ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Κωνσταντίνος Σάκκαρης: Από μεροκαματιάρης πωλητής DVD, εκατομμυριούχος με τις πλάτες του συμπέθερου Κυριάκου – Φωτογραφικοί διαγωνισμοί, απευθείας αναθέσεις και χιλιάδες ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης σε εταιρείες της πλάκας που τις αγόρασε για ένα κομμάτι ψωμί

· Κατοχικά Νέα

Τόσα σκάνδαλα, τόσες απευθείας αναθέσεις, τόσα προγράμματα να μας τα πάρουν άλλοι; Άλλωστε όπως δήλωσε κι ο υπόδικος Μάκης Βορίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του όταν ρωτήθηκε για επιδοτήσεις και προγράμματα που δόθηκαν σε συγγενείς, φίλους, κουμπάρους και… συμπεθέρια: “σε ξένους θα τα δίναμε; Στα δικά μας παιδιά τα δώσαμε”! Ένα δίκιο το έχει. Έτσι λοιπόν και σε αυτή την περίπτωση, στον συμπέθερο τα δώσαμε βρε παιδιά! Αναφερόμαστε φυσικά στον κύριο Κωνσταντίνο Σάκκαρη, πατέρα της τενίστριας και “αμόρε” του υιού Μητσοτάκη, Μαρίας Σάκκαρη. Έχουμε ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν με τις επιχειρήσεις του και αναφορικά με κάτι θαλασσοδάνεια που έλαβε, αλλά τώρα το θέμα είναι άλλο και προχώρησε πολύ μακριά
η βαλίτσα.

Η μικρή ανύπαρκτη εταιρεία

Ο μπαμπάς Σάκκαρης λοιπόν, τον Σεπτέμβριο του 2024 αγόρασε μια μικρή ανύπαρκτη εταιρεία ονόματι Bright Business Solutions, εταιρεία με προγράμματα πληροφορικής και λογιστικής που εκτός από ιδιωτικές εταιρείες είχε και αρκετές δουλειές με το δημόσιο. Ο άνθρωπος που πουλούσε δίσκους και DVD τη δεκαετία του 1990, έγινε ένας χρυσοθήρας των επιχειρήσεων. Πολλά τα υπουργεία που έδωσαν απλόχερα τη βοήθειά τους. Στη συνέχεια, βρήκε μια ακόμα εταιρεία τη DIADIKASIA με την οποία συγχωνεύθηκε και συνέχισαν “παρέα” να κάνουν τα… κουμάντα τους και να κερδίζουν διαγωνισμούς ως μοναδικοί που πληρούσαν τις φωτογραφικές προϋποθέσεις. Στην πρώτη εταιρεία, ο Σάκκαρης εμφανίζεται ως πρόεδρος το 2024 και μετά τη συγχώνευση “εξαφανίζεται” από τη διοίκηση των δύο εταιρειών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποχώρησε από αυτές.

Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν ότι στο νέο ΔΣ που προέκυψε από τη συγχώνευση βρίσκεται ο γιός του Γιάννης, ωστόσο στην ιστοσελίδα του ΓΕΜΗ δεν εμφανίζεται, όπως άλλωστε ούτε στις ιστοσελίδες των δύο εταιρειών, όπου δεν αναγράφεται κανένα μέλος της διοίκησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα στοιχεία του διαγωνισμού που κέρδισε η Bright και τα εκατομμύρια που έχει λάβει ο Σάκκαρης

Το σίγουρο είναι ότι και στις δύο εταιρείες και ως άνθρωποι που υπογράφουν τα πάντα εμφανίζονται οι Γιώργος Πουλόπουλος και Αριστείδης Καρτσόλης, οι οποίοι έχουν κάτι σαν το άγγιγμα του… Μίδα. Βλέπετε, μέσα σε ένα χρόνο, κατάφεραν να εξαπλασιάσουν τον τζίρο της εταιρείας σε πάνω από 10 εκατ. ευρώ μέσα σε ένα έτος, με τα καθαρά κέρδη να αγγίζουν τα 3,15 εκατ. ευρώ μετά τους φόρους! Πάμε στο δια ταύτα όμως: Οι δύο εταιρείες λοιπόν, που ενώθηκαν, λαμβάνουν μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Μάλιστα, έχουν κερδίσει δεκάδες έργα με πρόσφατο τον διαγωνισμό για το έργο με τίτλο «Εντοπισμός αυθαίρετης δόμησης με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα».

Ειδικότερα στόχος είναι η εφαρμογή αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης σε ιστορικό υπόβαθρο αναφοράς 2011 και σε πρόσφατο υπόβαθρο 2024 (ορθοεικόνες) τα οποία έχουν παραχθεί από δορυφορικές εικόνες. Τις εικόνες θα διαθέσουν το υπουργείο Περιβάλλοντος και το ΤΕΕ, με σκοπό τη σύγκριση και τον εντοπισμό της διαφοράς των κτιρίων από το 2011 έως 2024 και την εξαγωγή των περιγραμμάτων τους σε έκταση 30.000 τ. χλμ. (περίπου στο 22% της έκτασης της χώρας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

karditsastakra.com

 

 

 

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Θρίλερ με τον εγγονό της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Ελλάδας, βρέθηκε νεκρός στα 44 του

ΔΙΕΘΝΗ

Λος Άντζελες: Συνετρίβη ειδησεογραφικό ελικόπτερο – Τρεις νεκροί

Πακιστάν, Σαουδική Αραβία και Τουρκία συγκροτούν τη «Συμμαχία Άμυνας της Μέκκας»ΔΙΕΘΝΗ

Σαουδική Αραβία και Υεμένη σε νέα κλιμάκωση: Επιθέσεις Χούθι και εκατοντάδες αεροπορικά πλήγματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *