Ξέρεις ποιος είναι ο χρηματοδότης του ISIL; Γόνος γνωστής οικογενείας, με κουμπαριά με το Καραμανλέικο…

ISIS-Oil
Ξέρεις ποιος είναι ο χρηματοδότης του ISIL; Γόνος γνωστής οικογενείας, με κουμπαριά με το Καραμανλέικο…

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Καταρχήν για την είδηση που θα σας δώσουμε παρακάτω θέλω να ευχαριστήσω την φίλη Vasoula2908, που μου άνοιξε τα μάτια, καθώς και για την έρευνα της, που μας βοήθησε να φθάσουμε μέχρι εδώ.

Συνοπτικά σας λέω ότι στα στοιχεία που ακολουθούν και δημοσιεύθηκαν από δύο μεγάλες ιστοσελίδες, αμερικανικών και εβραϊκών συμφερόντων αντίστοιχα, δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα, πρώτον γιατί βάζουν την υπογραφή τους και δεύτερον ακριβώς λόγω των συμφερόντων αυτών αποκτούν και μια ιδιαίτερη σημασία.

Αρχίζουμε :

Ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας Sergey Lavrov δεν μασάει τα λόγια του. 24 ώρες μετά την πτώση του Ρωσικού μαχητικού, από τον πρόεδρο που πριν 3 χρονιά είπε ότι » μια βραχυπρόθεσμη παραβίαση συνόρων δεν μπορεί ποτέ να αποτελέσει πρόφαση για επίθεση» , τώρα είπε ότι «Έχουμε σοβαρές αμφιβολίες ότι δεν υπήρχε πρόθεση πίσω απ’αυτό το συμβάν και πιστεύουμε ότι είναι μια στημένη προβοκάτσια».


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αλλά κι αυτό ήταν ήπιο σε σχέση με αυτό που είπε ο Lavrov στον Τούρκο ομόλογό του  Mevlut Cavusoglu κατά την τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του,(αφού ο Lavrov ακύρωσε το ταξίδι που σκόπευε να κάνει στην Τουρκία)
Συμφωνία με δελτίο τύπου από το ΥΠΕΞ της Ρωσιας, ο Lavrov τόνισε ότι «καταρρίπτοντας ρωσικό σκάφος σε μια αποστολή εναντίον της τρομοκρατίας στη Συρία, η οποία δεν παραβίασε τον εναέριο χώρο της τουρκίας, η τουρκική κυβέρνηση, στην ουσία πήρε το μέρος της ISIS.”

Και πάνω σ’αυτό ο Lavrov πρόσθεσε ότι οι ενέργειες της Τουρκίας φαίνονται προμελετημένες, σχεδιασμένες και έγιναν με συγκεκριμένο σκοπό.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Lavrov κατέδειξε το ρόλο της Τουρκίας στην ενίσχυση του τρομοδικτυου μέσω του εμπορίου πετρελαίου.
Η σχετική ρωσική δήλωση:

“Ο Ρώσος υπουργός θύμισε στον ομόλογό του την εμπλοκή της Τουρκίας στο λαθρεμπόριο πετρελαίου της ISIS που μεταφέρεται μέσα από την περιοχή που καταρρίφθηκε το ρωσικό μαχητικό, όπως και για την υποδομή των τρομοκρατών, καθώς και για τις αποθήκες όπλων και πυρομαχικών που υπάρχουν εκεί.”

Και άλλοι επιβεβαίωσαν τη θέση του Lavrov, όπως ο εν αποστρατεία Γάλλος στρατηγός Dominique Trinquand, που είπε ότι η «Τουρκία ή δεν πολεμάει το ισλαμικό κράτος καθόλου, ή το πολεμάει ελάχιστα και δεν επεμβαίνει στο λαθρεμπόριο που γίνεται στα σύνορά της, είτε αυτό είναι πετρέλαιο είτε φωσφορικό άλας, είτε βαμβάκι, είτε άνθρωποι» όπως είπε συγκεκριμένα.

Ο λόγος που βρίσκουμε αυτές τις ερωτήσεις ενδιαφέρουσες, είναι ότι πρόσφατα, μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, αλλά πριν ρίξει η Τουρκία το ρωσικό μαχητικό, γράψαμε το άρθρο «Το πιο σημαντικότερο ερώτημα για την ISIS που κανένας δεν θέτει” στο οποίο και ρωτήσαμε ποιος είναι αυτός που παραβιάζει κάθε νόμο για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας όταν αγοράζει αργό πετρέλαιο από την ISIS , πράγμα που σίγουρα γίνεται με την σιωπηρή έγκριση κάποιων κυβερνήσεων της «δυτικής συμμαχίας», και γιατί έχουν επιτρέψει αυτές οι κυβερνήσεις τον μεσάζοντα να συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ISIS για τόσο καιρό?”

Μια βδομάδα μετά, σε πιο τραγικές καταστάσεις, ξαφνικά όλοι ρωτούν το ίδιο πράγμα.

oil isis

Κι ενώ εμείς ψάχνουμε υπομονετικά να βρούμε ποιος είναι ο on & off shore “commodity trading” μεσάζων, που στέλνει πετρέλαιο της ISIS σε ευρωπαϊκές και άλλες διεθνείς αγορές, με αντάλλαγμα εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια, ένα όνομα εμφανίζεται συνεχώς ως ο κύριος «δράστης» που καλύπτει τη ζήτηση του «τρομο-πετρελαίου» του ισλαμικού κράτους. Είναι το όνομα του γιου του Τουρκου προέδρου , ο Μπιλάλ Ερντογάν, δηλαδή του κουμπάρου του Κωνσταντίνου του Καραμανλή (κάποιοι θέλουν να ξεχάσουν αυτή την κουμπαριά, αλλά όχι εγώ).

Ο Μπιλάλ, λοιπόν συμμετέχει σε επιχειρηματικές κοινοπραξίες (κάθε πλοίο και μια, το γνωστό κόλπο των εφοπλιστών)  ξεκινώντας από την  ΒΜΖ  η οποία είναι το πρώτο όνομα  στην παράνομη διακίνηση πετρελαίου από το Βόρειο Ιράκ (πλέον  Ισλαμικό Κράτος) από την αρχή (παραγωγή) μέχρι το τέλος της αλυσίδας εφοδιασμού (διυλιστήριο), πράγμα που αμέσως σημαίνει εκατοντάδες εκατομμυρίων δολλαρίων, που φυσικά καρπώνονται δύο, το ISIL και φυσικά ο ΈΡΝΙ (Εντογάν) και το σόι του.

Σύμφωνα με το jewsnews.co. το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και τη Συρία, ποικιλοτρόπως γνωστές ως ISIS, IS, ISIL ή Daesh, τροφοδοτείται και διατηρείται ζωντανό, χάριν των «επιχειρηματικών» δραστηριοτήτων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας (ΜΙΤ), η οποία πλέον έχει βρει αστείρευτο χρηματοδότη…

Η κύρια πηγή των χρηματοδότησης του  ISIS αυτές τις μέρες είναι το προς πώληση ιρακινό πετρελαίου από τις πετρελαιοπηγές της Μοσούλης περιοχή όπου οι Τούρκοι πλέον διατηρούν ένα φρούριο. Ο γιος του Ερντογάν φαίνεται ότι είναι ο άνθρωπος που κάνει τις εξαγωγικές πωλήσεις του ISIS.

Ο Μπιλάλ κατέχει αρκετές ναυτιλιακές εταιρείες. Ο ίδιος φέρεται να έχει υπογράψει συμβάσεις με ευρωπαϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται για τη μεταφορά ιρακινού πετρελαίου που  κλαπεί σε διάφορες ασιατικές χώρες. Η τουρκική κυβέρνηση αγοράζει ιρακινό πετρέλαιο που  λεηλατήθηκε – κλάπηκε από το Ιράκ, και η Τουρκία αναλαμβάνει να το νομιμοποιήσει, δλδ να ξεπλύνει την ταμπέλα ISIL ώστε να πωληθεί ανενόχλητα.

Κατοχικά Νέα, με πληροφορίες από το washingtonweeklynews και το jewsnews.

 

 

Loading...

3 thoughts on “Ξέρεις ποιος είναι ο χρηματοδότης του ISIL; Γόνος γνωστής οικογενείας, με κουμπαριά με το Καραμανλέικο…

  1. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ says:

    ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ EXTRA ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕΙ ΠΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ.
    Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΣ .

  2. Visitor says:

    Είναι γνωστό στους πάντες ότι η Τουρκία όχι μόνο δεν πολεμάει το ISIS, αλλά συνεργάζεται μαζί του και το ενισχύει με κάθε μέσο που διαθέτει, οικονομικά, στρατιωτικά, πολιτικά, υγειονομικά, με κάθε μέσο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *