Ξεκαρδιστικό τρολάρισμα – Η Τερέζα Μέι ως Γκόλουμ αποκαλεί το Brexit «my precious»

Ο γνωστός για τις μεταμορφώσεις του ηθοποιός στη Βρετανία Άντι Σέρκις, ανήρτησε στο διαδίκτυο απολαυστικό βίντεο, στο οποίο παραλληλίζει την Τερέζα Μέι με τον χαρακτήρα του Γκόλουμ, από τον «Άρχοντα τον Δαχτυλιδιών».

Η δε συμφωνία του Brexit είναι το «my precious» μαγικό δαχτυλίδι του Σάουρον…

Στο βίντεο φαίνεται αρχικά η Μέι να χαλαρώνει στο γραφείο της στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ. Η πόρτα ανοίγει και ένας βοηθός της, πλησιάζει και της δίνει το κείμενο της συμφωνίας προκειμένου να την μελετήσει.

Τότε η Βρετανίδα πρωθυπουργός επιδίδεται σε έναν… ξεκαρδιστικό διάλογο ανάμεσα στους δύο εαυτούς της: από τη μία την Gollum Μέι που θέλει να περάσει η συμφωνία όπως και να έχει και από την άλλη η Smeagol Μέι, η οποία φαίνεται διστακτική και προβάλλει ότι ίσως η συμφωνία “πληγώσει” τους Βρετανούς…

Απολαύστε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

enikos.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 thoughts on “Ξεκαρδιστικό τρολάρισμα – Η Τερέζα Μέι ως Γκόλουμ αποκαλεί το Brexit «my precious»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *