Κι όμως, ακόμη δεν έχει γίνει η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ και ο σύντροφός του δηλώνει πως όλο αυτό είναι πολύ παράξενο

O ποπ σταρ Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός την ημέρα των Χριστουγέννων και η αρχική αβεβαιότητα για την αιτία του θανάτου, οδήγησε σε μεγάλη καθυστέρηση της κηδείας του. Ωστόσο σήμερα, έχουν περάσει τρεις μήνες και ακόμη δεν έχει γίνει η κηδεία ενώ δεν υπάρχει και καμία ενημέρωση για το πότε και πού θα διοργανωθεί το «τελευταίο αντίο» στον τραγουδιστή.
Η πρόσφατη έκθεση του ιατροδικαστή που ξεκαθάρισε το τοπίο για το θάνατό του θα οδηγούσε κανονικά στην τελική ευθεία για την κηδεία, αλλά αν κάτι τέτοιο συμβαίνει, τότε κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες.
Εκπρόσωπος του σταρ αρνήθηκε να σχολιάσει όταν ρωτήθηκε για λεπτομέρειες που αφορούν την κηδεία, όπως μεταδίδει η Telegraph.
Αν και υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η τελετή θα γίνει σύντομα στo νεκροταφείο Highgate στο Λονδίνο και πως ο τραγουδιστής θα ταφεί δίπλα στη μητέρα του, κανείς δεν το επιβεβαιώνει επισήμως. Ωστόσο, στην ιστοσελίδα του νεκροταφείου έχει αναρτηθεί ένα μήνυμα που αναφέρει «Συγγνώμη, δεν έχουμε καμία πληροφορία σχετικά με τον Τζορτζ Μάικλ» ενώ και στο τηλέφωνο οι αρμόδιοι αναφέρουν το ίδιο.
Η Sun αναφέρει ότι θα υπάρξουν δύο τελετές, μια για τους στενούς φίλους και την οικογένεια και μια για τον πιο διευρυμένο κύκλο των φίλων στην οποία μάλιστα αναμένεται να ερμηνεύσει ζωντανά κάποια τραγούδια του Μάικλ και ο στενός του φίλος Έλτον Τζον.
Όμως ο Fadi Fawaz, ο σύντροφος του Μάικλ ο οποίος τον βρήκε νεκρό το Δεκέμβριο είπε στη Sun: «Δεν μπορώ να σας πω για την κηδεία – Θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό. Τράβηξε πολύ όλο αυτό».
Επιπλέον αναφέρει πως δεν τον έχουν ενημερώσει καθόλου για το πότε και πού θα γίνει η κηδεία. «Δεν ξέρω τίποτα για την κηδεία, πραγματικά δεν ξέρω τίποτα. Είναι πολύ παράξενο!», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Πηγή: www.lifo.gr
Loading...

2 thoughts on “Κι όμως, ακόμη δεν έχει γίνει η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ και ο σύντροφός του δηλώνει πως όλο αυτό είναι πολύ παράξενο

  1. Διομήδης says:

    Μήπως η μεταφορά προσωπικότητας σε κλώνο δεν έχει τελειοποιηθεί ακόμη και παίρνει κανένα τρίμηνο (και πλέον) ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *