Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
12:27 - 21/05/2016

Κάτι ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ από το BLACK RAIN του CERN…

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το CERN, συνεχώς δίνει τροφή για θεωρίες που κάποιοι τις θεωρούν παλαβές, αλλά τα στοιχεία και οι ισχυρισμοί υψηλά ιστάμενων δείχνουν ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Ίσως, σοβαρότερα από ποτέ…

Κορυφαίο στέλεχος του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων (Large Hadron Collider – LHC), λέει ότι η «η τιτάνια αυτή κατασκευή μπορεί ενδεχομένως να δημιουργήσει ή να ανακαλύψει αδιανόητα μέχρι πρότινος επιστημονικά φαινόμενα, ή «παντελώς αγνώστες» (καταστάσεις) – για παράδειγμα, «μια επιπλέον διάσταση»».

«Έξω από αυτή την πόρτα μπορεί να έρθει κάτι, ή θα μπορούσαμε εμείς να στείλουμε κάτι μέσα από αυτήν», φαίνεται πως είχε δηλώσει κάπου μέσα στο 2009, ο Sergio Bertolucci, Διευθυντής Έρευνας και Επιστημονικών Υπολογισμών στο CERN…

Και ερχόμαστε στο σήμερα…

Οι καλλιτέχνες του CERN απεικονίζουν ένα ανατριχιαστικό μέλλον, με πύλες, διακοπές ρεύματος και… ακρίδες! Το συμβάν πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο του καθολικού Πάσχα, 2016, μια περίοδος που, επίσης, πολλές παγανιστικές θεότητες λατρεύονται.

Δεν μπορεί να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το συγκεκριμένο έργο τέχνης εμφανίζεται να πηγαίνει χέρι-χέρι με τα λόγια του Sergio Bertolucci αλλά και την συνωμοσιολογική θεωρία ότι απώτερος στόχος του CERN είναι το άνοιγμα της αβύσσου.

Στο Έργο βλέπουμε επίσης την ένδειξη «Black Rain». Στις εικόνες του video συναντούμε, επιπλέον, όχι μόνο μια διακοπή ρεύματος, αλλά και εικόνες από το Άνοιγμα μίας Πύλης…

Watch video!

Στο τέλος ακολουθεί ένα ακόμα βίντεο φτιαγμένο σαν ντοκιμαντέρ μικρού μήκους. Σε αυτό, εξετάζεται η προέλευση του Black Rain και γιατί το CERN μπορεί να δημιούργησε μια ταινία γι ‘αυτό.

Πιστεύεται ότι το Black Rain είναι η ουσία της αβύσσου και πως μέσα από αυτό ενισχύεται η κρυφή ατζέντα πίσω από το CERN.

Η Άβυσσος είναι ένα πραγματικό μέρος, σύμφωνα με τα βιβλία της Αποκάλυψης και του Ενώχ. Υπάρχουν πλάσματα που ζουν σε αυτόν τον τόπο. Η Αποκάλυψη τα αποκαλεί «ακρίδες» με ανθρώπινα πρόσωπα, ενώ Ενώχ τα περιγράφει ως παρατηρητές που διέπραξαν αμαρτίες ενάντια στις κόρες των ανθρώπων. Είχαν τοποθετηθεί σε ένα χώρο, μέχρι να έρθει η στιγμή της απελευθέρωσής τους από τη Γη, κατά την στιγμή της Κρίσεως.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν είναι όλοι οι επιστήμονες του CERN που κατανοούν τι ακριβώς κάνουν στον LHC και πάνω σε τι εργάζονται. Πολλοί από αυτούς πιστεύουν ότι ψάχνουν για κάτι που ονομάζεται «Κοσμικό Δέντρο», το οποίο είναι ένας περίτεχνος χάρτης της φωτεινής και σκοτεινής ύλης που βρίσκονται σε παράλληλες διαστάσεις.

Ωστόσο, πιστεύεται γενικότερα από τους συνωμοσιολόγους ότι αυτοί οι επιστήμονες έχουν χρησιμοποιηθεί για να «τρέξουν» ένα πρόγραμμα το οποίο θα ανοίξει μια πύλη.

Οι Ελίτ πίσω από το CERN καθώς και οι χρηματοδότες τους γνωρίζουν πολύ καλά τι ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί …
Black Rain – Μαύρη βροχή.

Ο όρος αυτός περιγράφει μια λοίμωξη η οποία «τοποθετήθηκε» στην ανθρωπότητα, μέσω της ίδιας της ανθρωπότητας και πέρασε από γενιά σε γενιά.

Είναι ενδιαφέρον ότι, ο όρος Black Rain επινοήθηκε στον Β΄ΠΠ για να περιγράψει την πυρηνική καταστροφή και τις συνέπειες που έχει για το ανθρώπινο σώμα.

Ο συμβολισμός αυτός χρησιμοποιείται στην Χολιγουντιανή προπαγάνδα πάρα πολύ συχνά. Για παράδειγμα, το μήλο της Χιονάτης και οι Επτά Νάνοι ήταν βουτηγμένοι σε αυτήν την ουσία.

Μπορούμε επίσης να την δούμε στην Lady Gaga, όταν εισέρχεται στην άβυσσο και λούζεται με μία μαύρη βροχή, αλλά στην συνέχεια αναδύεται με ένα στέμμα στο κεφάλι της, μια προφανής αναφορά στον Άββαδων, τον βασιλιά της αβύσσου.

Θα παρατηρήσετε επίσης ότι η Lady Gaga βρίσκεται μεταξύ γιγάντων που φορούν κόκκινες κάπες. Αυτά τα Νεφελίμ είναι τουλάχιστον 10 πόδια ψηλά (περίπου 3 μ.). Απεικονίζει τι πρόκειται να απελευθερωθεί από τη Γη.

Όλο αυτό θυμίζει τον «Μαύρο Θάνατο» (βουβωνική πανώλη) του 1347-1350, μια από τις πιο θανατηφόρες πανδημίες στην ιστορία του ανθρώπου. Λέγεται ότι θέρισε τα δύο τρίτα του συνολικού πληθυσμού της Ευρώπης, για να μην αναφέρουμε τα εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη.

Τι συμβαίνει, λοιπόν; Είναι αυτή η θεωρία κοντά στην αλήθεια ή είναι απλά μία επιστημονική φαντασία;

diadrastika.com

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. Δεν ξερω για πυλες…..αλλα οτι εχουν ξεφυγει ειναι το μονο σιγουρο.
  Βρυχαται η γη…..και αυτο μονο καλο,δεν ειναι.
  Με τις μ……ς που κανουν,μπορει και να αντιναχτουμε ολοι…..καποια στιγμη.

 2. ΥΓ….Η ΓΗ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ….ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΡΥΧΑΤΑΙ….

 3. Ανώνυμος 05/21/2016 @ 3:52 ΜΜ

  όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες…λέει ο σοφός λαός.
  Δεν ξέρω τι σκατά κάνουν εκεί μέσα και πόσο Θεός θέλουν να το παίξουν αλλά να μην ξεχνάνε κάτι.Αυτό που προσπαθούνε να ανακαλύψουν ήδη γνωρίζει που καταλήγει και ο νοών νοείτω.
  αν θέλουμε να φέρουμε την Αποκάλυψη πιό γρήγορα προσωπικά απο εμένα κανένα πρόβλημα.ελευθερία έχουμε σεβαστεί.μόνο που κάθε φορά στην κάθε ψευδοεπανάσταση το μάρμαρο το πληρώνει ο ΛΑΟΣ όπως και σήμερα ΑΚΑ(ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ).
  αυτά και καλή επιτυχία στους πειραματούντες.
  η Γή μπορεί να ερημώσει,ο άνθρωπος μπορεί να εξαφανιστεί αλλά άν χρειαστεί να αντικατασταθούμε απο κάτι άλλο νομίζω δεν θα μας λογαριάσει το σύμπαν-δημιούργημα του ενός και αληθινού Θεού.
  η περιέργεια που σκότωσε την γάτα μάλλον δεν το γνωρίζει κανείς.

 4. Zήτησα άδεια μεταφόρτωσης. Αν την πάρω, θα ανέβει αυτό στα ελληνικά για να το νιωσουν όλοι καλυτερα.

 5. Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ και ο ΚΟΡΑΞ είχαν αναρτήσει τα ακόλουθα άρθρα.
  ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!! Τι έπαθε η Γη στις 23/4 Απριλίου; Τι σημαίνει η πλήρης κατάρρευση της μαγνητόσφαιρας;

  ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!! Τι έπαθε η Γη στις 23/4 Απριλίου; Τι σημαίνει η πλήρης κατάρρευση της μαγνητόσφαιρας;


  Τι έκανε το CERN που δεν μπορέσατε να δείτε!

  Τι έκανε το CERN που δεν μπορέσατε να δείτε!


  Υποστηρίζω την άποψη πως η κατάρρευση της μαγνητόσφαιρας είχε άμεση σχέση με το CERN. Ο μεγάλος επιταχυντής βρισκόταν σε πλήρη ισχύ (ασυνήθιστα υψηλή) κατά την περίοδο εκείνη. Η «νυφίτσα» στις 29 Απριλίου, καθυστέρησε το CERN έως τις 9 Μαΐου, ημέρα επαναλειτουργίας του επιταχυντή. Τυχαία; Εκείνη την ημέρα παρακολουθήσαμε τη Διάβαση του Ερμή. Ως προς τη Διάβαση του Ερμή, υπάρχει ένα εξαιρετικό εκτενές άρθρο στις Αστροεφημερίδες
  astroephimerides.blogspot.gr/2016/05/9-2016.html

  Μέχρι στιγμής, όλοι διερωτόμαστε ποιος ακριβώς είναι ο σκοπός του CERN.

  Μήπως ο τελικός σκοπός δεν είναι το άνοιγμα κάποιας πύλης αλλά ο απόλυτος έλεγχος του ίδιου του ανθρώπου μέσω της χειραγώγησης του Γήινου μαγνητικού πεδίου; Το τσιπάρισμα θα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο διαχειρίσιμα.

  ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥΜΑΝ
  el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CF%87%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82_%CE%A3%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CE%BD

  Τι είναι η αντήχηση Σούμαν;
  Της Dr. Kathy Forti
  Mετάφραση Αγγελίνα Αγγελακοπούλου
  Στα αρχαία Ινδικά κείμενα βρίσκουμε την συχνότητα του ΟΜ να είναι 7,83 Hz.
  7.83 Hz τυχαίνει επίσης να είναι το ‘καρδιοχτύπι’ της Γης, ή αλλιώς αντήχηση Schumann.
  7,83 Hz είναι και η συχνότητα που πάλλεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος στην καλύτερη του κατάσταση (τα λεγόμενα κύματα Alpha).
  Η αντήχηση Schumann αντιπροσωπεύει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που προκλήθηκαν από τις ηλιακές εκλάμψεις στην ατμόσφαιρα της Γης και ταλαντώνεται σε πολύ χαμηλές συχνότητες, δημιουργώντας έτσι ένα είδος “παλμού” ή “καρδιακού παλμού” του πλανήτη Γη’.
  spiritscience.gr/index.php/34-2015-01-31-16-40-01/331-antixisi-souman

  Ίσως η απάντηση βρίσκεται στην Global Coherence Initiative GCI (Διεθνής Πρωτοβουλία για τη Συνοχή) , το Παγκόσμιο Σύστημα Παρακολούθησης Συνοχής (GCMS) και την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη;

  Η Επιστήμη της Διασύνδεσης (τμήμα του άρθρου σε ελεύθερη μετάφραση με ορισμένες προσωπικές μου παρεμβάσεις)

  heartmath.org/research/global-coherence/

  Η παγκόσμια έρευνα συνοχής, περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από επιστημονικά δεδομένα ώστε να ανακτηθούν γνώσεις σχετικά με τη διασύνδεση της υγείας και της συμπεριφοράς των ανθρώπων και των ζώων, με τον ήλιο και τη μαγνητική δραστηριότητα της Γης. Η επιστημονική κοινότητα μόλις αρχίζει να εκτιμά και να κατανοεί σε βαθύτερο επίπεδο, στο πώς όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους. Είμαστε όλο και πιο κοντά στην κατανόηση του γιατί και πώς τα μαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από τον ήλιο και τη γη επηρεάζουν την ανθρώπινη υγεία και τη συμπεριφορά – και γιατί είναι σημαντικό να το γνωρίζουμε αυτό.
  Επιστημονικό Υπόβαθρο
  Η ιδέα ότι η γη, ο ήλιος και τα άλλα πλανητικά σώματα επηρεάζουν την ανθρώπινη υγεία και συμπεριφορά και σε ευρύτερη κλίμακα, τις κοινωνικές αναταραχές και τα σημαντικά παγκόσμια γεγονότα, απασχολεί τους επιστήμονες εδώ και δεκαετίες. Η μελέτη της διασυνδεσιμότητας, την οποία η επικρατούσα επιστημονική κοινότητα δεν έχει ακόμη πλήρως αποδεχτεί, είναι ακόμα στα σπάργανα.
  Η Παγκόσμια έρευνα της συνοχής χρησιμοποιεί μια διεπιστημονική προσέγγιση που περιλαμβάνει τις γεωεπιστήμες και την αστροφυσική, καθώς και εκτενή στοιχεία από μελέτες σε ανθρώπους και ζώα που συσχετίζονται με κοινωνικά και παγκόσμια γεγονότα. Η Παγκόσμια Πρωτοβουλία για την Συνοχή (GCI) χρησιμοποιεί το Παγκόσμιο Σύστημα Παρακολούθησης Συνοχής (GCMS) για να συλλέξει μια ποικιλία δεδομένων και πληροφοριών, σχετικά με το μαγνητικό πεδίο της Γης και πώς αυτό επηρεάζει και επηρεάζεται από τα ανθρώπινα συναισθήματα και συμπεριφορές.
  Παγκόσμιο Σύστημα Παρακολούθησης Συνοχής
  Το Σύστημα GCMS, επιστημονική συνιστώσα του GCI, χρησιμοποιεί state-of-the-art (=υψηλότερο επίπεδο ανάπτυξης μιας συσκευής, τεχνικής, ή επιστημονικού πεδίου) τεχνολογία ανίχνευσης για να παρατηρήσει τις αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο της γης. Ενδεχομένως, να υπάρξουν περίπου δώδεκα περιοχές αισθητήρων στο παγκόσμιο δίκτυο μαγνητόμετρων GCMS. Από το 2015, οι θέσεις των αισθητήρων λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο στις ακόλουθες περιοχές:
  Boulder Creek, Καλιφόρνια.
  Hofuf, Σαουδική Αραβία
  → ΑΛΜΠΕΡΤΑ ΚΑΝΑΔΑΣ (πείραμα;)

  Τεράστια οικολογική καταστροφή στον Καναδά (άρθρο της Dadouhos Artemida)
  logiosermis.net/2012/10/blog-post_7730.html#.V0ABe9SLTDc
  ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΛΜΠΕΡΤΑ Τεράστια πυρκαγιά στον Καναδά –

  Εκκένωσαν πόλη 80.000 κατοίκων πηγή iefimerida.gr
  http://www.iefimerida.gr/news/265177/terastia-pyrkagia-ston-kanada-ekkenosan-poli-80000-katoikon-eikones-vinteo#ixzz47gnJTnoa

  Baisogala, Λιθουανία
  Northland Region της Νέας Ζηλανδίας
  KwaZulu-Natal, Νότια Αφρική

  Οι αισθητήρες GCMS παρακολουθούν συνεχώς τις συχνότητες συντονισμού στο μαγνητικό πεδίο της Γης. Παρακολουθούν τις αλλαγές στη γεωμαγνητική δραστηριότητα που προκαλούνται από ηλιακές καταιγίδες, αλλαγές στην ηλιακή ταχύτητα του ανέμου, διατάραξη των Συχνοτήτων Σούμαν (SR) και δυνητικά, τα στίγματα μεγάλων παγκόσμιων γεγονότων που έχουν έντονη συναισθηματική συνιστώσα.

  Είναι καλώς τεκμηριωμένο, ότι οι συχνότητες συντονισμού στα διάφορα μαγνητικά πεδία της Γης διασυνδέονται άμεσα με εκείνες του ανθρώπινου εγκεφάλου, τις καρδιαγγειακές λειτουργίες και τις λειτουργίες των αυτόνομων νευρικών συστημάτων. Ως εκ τούτου, δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι πολυάριθμοι φυσιολογικοί ρυθμοί των ανθρώπινων και των παγκοσμίων συλλογικών συμπεριφορών δεν είναι μόνο συγχρονισμένοι με την ηλιακή και γεωμαγνητική δραστηριότητα, αλλά και ότι οι διαταραχές στους τομείς αυτούς μπορεί να δημιουργήσουν αρνητικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία και συμπεριφορά. Όταν το μαγνητικό περιβάλλον του πεδίου της Γης έχει διαταραχθεί, μπορεί να προκαλέσει διαταραχές του ύπνου, διανοητική σύγχυση, ασυνήθιστη έλλειψη ενέργειας, ή αίσθηση νευρικότητας, ή συναισθηματική καταπίεση χωρίς προφανή λόγο.
  Χρησιμοποιούμε το Σύστημα GCMS για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τους μηχανισμούς, για το πώς τα διάφορα πεδία της Γης επηρεάζουν τις ανθρώπινες φυσιολογικές, ψυχικές και συναισθηματικές διαδικασίες, την υγεία και την συλλογική συμπεριφορά. Επιπλέον, ευελπιστούμε να διερευνηθεί, εάν συμβαίνουν αλλαγές στα μαγνητικά πεδία της Γης, πριν από φυσικές καταστροφές, όπως οι σεισμοί, οι εκρήξεις ηφαιστείων και ανθρώπινα γεγονότα, όπως οι κοινωνικές αναταραχές και οι τρομοκρατικές επιθέσεις.
  Πρωταρχικές Υποθέσεις Παγκόσμιας Συνοχής
  Οι ακόλουθες υποθέσεις GCI καθοδηγούν την εν εξελίξει συλλογική έρευνα μας:
  1 Η υγεία του ανθρώπου και των ζώων, οι διανοητικές λειτουργίες, τα συναισθήματα, η συμπεριφορά και πώς αυτά επηρεάζονται από την ηλιακή δραστηριότητα, τα γεωμαγνητικά και άλλα μαγνητικά πεδία που σχετίζονται με τη Γη.
  2 Το μαγνητικό πεδίο της Γης είναι φορέας βιολογικώς σχετιζομένων πληροφοριών, που συνδέει όλα τα έμβια συστήματα.
  3 Κάθε άνθρωπος επηρεάζει το παγκόσμιο πεδίο πληροφοριών.
  4 Η συλλογική ανθρώπινη συνείδηση επηρεάζει το παγκόσμιο πεδίο πληροφοριών. Ως εκ τούτου, μεγάλος αριθμός των ανθρώπων που δημιουργούν, με επίκεντρο την καρδιά, καταστάσεις μέριμνας, αγάπης και συμπόνιας, θα δημιουργήσει ένα πιο συνεκτικό περιβάλλον πεδίο που μπορεί να ωφελήσει τους άλλους και να συμβάλει στην αντιστάθμιση της τρέχουσας πλανητικής διχόνοια και ασυνέπεια.
  Συσχετίζοντας όλες τις παραπάνω υποθέσεις, τα ανθρώπινα συναισθήματα και η συνείδηση αλληλεπιδρούν με τις κωδικοποιημένες πληροφορίες στο γήινο μαγνητικό πεδίο και αυτές οι πληροφορίες είναι κατανεμημένες σε παγκόσμιο επίπεδο. Πιστεύουμε ότι υπάρχει ένας βρόχος ανάδρασης (feedback loop) μεταξύ ανθρώπων και ενεργειακών/ μαγνητικών συστημάτων της Γης.
  Προτείνουμε κατ ‘ουσίαν ότι αυτές οι κωδικοποιημένες πληροφορίες κοινοποιούνται nonlocally (=δράση εξ αποστάσεως) μεταξύ των ανθρώπων σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο, με αποτέλεσμα τη σύνδεση όλων των ζωντανών συστημάτων. Τα μαγνητικά πεδία ενεργούν ως φέροντα κύματα αυτών των πληροφοριών, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν όλα τα έμβια συστήματα – θετικά ή αρνητικά – μέσα στο περιβάλλον πεδίο, καθώς και τη συλλογική μας συνείδηση.
  Η επιστημονική κοινότητα έχει αρχίσει να εκτιμά και να κατανοεί, σε βαθύτερο επίπεδο, το πώς είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με τα μαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από τον ήλιο και τη γη και πώς αυτά μας επηρεάζουν. Κάθε κύτταρο στο σώμα μας είναι λουσμένο σε ένα εξωτερικό και εσωτερικό περιβάλλον διακυμαινόμενων αόρατων μαγνητικών δυνάμεων.
  Οι ανθρώπινοι φυσιολογικοί ρυθμοί και συμπεριφορές συγχρονίζονται με την ηλιακή και γεωμαγνητική δραστηριότητα, έτσι ώστε οι διακυμάνσεις στα γήινα και ηλιακά μαγνητικά πεδία μπορούν να επηρεάσουν ουσιαστικά κάθε ανθρώπινο κύκλωμα καθώς επίσης και οποιαδήποτε βιολογικά συστήματα. Λογικά, διαταραχές στους εν λόγω τομείς θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την ανθρώπινη υγεία και συμπεριφορά. Επιπλέον, αλλαγές στην ένταση της γεωμαγνητικής δραστηριότητας και στις αντηχήσεις Σούμαν φαίνεται να μεταβάλουν τα εγκεφαλικά κύματα και τις νευροορμονικές αντιδράσεις. (Ο εγκέφαλος είναι ένα πολύ ευαίσθητο ηλεκτρομαγνητικό όργανο.)
  Οι αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο της γης έχει αποδειχθεί ότι επηρεάζουν τους ανθρώπινους καρδιακούς ρυθμούς και έχουν συσχετιστεί με τα ακόλουθα:
  Αλλαγές στη δραστηριότητα του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος, στην αθλητική απόδοση, τη μνήμη και άλλες εργασίες, τη σύνθεση των θρεπτικών ουσιών σε φυτά και φύκια, στον αριθμό των αναφερόμενων παραβάσεων των κανόνων κυκλοφορίας και τα ατυχήματα, τη θνησιμότητα λόγω καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών επεισοδίων και τη συχνότητα εμφάνισης της κατάθλιψης και των αυτοκτονιών.
  Η γη και η ιονόσφαιρα δημιουργούν μια συμφωνία συχνοτήτων που κυμαίνονται από 0,01 hertz έως 300 hertz, και κάποιες από τις μεγάλες συνηχήσεις που συμβαίνουν στο πεδίο της γης είναι στο ίδιο εύρος συχνοτήτων με εκείνες που συμβαίνουν στο ανθρώπινο καρδιαγγειακό σύστημα, τον εγκέφαλο και το αυτόνομο νευρικό συστήματος. Αν και οι ερευνητές έχουν εξετάσει μερικές από τις πιθανές αλληλεπιδράσεις μεταξύ του πεδίου της γης και του ανθρώπου, των ζώων και της δραστηριότητας των φυτών, τα νέα στοιχεία από την έρευνα GCI υποδεικνύουν ότι μπορεί να διασυνδέονται ακόμα βαθύτερα από ό, τι είχαν φανταστεί στο παρελθόν.
  Ιστορικά, πολλοί πολιτισμοί πίστευαν πως η συλλογική συμπεριφορά μπορεί να επηρεαστεί από τον ήλιο και άλλους εξωτερικούς κύκλους και επιρροές. Αυτή η πεποίθηση έχει αποδειχθεί αληθινή. Σε μία μεγαλύτερη κοινωνική κλίμακα, η αύξηση της βίας, το ποσοστό εγκληματικότητας, οι κοινωνικές αναταραχές, οι επαναστάσεις και η συχνότητα των τρομοκρατικών επιθέσεων έχουν συνδεθεί με τον ηλιακό κύκλο και τις προκύπτουσες διαταραχές του γεωμαγνητικού πεδίου. Η πρώτη επιστημονική απόδειξη γι ‘αυτό δόθηκε από τον Tchijevsky, Ρώσος επιστήμονας ο οποίος παρατήρησε ότι οι πιο σοβαρές μάχες στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο σημειώθηκαν κατά τις περιόδους αιχμής των ηλιακών κηλίδων. Ο Tchijevsky στη συνέχεια προέβη σε διεξοδική μελέτη της παγκόσμιας ανθρώπινης ιστορίας που χρονολογείται από το 1749 και στη σύγκριση εκδήλωσης σημαντικών γεγονότων με την εμφάνιση των ηλιακών κύκλων κατά την ίδια χρονική περίοδο μέχρι το 1926. Η εικόνα που ακολουθεί, ανακατασκευάστηκε από τα αρχικά δεδομένα του Tchijevsky, αριθμητικά διαγράμματα των σημαντικών ανθρώπινων γεγονότων που αντιστοιχούν με την εμφάνιση των ηλιακών κύκλων 1749-1926.
  https://www.heartmath.org/assets/uploads/2014/07/Tchijevsky%E2%80%99s-original-data-1024×761.png
  Η μπλε γραμμή απεικονίζει τον ετήσιο αριθμό των σημαντικών πολιτικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως την έναρξη των πολέμων, των κοινωνικών επαναστάσεων, κλπ, ενώ η κόκκινη γραμμή την ηλιακή δραστηριότητα, όπως υποδεικνύεται από τον αριθμό των ηλιακών κηλίδων από το 1749 έως το 1922. Συγκεντρώθηκαν ιστορικά στοιχεία από 72 χώρες, και διαπιστώθηκε ότι το 80% από τα πιο σημαντικά γεγονότα συνέβησαν κατά τη διάρκεια ηλιακών μεγίστων, τα οποία συσχετίζονται με τις υψηλότερες περιόδους γεωμαγνητικής δραστηριότητας.

  Η ηλιακή δραστηριότητα δεν συνδέεται μόνο με την κοινωνική αναταραχή. Έχει σχέση επίσης με τις περιόδους της μεγαλύτερης άνθισης και απογείωσης του Ανθρώπου όσον αφορά την αρχιτεκτονική, τις τέχνες τις επιστήμες και τις θετικές κοινωνικές αλλαγές.

  ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΥΝΙΣΤΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ…..
  Μπορούμε να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος και συνειδητά να επιλέξουμε νέους τρόπους πλοήγησης αυτών των μεγάλων ενεργειακών εισροών για τη δημιουργία περιόδων της ανθρώπινης άνθησης και των ανθρωπιστικών εξελίξεων. Όταν οι ξεπερασμένες δομές που δεν εξυπηρετούν την ανθρωπότητα καταρρεύσουν, ανοίγεται μια ευκαιρία για να αντικατασταθούν με πιο κατάλληλα και βιώσιμα μοντέλα. Τέτοια θετική αλλαγή μπορεί να επηρεάσει την πολιτική, την οικονομία, την ιατρική και τα εκπαιδευτικά συστήματα, καθώς και τις σχέσεις των ανθρώπων στους χώρους εργασίας, τα σπίτια και τις κοινότητές τους.

  • Ανώνυμος 05/22/2016 @ 2:32 ΠΜ

   Αγαπητή FILARIANNA,

   άλλο σχόλιο, άλλο άρθρο.

   • Συνειδητά τοποθέτησα το σχόλιό μου στο συγκεκριμένο άρθρο του Κου Σπύρου Μακρή. Η συνδεσιμότητα κατά τη δική μου άποψη πάντα, είναι άμεση.
    Αυτό που απασχολεί το συγκεκριμένο άρθρο είναι τί ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ από το BLACK RAIN του CERN σωστά;
    Εξέφρασα την υπόθεση πως ο απώτερος σκοπός του προγράμματος του CERN είναι ο απόλυτος έλεγχος του ίδιου του ανθρώπου μέσω της χειραγώγησης του Γήινου μαγνητικού πεδίου. Το τσιπάρισμα είναι η ολοκλήρωση του σκοπού.
    Το παρακάτω βίντεο (στα αγγλικά δυστυχώς) το ξεκινάω από το 11:47 αν και είναι πολύ ενδιαφέρον από την αρχή.

    ……………..7.83 Hz τυχαίνει επίσης να είναι το ‘καρδιοχτύπι’ της Γης,
    Programmable matter
    en.wikipedia.org/wiki/Programmable_matter
    πολλές φορές, κατά τη δική μου πάντα άποψη, γεγονότα και καταστάσεις που επιφανειακά μοιάζουν άσχετα, έχουν απόλυτη σχέση.
    Ελπίζω να εξήγησα λίγο καλύτερα το ομολογουμένως χαοτικό σκεπτικό μου.

 6. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 05/21/2016 @ 6:39 ΜΜ

  ρε κατι συμπτωσεις λεμε.. τα ιδια λεει και ο νατοικος ο λιακο βρε κατι συμπτωσεις…

 7. ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ.
  ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ Σ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
  ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΔΙΟ,ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
  ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΣΚΕΠΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΝ,ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΥΛΗ,ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ.
  ΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ,ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ.
  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΥΤΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
  ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΡΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ STRANGER,ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ.

 8. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 05/21/2016 @ 8:12 ΜΜ

  ΟΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΔΩ;

 9. Ανώνυμος 05/21/2016 @ 10:17 ΜΜ

  αλλη δουλεια δεν εχοθυν να κανουν αυτοι οι κακοι επιστημονες και συνεχεια προσπαθουν να καταστρεψουν τον κοσμο; ευτυχως που υπαρχει ο ελληναρας με αντιδρασεις τυπου θα ριξει ο θεος φωτια να μας καψει και τους βαζει στη θεση τους

 10. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΤΑΙ,ΟΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΙ ΦΟΡΟΙ ΜΠΗΚΑΝ,ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ!!!
  Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗ.
  Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΕΦΤΑΣΕ,ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ.
  ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.

 11. Tην μαύρη βροχή την τρώμε κατακέφαλα, εδώ και κάμποσα χρονάκια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*