΟΥ…
     ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ @@ ΜΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΗ ΜΟΥΡΛΕΓΚΟ…ΟΥΣΤ!!!

 2. ευτιχος που εισται λοβοτομιμενοι στην οεα http://oxistineapagosmiataxi.blogspot.ae/2012/01/blog-post_06.html

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*