in

Ξεφεύγει η προπαγάνδα υπέρ της γενοκτονίας των ευρωπαϊκών λαών: “Προτιμώ να καλωσορίζω μετανάστες παρά να αποκτήσω παιδιά”

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ένα σλόγκαν που υπήρχε από πριν, ήταν αυτό που λέει οι Ευρωπαίοι να κάνουν λιγότερα παιδιά για να “βοηθήσουν το περιβάλλον”. Αλλά φαίνεται ότι δεν τους έφτανε και είπαν να ξεσαλώσουν τελείως.

Παραπάνω η πρώτη σελίδα της αριστερής γαλλικής εφημερίδας “Libération” (το 37% των μετοχών κατέχει o Edouard de Rothschild) της Παρασκευής.

Ο τίτλος λέει: “Λιγότερα παιδιά για να σωθεί ο πλανήτης;”

Παρακάτω: “Τις πάνες ή το στρώμα του όζοντος, πρέπει να επιλέξουμε;”

ΚΟ: Προσέξτε πως οι προπαγανδιστές των “open borders” και της γενοκτονίας των λαών της Ευρώπης στοχεύουν ειδικά στην γυναίκα…
Το άρθρο αναφέρει ένα παρόμοιο άρθρο από τους New York Times.

Συνοδεύεται από προσωπικά σχόλια όπως αυτό, από κάποια “Gaëlle”.

“Προσωπικά, δεν σχεδιάζω να κάνω παιδιά στη ζωή μου. Δεν μου αρέσουν αλλά δεν τα κατακρίνω. Το περιβάλλον είναι ένας παράγοντας που με καθησυχάζει για την επιλογή μου. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που μεταναστεύουν λόγω της αλλαγής του κλίματος και, παράλληλα, μας λένε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να φέρνουμε ανθρώπους στον κόσμο, ειδικά για τους συνταξιούχους. Προτιμώ να καλωσορίζω μετανάστες από το να κάνω παιδιά με ένα αβέβαιο μέλλον στο οποίο θα συνεχίσουν να καταναλώνουν όλο και περισσότερο. Μας λένε: Μέχρι το 2040 όλα θα μπορούσαν να διαλυθούν. Τα παιδιά είναι ένα χάσμα για τη οικονομία και την ενέργεια. Όταν συναντώ ανθρώπους, προσπαθώ να καταστήσω γρήγορα σαφές πως έχουν τα πράγματα λέγοντας ότι δεν τα θέλω. Δεν θα αλλάξω τον εαυτόν μου για κανέναν, ούτε θα βάλω την καριέρα μου σε παρένθεση”.

Βέβαια, την “Gaelle”, που τόσο “νοιάζεται για τον πλανήτη”, την ενδιαφέρει μόνο οι Λευκοί Ευρωπαίοι να μην γεννάνε, παρά το γεγονός ότι οι γεννήσεις τους βρίσκονται κάτω από το επίπεδο αντικατάστασης σε σχεδόν κάθε χώρα όπου ζουν. Τώρα πως θα σωθεί ο πλανήτης εάν μπουκάρουν στην Ευρώπη ορδές αφροασιατών δεν μας το εξηγεί. Όχι ότι το περιμέναμε βέβαια. Εκτός εάν έχουν “ειδικές γνώσεις” που οι Ευρωπαίοι δεν διαθέτουν και δώσουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Επίσης φαίνεται ότι την ενδιαφέρει και η “οικονομία” καθώς και η “καριέρα” της, εκτός από το να σωθεί ο πλανήτης. Όχι και τόσο αλτρουιστικά και φιλικά προς το περιβάλλον τα ενδιαφέροντά της.

ΚΟ / από εδώ

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Η ομιλία τού Τσίπρα στο Μαρακές (ενώ κοιμούνται όλοι στην Ψωροκώσταινα… και «δεν έχουν πάρη πρέφα»…) Ο απόλυτος σκασμός στα βοθροκάναλα..

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΝΕΟΙ» ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ;