ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Κίεβο: Χτυπήθηκε το γερμανικό προξενείο από τη ρωσική επίθεση

· Κατοχικά Νέα

Το Κίεβο μαζί με άλλες πόλεις της Ουκρανίας δέχονται επίθεση από τη Ρωσία σήμερα Δευτέρα

Το κτίριο όπου στεγάζεται το γερμανικό προξενείο στο Κίεβο επλήγη από ρωσικό πυραυλικό πλήγμα, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters επικαλούμενο το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών. Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν κάποιος σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε από την επίθεση.

Η Ρωσία εκτόξευσε 83 πυραύλους εναντίον της Ουκρανίας σήμερα το πρωί – εκ των οποίων οι 43 καταρρίφθηκαν- σε μια συνεχιζόμενη επίθεση εναντίον της χώρας.

Συνεχίζονται οι αναφορές για θύματα μεταξύ των πολιτών και πλήττονται ορισμένες βασικές εγκαταστάσεις υποδομής, προκαλώντας εκτεταμένες διακοπές ρεύματος σε ολόκληρη τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Γερμανία παραδίδει όπλα τις επόμενες ημέρες

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ζήτησε έκτακτη σύνοδο των G7 κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες μέρες μετά και τη σύμφωνη γνώμη του Όλαφ Σολτς.

Η Γερμανία μάλιστα ανακοίνωσε μέσω του υπουργού Άμυνας, ότι θα παραδώσει τις επόμενες ημέρες ένα από τα τέσσερα σύγχρονα αντιαεροπορικά συστήματα άμυνας IRIS – T. Η γερμανική κυβέρνηση είχε υποσχεθεί την παράδοση τέτοιων συστημάτων τα οποία σχεδιάστηκαν για να προστατεύουν κατοικημένες περιοχές από πυραυλικές επιθέσεις τον Ιούνιο.

Οι επιθέσεις στην Ουκρανία

in.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αεροδρόμιο, ενδεικτική φωτογραφία και όχι από περιστατικό στη Σαουδική ΑραβίαΔΙΕΘΝΗ

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ – ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΜΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: Φόβοι για νέες επιθέσεις σε αεροδρόμια

Διεθνής συνάντηση, ενδεικτική φωτογραφία και όχι από τη G20 στην ΑτλάνταΔΙΕΘΝΗ

G20 ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: Ρήγμα για Ουκρανία, Ιράν και Κίνα – Ακυρώθηκε η κοινή φωτογραφία

Υγειονομικό προσωπικό με προστατευτικό εξοπλισμό, ενδεικτική φωτογραφία και όχι από το ΚονγκόΔΙΕΘΝΗ

ΚΟΝΓΚΟ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΑ: Ο ιός εξαπλώνεται σε άλλες αφρικανικές χώρες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *