08:26 - 07/03/2017

Κεφάλια ψηλά.-Τραμπ : O Πόλεμος θα είναι πόλεμος των ΗΠΑ. Είμαστε σε “οριακό σημείο”.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Κεφάλια ψηλά.-Τραμπ : O Πόλεμος θα είναι πόλεμος των ΗΠΑ. Είμαστε σε “οριακό σημείο”.

Ο Steve Quayle πρειδοποίησε σήμερα,ότι στα οικονομικά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά,και ότι οι Τράπεζες σχεδιάζουν το επόμενο βήμα,την αχρήματη κοινωνία,χρησιμοποιώντας νέους τρόπους συναλλαγών,όπως με βιομετρικά μέσα.

Οι δοκιμές τελείωσαν και θα περάσουμε στην εφαρμογή του νέου τρόπου συναλλαγών που θα παρακολουθεί τους ανθρώπους, τις πληρωμές τους και την επιβολή πολύ υψηλότερων φόρων.»

και όπως θα δείτε(κάτω από το βίντεο) και όλα τα τελευταία σημάδια δείχνουν μια πιλοτική «ημέρα αναμέτρησης» που έρχεται για την Αμερική.Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σαν έθνος είναι βαρυσήμαντες,Και όπως ο Owen Shroyer από το Infowars μας λέει στο 1ο βίντεο παρακάτω, είναι ένας λόγος που ο Πρόεδρος Τραμπ θα παέι σε «πόλεμο» που θα είναι ο πόλεμος της Αμερικής.

Ο πρόεδρος Thomas Jefferson στο παρελθόν, φέρεται να δήλωσε: «όταν οι κυβερνήσεις φοβούνται τους ανθρώπους, υπάρχει ελευθερία. Όταν οι άνθρωποι φοβούνται την κυβέρνηση, υπάρχει τυραννία.»

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αμερική είναι πολύ μεγαλύτερα από το ολοκληρωτικό παγκοσμιοποιημένο κράτος.
Ο Snyder τόνισε επίσης σε αυτήν την πρόσφατη ιστορία, 11 αποσπάσματα απευθείας από την ομιλία του Προέδρου Τραμπ,που αποδεικνύει πως ξέρει ότι η οικονομία των ΗΠΑ βρίσκεται σε κατάσταση με τεράστια προβλήματα.

43 εκατομμύρια Αμερικανοί ζουν σήμερα στη φτώχεια, η αστική τάξη βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, 94 εκατομμύρια Αμερικανοί δεν ανήκουν πλέον στο εργατικό δυναμικό.

Τα 8 χρόνια του Ομπάμα, έχουν δημιουργήσει τεράστιο χρέος,χρηματοδότησε την τρομοκρατία σε όλο τον πλανήτη, ενώ έχει οικοδομήσει τζαμιά σε όλο τον κόσμο, έχει βάλει το έθνος μας σε κίνδυνο περισσότερο από ποτέ, όχι μόνο οικονομικά, με ένα εθνικό χρέος σχεδόν 20 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ δολάρια που εξακολουθεί να αυξάνεται.

Μπορείτε να ακούσετε τον πλήρη κατάλογο Τραμπ με αποσπάσματα από τον βιντεογράφο του Realist News στο 2ο βίντεο παρακάτω.

Το 3ο βίντεο που ακολουθεί δείχνει την σημερινή κατάσταση στη Βενεζουέλα και αποδεικνύει πόσο γρήγορα ένα ολόκληρο έθνος μπορεί να φτάσει σε «οριακό σημείο».

Στο τελευταίο βίντεο που ακολουθεί, ακούμε από τον Richie Allen να αναλύει «τη μεγάλη παγκόσμια τραπεζική συνωμοσία»και το σφράγισμα στο ανθρώπινο πρόσωπο.

http://allnewspipeline.com/Preparing_To_Bring_It_All_Down_Now.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP: Corfiatiko

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΓΛΥΤΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Η ΧΙΛΑΡΙ ! ΤΡΑΜΠ = ΧΙΛΑΡΙ = ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ! ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΨΗΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ !!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*