Καθολικός ιερέας χαστουκίζει μωρό επειδή κλαίει στη βάφτιση! – Άφωνοι οι συγγενείς

Τεράστιος χαμός έχει προκληθεί από ένα βίντεο, το οποίο παρουσιάζει έναν καθολικό ιερέα να χαστουκίζει ένα μωράκι, επειδή εκείνο κλαίει ακατάπαυστα κατά τη διάρκεια του Μυστηρίου της βάπτισης.

Όπως μπορεί κανείς να δει στο viral κλιπ, οι γονείς του μωρού – μετά το αρχικό σοκ – έσπευσαν να απομακρύνουν το βρέφος από τα χέρια του ευέξαπτου ιερωμένου. Λίγες στιγμές νωρίτερα εκείνος είχε σηκώσει το αριστερό το χέρι και το είχε χτυπήσει δυνατά στο πρόσωπο για να το κάνει να σωπάσει.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό που ακριβώς τραβήχτηκε το βίντεο, πιθανώς πρόκειται για γαλλόφωνη χώρα αφού η λειτουργία διεξάγεται στα γαλλικά.

pronewsΑλλάξτε το μέλλον σας

Ένστικτα, διαισθήσεις και προαισθήματα πηγάζουν από μια βασική ιδιότητα του χρόνου, η οποία καθίσταται προφανής μέσω της πρόσφατης επιστημονικής εργασίας (1996-2000) του δρ. Garnier Malet. Η ροή του χρόνου δεν είναι σταθερή. Επιταχύνεται μέσα σε μη αντιληπτά ανοίγματα, τα οποία επιτρέπουν την ανταλλαγή πληροφοριών με το παρελθόν και το μέλλον. Καρπός αυτής της ανακάλυψης, το βιβλίο «Αλλάξτε το μέλλον σας μέσα από τα ανοίγματα του χρόνου» των Lucile και Jean-Pierre Garnier Malet, μας παρέχει τη γνώση για να δημιουργούμε και να επιλέγουμε, ανά πάσα στιγμή, το βέλτιστο μέλλον μας.

Με πρακτικές οδηγίες, οι συγγραφείς καθοδηγούν τον αναγνώστη στην αξιοποίηση αυτής της θεμελιώδους ιδιότητας, της Διττότητας του Χρόνου, έτσι ώστε όχι μόνο να ανακαλύψει τον σκοπό της ύπαρξής του, αλλά και να βρει μια νέα ισορροπία, τροποποιώντας κατάλληλα το μέλλον του πριν ακόμη το ζήσει!

Ένα επιστημονικό βιβλίο μεγάλης εμβέλειας, ωστόσο απλό και πρακτικό. Για τον Έλληνα αναγνώστη, το έργο του δρ. Garnier Malet έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον: δείχνει ότι τα γράμματα της αρχαίας ελληνικής γλώσσας αντιστοιχούν στις γεωμετρικές μορφές των μαιάνδρων του χρόνου, σύμφωνα με τη θεωρία της Διττότητας. Eπομένως, η γλώσσα αυτή έχει συμπαντικές καταβολές -άρα δεν μπορεί παρά να είναι προγενέστερη όλων των άλλων-, γι’ αυτό και κάθε λέξη της κωδικοποιεί το βαθύ νόημα αυτού που εκφράζει.

ΤΙΜΗ 19,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Detoxic

To Detoxic είναι μια αξιόπιστη μέθοδος κατά των παράσιτων!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

10 thoughts on “Καθολικός ιερέας χαστουκίζει μωρό επειδή κλαίει στη βάφτιση! – Άφωνοι οι συγγενείς

  1. ΟΥΡΑΝΙΑ says:

    ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΤΕ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΔΙΑΒΟΛΟΦΑΤΣΑ !!ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΪ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ !!! ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.

  2. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

    Παλι καλά που δεν του ρουφήξε το αιμα,Κτυπάς ενα απερκατ εκείνη την στιγμη και βγάζει ερπετοκακαραντζα.

  3. Τσομπανογιδοβοσκός says:

    Σκάσε πιαιδάκι μ’…δε σκάς? ΝΑ κωλοπαιδ’ που να σκάσ’. Σκάσ’ και βούλωστο… Μπάμ. Στα σαλουνάααα- σφαζούουν αρνιάααα. Πιαιδακ’ στη σούβλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *