Ξεκίνησε η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μετά τις χτεσινές διαδηλώσεις: H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες

Πρωτοφανείς και αιφνιδιαστικές εξελίξεις είχαμε στην ρωσική πρωτεύουσα και σε άλλες πόλεις από την δυναμική παρουσία της αντιπολίτευσης η οποία από ότι φαίνεται εκτελεί δυτικό σχέδιο «αποσταθεροποίησης» σε Ρωσία και Λευκορωσία ταυτόχρονα.  Ένας αστυνομικός έπεσε νεκρός από δολοφονικό χτύπημα που θα δείτε σε βίντεο παρακάτω. Ταυτόχρονα το Κρεμλίνο προχώρησε στην άμεση ενεργοποίηση 350.000 εθνοφυλάκων σε όλη την αχανή χώρα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που έφτασαν στις ρωσικές μυστικές Υπηρεσίες, η  ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις, εφαρμόζοντας  υφιστάμενα σχέδια για περίοδο πολέμου, κάτι για το οποίο είχε προετοιμαστεί εδώ και καιρό.

Αυτό το οποίο είναι άξιο παρατήρησης και σχολιασμού είναι η έντονη και «δυναμική» παρουσία του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων Reuters, με πάρα πολλούς δημοσιογράφους που είχαν «ακροβολιστεί» σε όλη την αχανή ρωσική επικράτεια , σε μια προσπάθεια να καλύψουν ένα γεγονός όχι τεράστιας σημασίας.

Η αποστολή και μόνο τόσων δεκάδων δημοσιογράφων αποδεικνύει ότι η δύση ετοιμάζει σχέδιο «εσωτερικής ανωμαλίας» στην χώρα το επόμενο διάστημα, κάτι το οποίο γνωρίζει το Κρεμλίνο.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ρωσική αστυνομία συνέλαβε χτες δεκάδες διαδηλωτές σε όλη τη Ρωσία στις 26 Μαρτίου, συμπεριλαμβανομένου και του ηγέτη της αντιπολίτευσης Alexei  Navalny, μετά την πορεία χιλιάδων «αυθόρμητων» πολιτών που βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν κατά της διαφθοράς, απαιτώντας την παραίτηση του πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Οι διαδηλώσεις ήταν η πρώτη προσπάθεια εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα κατά του Κρεμλίνου από την περίοδο 2011/2012, και έρχονται ένα χρόνο πριν από τις προεδρικές εκλογές και την εκ νέου υποψηφιότητα του Βλαντιμίρ Πούτιν για μια τέταρτη θητεία.

Ρώσοι ειδικοί εκτιμούν ότι μέχρι τις προεδρικές εκλογές του χρόνου η αντιπολίτευση που σπονσοράρεται από την δύση, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει εσωτερική αστάθεια στην χώρα , μόνο που έχουν γνώσιν οι φύλακες και συγκεκριμένα οι υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η «φιλελεύθερη» αντιπολίτευση, την οποία αντιπροσωπεύει ο Navalny, έχει ελάχιστες πιθανότητες να πετύχει οτιδήποτε σε σχέση με τον Πούτιν, ο οποίος απολαμβάνει την κοινή αποδοχή  του ρωσικού λαού .

Ο Navalny και οι υποστηρικτές του ελπίζουν να προκαλέσουν δημόσια δυσαρέσκεια με την κατηγορία της διαφθοράς για να προσελκύσουν περισσότερη υποστήριξη.

Δημοσιογράφοι του Reuters ανέφεραν ότι είδαν την ρωσική αστυνομία να συλλαμβάνει τον Navalny, ο οποίος ελπίζει να αντιπαρατεθεί  εναντίον του Πούτιν, καθώς περπατούσε κατά μήκος της κεντρικής οδού Tverskaya στην  Μόσχας με τους υποστηρικτές του .

«Είμαι ευτυχής που τόσοι πολλοί άνθρωποι βγήκαν (στους δρόμους) από τα ανατολικά (της χώρας) στη Μόσχα», δήλωσε ο Navalny, στιγμές πριν την σύλληψη του .

Άλλοι δημοσιογράφοι του Reuters είδαν κατά την διάρκεια του  συλλαλητηρίου στην Μόσχα τουλάχιστον 100 άλλες συλλήψεις ενώ ένα ελικόπτερο της αστυνομίας έκανε κύκλους  πάνω από την διαδήλωση .

Το Κρεμλίνο είχε ανακοινώσει από την  Παρασκευή ότι τα σχέδια για την διαμαρτυρία της Μόσχας, είχαν απορριφτεί από τις  αρχές της πόλης και η όλη εκδήλωση ήταν  παράνομη.

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης είχε ως κεντρικό σύνθημα της πορείας των μελών του, τον νυν πρωθυπουργό της χώρας  Μεντβέντεφ, λέγοντας ότι έχει συγκεντρώσει μια τεράστια περιουσία που ξεπερνά  κατά πολύ τον επίσημο μισθό του.

Η εκπρόσωπος του Μεντβέντεφ αποκάλεσε τους ισχυρισμούς αυτούς «προπαγανδιστική επίθεση» ανάξια σχολίων και τόνισε ότι ο Navalny προσπαθεί να προκαλέσει εσωτερικό πρόβλημα στην χώρα.

Σε συλλαλητήριο στη μακρινή  πόλη του Βλαδιβοστόκ, άλλος  δημοσιογράφος του Reuters είδε 30 άτομα που συνελήφθησαν λόγω πανό που έγραφε «Ο πρωθυπουργός θα πρέπει να απαντήσει».

Μάρτυρες δήλωσαν στο Reuters ότι τέσσερις άνθρωποι κρατήθηκαν σε άλλο συλλαλητήριο και στην βιομηχανική περιοχή του Yekaterinburg στα Ουράλια.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μεγάλες διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης σε άλλες πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Αγίας Πετρούπολης και του  Νοβοσιμπίρσκ.

Σε άρθρο μας με τίτλο (O B.Πούτιν δημιούργησε την Εθνική Φρουρά για ταχεία ανάπτυξη και επέμβαση στο εξωτερικό: Στόχος η Ουκρανία και η Συρία), αναφέραμε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει ετοιμάσει  εδώ και ένα χρόνο  την Ρωσική Φρουρά, που θα περιλαμβάνει μια Δύναμη Ταχείας Επέμβασης για δράση σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας με το όνομα   Rosgvardiya, γνωρίζοντας τα σχέδια ΝΑΤΟ-ΗΠΑ και ΕΕ.

Η  δύναμη αυτή διαθέτει  δυνατότητα ταχείας ανάπτυξης και επέμβασης στο εσωτερικό σε περιπτώσεις προσπάθειας εσωτερικής αποσταθεροποίησης .

Συνολικά η Ρωσική Φρουρά θα έχει 430.000 προσωπικό, περίπου το 25% των συνολικών ενόπλων δυνάμεων και δυνάμεων εσωτερικής ασφάλειας της Ρωσίας.

Περίπου 200.000 θα είναι ο Στρατός του υπουργείου Εσωτερικών και 150-200.000 οι δυνάμεις άμεσης επέμβασης και ταχείας ανάπτυξης στο εσωτερικό.

Η ρωσική εθνική φρουρά, την ίδρυση της οποίας διέταξε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, άρχισε τις πρώτες δοκιμές ετοιμότητας μάχης, προκειμένου να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει  άμεσα  πιθανές εσωτερικές απειλές πριν από τις προεδρικές εκλογές το 2018.

Η φρουρά αριθμεί  350.000 μέλη τα οποία εκπαιδεύονται στον αγώνα κατά  ανατρεπτικών ομάδων και παραγόντων όπως τρομοκρατικές ή εξτρεμιστικές ομάδες, ανέφερε η ανακοίνωση της Εθνικής Φρουράς.

Η «Rosgardija» όπως ονομάζεται θα είναι υπό τον άμεσο έλεγχο του Βλαντιμίρ Πούτιν, ως ανώτατου διοικητή των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Σε ακραίες περιπτώσεις, τα μέλη του σώματος θα έχουν την άδεια να πυροβολούν ακόμα και αν βρίσκονται μέσα  σε αμάχους.

Τα ρωσικά μέσα μαζικής ενημέρωσης απαγορεύεται να αναφέρουν οποιαδήποτε είδηση σχετικά με τις θέσεις των στρατιωτών της μονάδας αυτής, με  σκοπό να προστατεύσουν  τον εαυτό τους, καθώς και τις οικογένειές τους.

«Ο πρώην επικεφαλής της ασφάλειας του προέδρου έχει γίνει πλέον  επικεφαλής της κρατικής ασφάλειας. Η φρουρά έχει επεκτείνει το χέρι του Πούτιν μέσα στην χώρα»,δήλωσε η Τατιάνα Στανόβαγια , διευθύντρια του τμήματος ανάλυσης του Κέντρου Πολιτικών Τεχνολογιών στη Μόσχα.

Οι ειδικοί, ωστόσο, επισημαίνουν ότι ο Πούτιν δεν προορίζει  απαραίτητα  τις δυνάμεις αυτές για «την καταστολή των λαϊκών εξεγέρσεων» επειδή τον υποστηρίζει έτσι και αλλιώς περισσότερο από το 85 τοις εκατό του πληθυσμού.

Στην  πραγματικότητα ο στόχος της δημιουργίας νέων και αποτελεσματικών δομών ασφαλείας, είναι να προστατευθούν τα συμφέροντα της χώρας.

Οι Φρουροί έχουν ήδη λάβει τα ψευδώνυμα «Ο πραιτοριανοί του Πούτιν» και «τα λιοντάρια του Πούτιν».

Ο Lev Koroljkov, βετεράνος των ρωσικών ειδικών δυνάμεων, «Vympel», και  εμπειρογνώμονας ασφάλειας δήλωσε πριν από λίγους μήνες, ότι η Εθνική Φρουρά δεν είναι μια νέα ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας και ότι «φρουρά του Πούτιν», αν και πρέπει να υπόκεινται άμεσα στον Πρόεδρο της χώρας, αυτή ανήκει στο  Υπουργείο Εσωτερικών.

«Με τη δημιουργία της Εθνικής Φρουράς, ο Πούτιν μπορεί να επιδιώξει να προστατευτεί  από την απειλή ενός πραξικοπήματος.

Αυτό υποδηλώνει, ότι ο επικεφαλής του Κρεμλίνου αμφιβάλλει κατά πόσον  οι υπόλοιπες  υπηρεσίες επιβολής του νόμου θα παραμείνουν πιστές στον ίδιο. Πρόκειται για την  FSB, τα στρατεύματα του Υπουργείου Εσωτερικών ή ακόμα και τον ρωσικό  στρατό και το κατά πόσον θα μείνουν πιστοί σε αυτόν, σε περίπτωση πραξικοπήματος.

Όντας επιμελής ερευνητής της ιστορίας της Ρωσίας, ο Β. Πούτιν, και προφανώς προσπαθώντας να αποφύγει μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ευπάθεια, την  οποία αισθάνθηκε δυναμικά  ο προκάτοχός του [Μπόρις Γιέλτσιν] κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του, δημιούργησε την Εθνική Φρουρά », τονίζει η ανάλυση του αμερικανικού ινστιτούτου.

Ο Πούτιν προετοιμάζεται για δύο πολύ ενδεχόμενα σενάρια.

Το ένα αφορά εξωτερικό παγκόσμιο πόλεμο με το ΝΑΤΟ,  κάτι που θα είχε επιπτώσεις σε Ευρώπη και Αμερική.

Το δεύτερο σενάριο αφορά εξέγερση στο εσωτερικό της χώρας από μουσουλμάνους, Τσετσένους με κύμα βομβιστικών επιθέσεων αλλά και ενδεχόμενη προσπάθεια απόσχισης ολόκληρων περιοχών στην ρωσική Άπω Ανατολή.

Σε αυτά τα σενάρια η  «εθνική φρουρά» και η αστυνομία θα τεθούν κάτω από τις οδηγίες του ρωσικού στρατού με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ενός τέτοιου ενδεχόμενου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν και τα δύο σενάρια είναι πάρα πολύ πιθανά να λάβουν χώρα το επόμενο  διάστημα.

«Η κατάσταση κοντά στα ρωσικά σύνορα είναι πράγματι στα πρόθυρα της έκρηξης. Το ουκρανικό  θέμα δεν έχει ακόμα επιλυθεί, η συμφωνία του Minsk δεν γίνεται σεβαστή. Σε αυτές τις συνθήκες, είναι αναγκαίο να αποφευχθεί οποιαδήποτε προσπάθεια να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση στη Ρωσία.

Σχηματίζοντας την φρουρά  σημαίνει ότι οι ειδικές υπηρεσίες έχουν πληροφορίες ότι κάτι «μαγειρεύεται» για την Ρωσία  ίσως όχι ένα πραξικόπημα, αλλά μπορεί να είναι κάποιο είδος αναταραχής ή κάτι τέτοιο.

Είναι σαφές ότι η Δύση θα εξετάσει με κριτικό πνεύμα στη δημιουργία μιας τέτοιας μονάδας, αλλά ερμηνεύει πάντα τα πάντα  κατά βούληση. Σε κάθε περίπτωση, υπό τις παρούσες συνθήκες και λόγω της κατάστασης , ο σχηματισμός της Εθνικής Φρουράς είναι μια λογική κίνηση», λέει ο Koroljkov.

Η μονάδα αυτή θα είναι υπεύθυνη για τη διατήρηση της δημόσιας τάξης, θα έχει το καθήκον να προστατεύσει σημαντικές κρατικές εγκαταστάσεις και  θα βοηθά  την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) στα σύνορα, και οπουδήποτε απαιτηθεί.

Ξεκίνησε η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μετά τις χτεσινές διαδηλώσεις: H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες - Εικόνα0

Ξεκίνησε η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μετά τις χτεσινές διαδηλώσεις: H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες - Εικόνα1

Ξεκίνησε η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μετά τις χτεσινές διαδηλώσεις: H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες - Εικόνα2

Ξεκίνησε η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μετά τις χτεσινές διαδηλώσεις: H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες - Εικόνα3

Ξεκίνησε η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μετά τις χτεσινές διαδηλώσεις: H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες - Εικόνα4

Ξεκίνησε η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μετά τις χτεσινές διαδηλώσεις: H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες - Εικόνα5

Ξεκίνησε η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μετά τις χτεσινές διαδηλώσεις: H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες - Εικόνα6

Ξεκίνησε η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μετά τις χτεσινές διαδηλώσεις: H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες - Εικόνα7

Ξεκίνησε η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μετά τις χτεσινές διαδηλώσεις: H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες - Εικόνα8

Ξεκίνησε η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μετά τις χτεσινές διαδηλώσεις: H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες - Εικόνα9

Ξεκίνησε η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μετά τις χτεσινές διαδηλώσεις: H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες - Εικόνα10

Ξεκίνησε η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μετά τις χτεσινές διαδηλώσεις: H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες - Εικόνα11

Ξεκίνησε η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μετά τις χτεσινές διαδηλώσεις: H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες - Εικόνα12

Ξεκίνησε η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μετά τις χτεσινές διαδηλώσεις: H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες - Εικόνα13

Ξεκίνησε η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μετά τις χτεσινές διαδηλώσεις: H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες - Εικόνα14

Ξεκίνησε η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μετά τις χτεσινές διαδηλώσεις: H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες - Εικόνα15

Ξεκίνησε η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μετά τις χτεσινές διαδηλώσεις: H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες - Εικόνα16

Ξεκίνησε η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μετά τις χτεσινές διαδηλώσεις: H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες - Εικόνα17

pentapostagma

Loading...

6 thoughts on “Ξεκίνησε η σύγκρουση Ρωσίας-ΗΠΑ μετά τις χτεσινές διαδηλώσεις: H ρωσική αστυνομία μεταπίπτει σε εμπόλεμη κατάσταση και διοικείται πλέον από τις ένοπλες δυνάμεις – Eνεργοποιήθηκαν 350.000 εθνοφύλακες

 1. Ανώνυμος says:

  Οι κατηγοριες περι παρανομου πλουτισμου αληθευουν η οχι;Στην κατα τα αλλα χριστιανικη Ρωσσια,γεματοι απο δισσεκατομυριουχους πως γινεται να πειναει κοσμος και να μην εχει βασικα αγαθα οπως η υγεια;τα αλλα ειναι παραμυθακια..

  • Ανώνυμος says:

   Οι κατηγοριες περι παρανομου πλουτισμου αληθευουν η οχι;Στην κατα τα αλλα χριστιανικη ΕΛΛΑΔΑ, ΗΠΑ, ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ γεματοι απο δισσεκατομυριουχους πως γινεται να πειναει κοσμος και να μην εχει βασικα αγαθα οπως η υγεια;τα αλλα ειναι παραμυθακια..

 2. Ανώνυμος says:

  Εμείς εδώ δεν έχουμε μόνο την αντιπολίτευση. Άσε που και όλες οι κυβερνήσεις είναι υποελέγχόμενες. Αλλά έχουμε και ΠΑΜΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ δεν ξέρω γω τι άλλα προδοτικά “συνδικαλιστικά του κώλου’ κινήματα. Χώρια οι αλληλεγγυοι, οι ΜΚΟ και τα λαθροορκ. Εδώ για να γίνει κάτι θα πρέπει να χυθεί πολύ αίμα, τόσο πολύ που φτάνει τα όρια του εμφυλίου.

 3. Ανώνυμος says:

  Άλλη μια ακόμα προσπάθεια των γνωστών δυτικών φασιστικών κέντρων, για να επηρεάσουν και να καθοδηγήσουν εσωτερικές εξελίξεις σε ένα κράτος, που δεν το ελέγχουν. Το καλό είναι ότι δεν ελέγχουν τα Μ.Μ.Ε. της Ρωσίας, διότι έτσι θα ήταν ποιο εύκολη μια στημένη εσωτερική αναταραχή. Είναι παράδοξη η αναφορά στο άρθρο ότι το νεοσύστατο σώμα εσωτερικής ασφάλειας, ιδρύθηκε από τον Πρόεδρο της Ρωσίας, γιατί αυτός δεν έχει εμπιστοσύνη στις υπάρχουσες υπηρεσίες ασφάλειας και τον Ρώσικο στρατό, όταν σε περίοδο επαυξημένης ασφάλειας όπως είναι τώρα στην Ρωσία, το νεοσύστατο σώμα, υπάγεται στον Ρώσικο στρατό, όπου κατά τον αρθρογράφο δεν έχει εμπιστοσύνη ο Πρόεδρος! Το νέο σώμα εσωτερικής ασφάλειας σχηματίστηκε διότι είναι γνωστό εδώ και 100 χρόνια, το πως δρα και λειτουργεί η “δύση”, τόσο με εσωτερικά, όσο και με εξωτερικά τεχνάσματα… βεβαίως τα σημάδια εσωτερικής αποσταθεροποίησης της Ρωσίας δεικνύουν εκ μέρους της δύσεως ότι φοβάται προς το παρόν μια πυρηνική αναμέτρηση (για παράδειγμα σε μια πυρηνική αναμέτρηση η Αγγλία θα γίνει κυριολεκτικά υποβρύχια χώρα και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλει το Αγγλικό στέμμα)… και για αυτό τον λόγο δεν θα έχουμε μια παγκόσμια πολεμική αναμέτρηση τουλάχιστον μέχρι της Ρωσικές εθνικές εκλογές του 2018, όπου θα ξανά βγει ο Β. Πούτιν, όπως δήλωσε στο… Άγιο Όρος κατά την τελευταία του επίσκεψη. Αυτά.

 4. Ανώνυμος says:

  Αα είναι ότι μας λέγατε ότι Τραμπ και Πουτιν θα τα βρούνε.. Και τώρα μας πετάτε πόλεμο… Ρε δεν ξέρετε τι να γράψετε πλέον… Και γράφετε μ@λ@κιες

 5. Φτάνει says:

  Αα είναι ότι μας λέγατε ότι Τραμπ και Πουτιν θα τα βρούνε.. Και τώρα μας πετάτε πόλεμο… Ρε δεν ξέρετε τι να γράψετε πλέον… Και γράφετε μ@λ@κιες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *