Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:06 - 15/10/2023

Καθώς η μετοχή και τα κέρδη της Pfizer σημειώνουν βουτιά -76%, η Καλιφόρνια παίρνει πίσω τον Νόμο AB 2098 της τυραννικής επιβολής του αφηγήματος και των εμβολίων COVID. Mία απόφαση με παγκόσμιες συνέπειες

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Ακόμη και οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων αποφεύγουν τους εμβολιασμούς σύμφωνα με ρεπορτάζ της The Wall Street Journal

Mε μία κίνηση που θα μπορούσε να σημαίνει πολλά για τις παγκόσμιες εξελίξεις στο μέτωπο της planδημίας και των εμβολίων ευθανασίας COVID-19 η Kαλιφόρνια καταργεί τον τυραννικό Νόμο AB 2098, ο οποίος δεν ήταν παρά εφαρμογή ιατρικής λογοκρισίας σε όσους γιατρούς εξέφραζαν τις ενστάσεις τους στο επίσημο αφήγημα της planδημίας (μάσκες, lockdowns, αποστάσεις, πιστοποιητικά, απομακρυσμένη εργασία, κλπ) και της επιβολής των εμβολίων COVID-19. 

Βy Wrong Man

Είχαν προηγηθεί μηνύσεις κορυφαίων γιατρών της Καλιφόρνια κατά του κυβερνήτη Gavin Newsom και του Medical Board of California. Έτσι το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο εξέδωσε μία προκαταρκτική διαταγή κατά του νόμου την ώρα που η Pfizer έβλεπε τα έσοδα του τριμήνου (Ιούλιος 2023) να κάνουν βουτιά -54,1%, και τα καθαρά να σημειώνουν βουτιά -76,51% ενώ μόνο το 2% του πληθυσμού των ΗΠΑ έχει λάβει το νέο ενισχυτή και οι μετοχές της Pfizer πέφτουν στα ύψη λόγω των «απενεργοποιήσεων» των πωλήσεων.

Δεν είναι όμως μόνο η Pfizer που βλέπει τη μετοχή της να στροβιλίζεται σε χαμηλά δεκαετίας είναι και ο κίνδυνος κατάρρευσης ολόκληρου του ψηφιακού κόσμου τον οποίο οι εμπνευστές του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού ήθελαν “συνεργό” στις επιδιώξεις τους για τις οποίες ηρωικοί Εβραίοι επιβιώσαντες του Ολοκαυτώματος έκαναν λόγο για την ύπαρξη νέων Ναζί στον πλανήτη καθώς βιωματικά συνέκριναν τα σημάδια της εποχής με το σήμερα κι αυτό πριν ξεσπάσει η ναζιστικού τύπου θηριωδία της Hamas οι μέθοδοι και τα εγκλήματα της οποίας εκτός το ότι αντιγράφουν τον ISIS ξυπνάνε τις μνήμες του Ολοκαυτώματος.

Ταυτόχρονα φωτογραφίζουν εμπλοκή των ίδιων κέντρων στη παρασκηνιακή λειτουργία της τρομοκρατικής οργάνωσης η οποία σφαγίασε, έκαψε, βίασε και ατίμωσε τον ισραηλινό λαό λίγο αφότου είχαν προηγηθεί οι  διαδηλώσεις κατά του Νετανιάχου που συγκλόνιζαν το Ισραήλ εξαιτίας της συνταγματικής μεταρρύθμισης.

Η μεταρρύθμιση Νετανιάχου επιδίωκε να αφαιρέσει εξουσία από το βαθύ κράτος των δικαστών στο Ισραήλ- οι απολήξεις του οποίου σύμφωνα με το δημοσίευμα του κορυφαίου Εβραικού περιοδικού Tablet βρίσκονται στο deep state των ΗΠΑ-ώστε να ανακτηθούν από τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση.

Το Tablet με συνεχή αρθρογραφία έδειχνε τους εκτός του Ισραήλ χορηγούς των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων.

-Όταν εμφανίστηκε η πανδημία εγώ και πολλοί από τους συναδέλφους μου στη Wall Street σκεφτήκαμε αμέσως ότι πρόκειται για το σκάσιμο της φούσκας του παγκοσμίου χρέους που περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή...,

σχολίασε στο Twitter ο Edward Dowd, πρώην κορυφαίος χρηματιστής της BlackRock και σήμερα επίμονος και μεθοδικός παρατηρητής των θανάσιμων παρανεργειών των εμβολίων COVID-19 στην επιβολή των οποίων συμμετείχαν σύσσωμες οι κυβερνήσεις της Ε.Ε.

Edward Dowd

Ανάμεσά τους και η ελληνική με προθύμους πολιτικούς όπως ο συνταγματολόγος Ευάγγελος Βενιζέλος να βγάζουν το εκτόπισμά τους από το ράφι και να αρθρογραφούν (Καθημερινή) υπέρ της νομιμοποίσης της επιβολής των προστίμων COVID-19 στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών-μία κυβερνητική “πρωτοβουλία”, όπως και πολλές άλλες που έδειχναν να εκπορεύονται και να υπακούουν σε συγκεκριμένο κέντρο “μη εκλεγμένης εξουσίας που οι λαοί ποτέ δεν εξέλεξαν και δεν το αποδέχονται” όπως σχολίασε ο Elon Musk για την elite του διαβόητου Davos.

Στην ίδια λογική και η ελληνική κυβέρνηση αλλά και σχεδόν το σύνολο των ελληνικών κομμάτων και της εγχώριας πολιτικής ηγεσίας η οποία ομνύονταν και έσκιζε τα ρούχα της υπέρ των εμβολίων COVID-19 κλείνοντας τα μάτια της κοινής λογικής τόσο στη καταφανή εργαστηριακή προέλευση του ιού που προκαλεί την λοίμωξη COVID-19 όσο και στις θανάσιμες παρενέργειες των εμβολίων COVID.

To άθλιο αυτό αφήγημα (δεν είναι το μόνο) στήριξαν με προθυμία NAZI και οι σεσημασμένοι πρόθυμοι εκδότες, μηντιάρχες, δημοσιογράφοι, τηλεπερσόνες, οι οποίοι δύο χρόνια τώρα ΞΑΦΝΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ από τις ενέργειες και όχι παρ-ενέργειες των εμβολίων (μια και η δράση τους είναι θανάσιμη ενώ στη Δανία και την Ολλανδία έχουν εντοπιστεί και οι συγκεκριμένες παρτίδες των εμβολίων που προκαλούν τον όλεθρο στους λήπτες) σφυρίζουν κλέφτικα το κυβερνητικό αφήγημα του οποίου οι “συμπτώσεις” δείχνουν να έχει εξαπλωθεί τόσο στις εργαστηριακές πυρκαγιές που κατασπάραξαν τεράστιες εκτάσεις δασικής έκτασης-πνεύμονα ζωής αλλά ακόμη και στις εργαστηριακές πλημμύρες του Θεσσαλικού κάμπου.

Η χρηματοδότηση αυτής της ναζιστικής προπαγάνδας γίνεται τόσο από τις πρόθυμες κυβερνήσεις όσο και από διαφημιζόμενους οι οποίοι εν αγνοία τους χορηγούν τα μηντιακά εργαλεία του νεοναζισμού-Ατζέντα 2030.

Eίναι ιστορικό λάθος για μία εταιρεία είτε να συμμετέχει είτε να χορηγεί άμεσα και έμμεσα τη ναζιστική προπαγάνδα του αφηγήματος COVID-19 και συνολικά της Ατζέντας 2030.

Στο μεταξύ δείτε τι συνέβη με τη μετοχή της Pfizer>

 

Την ίδια στιγμή ρεπορτάζ της The Wall Street Journal κάνει λόγο για το κίνημα κατά του εμβολιασμού που εξαπλώνεται και στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων.

Είναι τόσο σκαστές οι παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 που ακόμη και οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων γυρνάνε τη πλάτη στα εμβόλια-πολλοί από τους οποίους έχοντας κατά νου τα κτηνώδη πειράματα κατά των τετράποδων Beagles που χορηγούσε ο διαβόητος Fauci.

“Ερευνητές που έχουν μελετήσει τη διστακτικότητα των εμβολίων από την έναρξη της πανδημίας Covid-19 λένε ότι ένας αυξανόμενος όγκος στοιχείων δείχνει ένα εκπληκτικά υψηλό επίπεδο δυσπιστίας μεταξύ των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων σχετικά με τα εμβόλια για γάτες και σκύλους. Σχεδόν το 40% των ιδιοκτητών σκύλων πιστεύει ότι τα εμβόλια για σκύλους δεν είναι ασφαλή, περισσότερο από το 20% πιστεύει ότι αυτά τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά και το 30% τα θεωρεί ιατρικά περιττά, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Vaccine…” σημειώνει το σχετικό ρεπορτάζ της The Wall Street Journal.

Η υγειονομική περίθαλψη κατοικίδιων ζώων ανέρχεται συνολικά σε περίπου 36 δισεκατομμύρια δολάρια από τη βιομηχανία κατοικίδιων ζώων συν 130 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την American Pet Products Association.

Ο διστακτικός εμβολιασμός γεννά βιβλία όπως το «Stop the Shots! Μήπως οι εμβολιασμοί σκοτώνουν τα κατοικίδια μας;», μεγαλύτερο ενδιαφέρον για ολιστικές κτηνιατρικές πρακτικές, συνεδρίες για κτηνιάτρους σχετικά με το πώς να μιλήσουν με ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων που είναι διστακτικοί για τα εμβόλια και ομάδες στο Facebook με εκατοντάδες μέλη που υποστηρίζουν τον περιορισμό ή τη μη χορήγηση βολών σε κατοικίδια.

Μια ιδιοκτήτρια κατοικίδιων ζώων στην Καλιφόρνια με τσιουάουα είπε ότι πάντα βγάζει τα σκυλιά της «από το σύστημα» επειδή είπε ότι τα εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο, επιληπτικές κρίσεις ή θάνατο.«Δεν χρειάζεται να εμβολιάσεις τα σκυλιά σου», είπε. «Το κυριότερο είναι εάν αποκτήσετε ένα νέο μωρό σκυλάκι, μην το πάρετε για εγγραφή και μικροτσίπ και εμβολιασμό».

Η American Animal Hospital Association, η οποία θέτει κατευθυντήριες γραμμές για τον εμβολιασμό των σκύλων, λέει ότι τα κατοικίδια πρέπει να λαμβάνουν βασικά εμβόλια που είναι ιατρικά απαραίτητα και κάποια άλλα με βάση τον τρόπο ζωής του σκύλου και ότι τα οφέλη του εμβολιασμού υπερτερούν των κινδύνων. Η American Association of Feline Practitioners συνιστά τις γάτες χαμηλού κινδύνου να εμβολιάζονται γενικά κάθε τρία χρόνια με βασικά εμβόλια.

Ορισμένοι ιδιοκτήτες κατοικίδιων που είναι δύσπιστοι ως προς τα εμβόλια αναζητούν ολιστικούς κτηνιάτρους που επικεντρώνονται σε μια πιο φυσική προσέγγιση και εναλλακτικές θεραπείες όπως το μασάζ και ο βελονισμός για κατοικίδια.

H Δρ. Michele Yasson, κτηνίατρος ομοιοπαθητικός στο New Paltz της Νέας Υόρκης, είπε ότι οι εμβολιασμοί για τη λύσσα που ακολουθούνται από ενισχυτές στην αρχική σειρά – είναι ό,τι χρειάζεται για τη ζωή μιας γάτας ή ενός σκύλου. Οι βασικοί εμβολιασμοί είναι εκείνοι που συνιστώνται για κάθε κατοικίδιο σε σύγκριση με τα μη βασικά εμβόλια που μπορεί να χρειαστούν με βάση τον τρόπο ζωής, όπως οι γάτες που περνούν χρόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Η Yasson είπε ότι χρησιμοποιεί τεστ τίτλου, που μετρούν τις συγκεντρώσεις των αντισωμάτων στο αίμα, για να προσδιορίσει εάν ένα ζώο εξακολουθεί να έχει ανοσία.

«Προσωπικά είμαι ευγνώμων για τα εμβόλια, αλλά θα ήθελα να τα δω με σύνεση», είπε η Yasson. «Δεν πρέπει να γίνεται κατάχρησή τους. Οι ενισχυτές εμβολίων αποτελούν μια τεράστια βάση για την οικονομική βάση της κτηνιατρικής βιομηχανίας».

Οι ερευνητές λένε ότι η αντίσταση αντανακλά επίσης τον σκεπτικισμό για την ιατρική και την επιστήμη που έχει ριζώσει από την έναρξη της πανδημίας Covid-19.

«Το άνοιγμα των ανθρώπων στην ιατρική εμπειρογνωμοσύνη γίνεται όλο και πιο κομματικό», είπε ο Μότα. «Υπάρχει δυσπιστία προς τους ειδικούς», τονίζει ο Matthew Motta, επίκουρος καθηγητής δικαίου υγείας, πολιτικής και διαχείρισης στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

hkourdistoportocali.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*