ΚΆΘΕ 80 ΧΡΌΝΙΑ Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΉ ΤΗΣ ΠΛΈΜΠΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΉ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΠΌΛΕΜΟ

Κάθε οικονομικός πόλεμος εξελίσσεται σε παγκόσμια ανάφλεξη και όλα γίνονται μπροστά μας την στιγμή που εμείς τρέχουμε να πληρώσουμε την κομμουνιστική εφορία των τοκογλύφων…

Φυσικά, ένας οικονομικός πόλεμος τελικά θα καταλήξει σε έναν Αρμαγεδώνα, γιατί αυτό συνέβη πάντα σε όλη την ανθρώπινη ιστορία. Οι οικονομικοί πόλεμοι είναι οι πρόδρομοι του «πραγματικού πολέμου», όπου εκατομμύρια από την πλέμπα θα πέσουν στον βωμό των τοκογλύφων ιδιοκτητών του πλανήτη.

Η Αμερική έχει βουνά από χρέος και θα χρεοκοπήσει για αυτό ο Τρομπέτας θα προκαλέσει έναν πόλεμο για να σώσει ότι μπορέσει, όμως οι εμπορικοί πόλεμοι στην πράξη οδηγούν πάντα σε πόλεμο. Αυτό που προέβλεψε πριν από τρία χρόνια ο Jim Rogers, αναπτύσσεται μπροστά στα μάτια σας.

Ρίξτε μια ματιά στο επόμενο βίντεο που βγήκε το 2015 πριν να στείλουν τον Τρομπέτα και το χάος του και ακούστε τι λέει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα και οικονομικός εμπειρογνώμονας Jim Rogers που έχει προβλέψει πολλά από αυτά που ζούμε.

greek-dutch-truth.blogspot.com

Loading...

4 thoughts on “ΚΆΘΕ 80 ΧΡΌΝΙΑ Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΉ ΤΗΣ ΠΛΈΜΠΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΉ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΠΌΛΕΜΟ

  1. Αλεξανδρος Κ says:

    Αθανασιε , κομμουνισμο εχουμε , τωρα αν εσυ δεν το βλεπεις γιατι σε εμποδιζουν οι ιδεολογικες παρωπιδες ειναι αλλο θεμα ……ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ απο τους εξουσιαστες …..

  2. Inept says:

    Το μέλλον έχει ήδη συμβεί, ήρθαμε εδώ ως εμπειρία ατομικού επιπέδου… Η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη, παντού καρκινώματα.
    History repeats.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *