ΞΑΦΝΙΚΑ… ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

ΞΑΦΝΙΚΑ… ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! - Εικόνα0

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με περισσό δέος οι Τούρκοι παρακολουθούσαν επί ώρα τρία κινεζικά πολεμικά πλοία που διέρχονταν τα Στενά του Ελλησπόντου προερχόμενα από Κωνσταντινούπολη και ανοίγονταν στο Αιγαίο Πέλαγος.

ΞΑΦΝΙΚΑ… ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! - Εικόνα1

Όπως έγινε γνωστό, επί τη επετείου 68 χρόνων από την ίδρυση του κινεζικού πολεμικού στόλου τρία κινεζικά πολεμικά πλοία πραγματοποίησαν επίσκεψη την Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια μέσω των Στενών ανοίχτηκαν στο Αιγαίο.

ΞΑΦΝΙΚΑ… ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! - Εικόνα2

Συγκεκριμένα το με νούμερο 150, Changchun, το με νούμερο 532, Jingzhou και το με νούμερο 890, Jingzhou, το απόγευμα της Παρασκευής διάβηκαν τον Ελλήσποντο και μετά από τρεις ώρες ανοίχτηκαν στο Αιγαίο Πέλαγος. Πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής παρακολουθούσαν από κοντά τα κινεζικά πολεμικά πλοία.

Η παρουσία για πρώτη φορά τόσο εμφανής των κινεζικών πολεμικών πλοίων στην σημερινή συγκυρία όπως αναφέρεται, με την ευρύτερη περιοχή να φλέγεται κυριολεκτικά, έχει πολλαπλή σημασία.

Ίδωμεν!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος www.nikosxeiladakis.gr

Loading...

10 thoughts on “ΞΑΦΝΙΚΑ… ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

 1. Ανώνυμος says:

  Ήρθαν να μας γενοκτονήσουν!… ήρθαν να μας γενοκτονήσουν!! Τα έγραφε η Ο.Ε.Α. και ο Καραγεωργίου εδώ και χρόνια! Και εσείς δεν τον ακούγατε, τώρα ήρθε η ώρα να μας γενοκτονήσουν… εκτός και αν… παραδώσουμε τον Καραγεωργίου στον κινέζικό στόλο! Επειδή ο Γιάννης είναι ο μοναδικός Ανδρομέδιος ανώτατος αξιωματικός επί του πλανήτη, θέλουν οι κίτρινοι να του κάνουν κάποιες εξετάσεις…. εκτός σπέρματος, ούρων και κοπράνων… πως δηλαδή αυτό το εξωγήινο ανδρομέδιο d.n.a. άντεξε σε γήινο περιβάλλον για τόσα χρόνια;! Αυτά.

  • Ανώνυμος says:

   ΕΣΥ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ Γ@ΜΗ ΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΚΟΝΤΑ ΣΙΜΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

   • Ανώνυμος says:

    Εσύ προφανώς παρεξηγήθηκες που τρολάρουμε τον γνωστό τεμπέλη που ταΐζεται για να γράφει μαλακίες… πουστράκι να πεις το πρώτο σου παιδί, θα του ταιριάζει καλύτερα και λόγο ηλικίας… τις όποιες απειλές σου, αλλού… προφανώς κάποιοι δεν γνωρίζουνη κάνουν ότι δεν γνωρίζουν κάποια βασικά πράγματα, α) Ότι η κίνα είναι πλέον παγκόσμια δύναμη, και για αυτό πρέπει να έχει ναυτικό πολεμικό στόλο, β) Η Ρωσία είναι σύμμαχος με την Κίνα, μπορούν να διεξάγουν κοινές ναυτικές ασκήσεις στην Μαύρη θάλασσα… η όπου αλλού θέλουν και γ) Η κινέζικων συμφερόντων εταιρεία Cosco που πλέον την ανήκει μεγάλο μέρος του λιμένος Πειραιά, έχει υπογράψει με το ελληνικό δημόσιο ότι μπορούν πλοία του κινέζικου πολεμικού στόλου να ελλιμενίζονται στον Πειραιά. Από εκεί και πέρα μπορείτε και καλά να εκλπήσσεσται, η και να ορίεσται, για γεγονότα που είναι φυσικό επακόλουθο διεθνών συμφωνιών. Αυτά.

 2. Αριστομένης Προβελέγγιος says:

  ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ…..? ΑΠΟ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ???????? ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ….! ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!! ΟΠΟΤΕ ΑΚΥΡΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ….!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΟΕΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΑΥΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ….!ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ Ε ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ΑΚΟΥΣ….? ΠΑΡΑΤΑΤΑ ΟΛΑ ΕΣΥ Κ Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ Κ ΤΡΕΧΤΕ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ Κ ΖΗΤΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ Κ ΣΥΓΧΟΡΕΣΗ Κ ΑΣΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΟΛΟΓΙΕΣ…! ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΕΞΩΛΟΘΡΕΥΣΗΣ Κ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗΣ!!!!! ΟΕΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

 3. ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια says:

  Για να περάσουν από το Βόσπορο στο Αιγαίο δημιουργεί το ερώτημα: Πως βρέθηκαν στην Μαύρη Θάλασσα κινέζικα πλοία; Αγοράστηκαν από τους Ρώσους ή μήπως αγοράστηκαν από τους Τούρκους;…

 4. T-Tree says:

  Οι ΗΠΑ προτρέπουν τους πολίτες τους «να εγκαταλείψουν άμεσα» την Β. Κορέα…

  zerohedge.com/news/2017-07-21/us-urges-all-nationals-north-korea-depart-immediately-bans-tourists-visiting

 5. ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ says:

  Πότε θα διαολοστείλει ο Ελληνισμός τους πάντες, να τους πετάξουμε έξω και μακριά μας… Μας καταντήσανε δημόσια τουαλέτα που μπαίνει ο κάθε βρωμιάρης Πακιστανός και κατουράει στα ταβάνια… Δεν θέλουμε ρε ούτε δυτικούς, ούτε ανατολικούς, να πάτε αλλού να παίξετε!
  (Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύετε και δυστυχώς αυτά τα καρβέλια, θα ρθουν όταν οι προαναφερόμενοι γεωπολιτικοί παράγοντες, αλληλοδιαλυθούν. Το πρόβλημα όμως παραμένει: Εκείνοι που τους σπρώχνουν προς αλληλοδιάλυση για να κυβερνήσουν τα πάντα, εκεινοι που ελεγχουν κάθε δόγμα, πολιτικό και μη και θα ναι σε θέση να παραπλανήσουν τον πλανήτη). »Γι αυτό αποσπάσου από κάθε τι που ελέγχουν» δεν το χρειάζεσαι, έχεις τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ σου και είναι ότι ποιο ισχυρό, όταν στελεχωθεί με πολεμιστές!

  • ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ says:

   Τι είναι ο Ελληνισμός; ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ! Τι λέει πως πρέπει να κάνουμε; ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ! Πως να ζούμε; ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!
   Ναι αλλά δεν πρέπει να μπουνε κανόνες για να μαστε σωστοί; Δεν έχει κάτι τέτοιο Ελληνισμός για να μαστε σωστοί; ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ; ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΛΑΘΟΣ; (ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟ »ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΣΕΙΣ) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *