14:35 - 06/12/2015

Κινδύνεψε στον αέρα ο Morgan Freeman

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

morgan-freeman1Κινδύνεψε στον αέρα ο Morgan Freeman

Μεγάλο φόβο πέρασε ο ηθοποιός Morgan Freeman, όταν το σκάφος στο οποίο βρισκόταν έχασε ύψος και έκανε αναγκαστική προσγείωση.

Παρ’ ολίγον αεροπορικό δυστύχημα το χαρακτήρισαν οι ειδικοί, και ο πιλότος ο οποίος μίλησε στα αμερικανικά μέσα ανέφερε «σοβαρότατα υδραυλικά προβλήματα» που, πιθανώς, αν δεν είχαν εντοπιστεί έγκαιρα, να ήταν μοιραία.

Ο Freeman δήλωσε ότι «κάποιες φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλαμε. Ευτυχώς είχα τον καλό μου φίλο και πιλότο, Jimmy Hobson, και είμαστε σώοι».

 

protothema.gr

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ο μόργκαν φρίμαν του οποίου αν θυμάμαι καλά είχαν δολοφονήσει την εγγονή ή θετή κόρη ή συγγενή τέλος πάντων γιατί ήταν λέει δαιμονισμένη όπως είχε υποστηρίξει ο δολοφόνος. αν θυμάμαι λάθος διορθώστε με. αν όχι, τι να πω; σύμπτωση;; οι συνεχιζόμενες συμπτώσεις παύουν να είναι και συμπτώσεις νομίζω….

  2. Και ελεγα γιατί ειχα φαγούρα ολο το πρωι….Εμενα γιατί πρεπει να με νοιάζει εεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  3. ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ -ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ-… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ? ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ? ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ : κάποιες φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλαμε. ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

    ΙΩ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*