Κοσμικό Αυγό: Το μυστηριώδες αντικείμενο που απεικονίζει την διπλή έλικα του DNA; (History channel)

Βρέθηκε από τον Βρετανό ερευνητή και συγγραφέα της «Ατλαντίδας και του Silver City» Peter Daughtrey.

Το ενδιαφέρον αντικείμενο που αποτελείται εξ ολοκλήρου από πέτρα βρέθηκε στο Algarve της Πορτογαλίας και χρονολογείται πάνω από 7.000 ετών.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, είναι η σχεδίαση του που φαίνεται να απεικονίζει την διπλή έλικα του DNA– κάτι που κάνει αυτό την «κοσμικό αυγό» ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αντικείμενα που βρέθηκαν μέχρι σήμερα.

Είναι ενδιαφέρον, ότι το μοντέλο διπλής έλικας δεν είχε ανακαλυφθεί μέχρι το 1953. Το προφανές ερώτημα που πρέπει να θέσουμε -εφόσον απεικονίζει στην πραγματικότητα την διπλή έλικα του DNA- είναι το πώς θα μπορούσε να υπάρχει ένα τέτοιο σύμβολο σε μια «πέτρα αυγό» που μερικοί λένε ότι ήταν σκαλισμένο περίπου 7000 χρόνια πριν;

Πολλά από τα λεγόμενα αυγά της δημιουργίας απεικονίζουν φίδια τυλιγμένα γύρω από αυτά. Ωστόσο, εξετάζοντας το συγκεκριμένο αυγό που βρέθηκε στο Algarve, οι ερευνητές είναι επιφυλακτικοί αν απεικονίζει ή όχι ένα φίδι.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει για το γεγονός ότι αυτό το παράξενο τεχνούργημα μπορεί στην πραγματικότητα απεικονίζει μία από τις πρώτες παραστάσεις του DNA.

Το αυγό της κοσμικής δημιουργίας είναι ένα πολύ δημοφιλές μυθολογικό αντικείμενο που χρησιμοποίησαν πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα, αν δούμε την αρχαία Ελληνική μυθολογία, θα δούμε το ορφικό αυγό.

Ωστόσο, τέτοια τεχνουργήματα δεν υπάρχουν μόνο στην Ευρώπη. Παρόμοια αντικείμενα έχουν βρεθεί στην Κίνα, την Αίγυπτο και σε όλο το υπόλοιπο κόσμο. Αυτά τα λεγόμενα «αυγά δημιουργίας» χρησιμοποιήθηκαν για να εξηγήσουν πώς ξεκίνησε η ζωή στη Γη. Οι αρχαίοι πολιτισμοί ήταν απόλυτα πεπεισμένοι ότι «Θεοί» που κατέβηκαν από τον ουρανό έφεραν το «Κοσμικό Αυγό» στη Γη και η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε από αυτό.

Το μυστηριώδες τεχνούργημα μπορεί να το δει κάποιος σήμερα στο Μουσείο Λάγος στην Algarve.

Κοσμικό Αυγό: Το μυστηριώδες αντικείμενο που απεικονίζει την διπλή έλικα του DNA; (History channel) - Εικόνα1

Σύμφωνα με το μουσείο, η πέτρα είναι ένα «αρχαίο μενίρ, και παρόμοια αντικείμενα μπορούν να βρεθούν σε όλη την δυτική ακτή της σύγχρονης Πορτογαλίας, αλλά και σε διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Ακριβώς όπως και οι πυραμίδες έτσι και αυτά τα αινιγματικά κοσμικά αυγά ή «αρχαία μενίρ» είναι άλλο ένα παγκόσμιο φαινόμενο που με κάποιο τρόπο εξαπλώθηκαν σε σχεδόν όλους τους αρχαίους πολιτισμούς στο μακρινό παρελθόν, και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει το πως.

Κοσμικό Αυγό: Το μυστηριώδες αντικείμενο που απεικονίζει την διπλή έλικα του DNA; (History channel) - Εικόνα2

Οι θεωρητικοί των Αρχαίων αστροναυτών προτείνουν ότι το Κοσμικό Αυγό δεν μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό πράγμα, αλλά μπορεί να έχει ένα πολύ βαθύτερο νόημα.

Αρχαίοι Εξωγήινοι: Αποκωδικοποιώντας το… από apocalypsejohn

apocalypsejohn.com
diadrastika.com

8 thoughts on “Κοσμικό Αυγό: Το μυστηριώδες αντικείμενο που απεικονίζει την διπλή έλικα του DNA; (History channel)

  1. sintalkas apollon says:

    ειναι οι ενεργειακες ζωνες που ζωνουν την Γη οπου ακριβως στις τομες υπαρχουν παντα αρχαιοι ναοι ή μεγαλιθικα μνημεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *