Κατέρρευσε γέφυρα στην πόλη Svobodny της Ρωσίας.

Στον υπερσιβηρικό σιδηρόδρομο στην περιοχή Svobodny κατέρρευσαν δύο γέφυρες τη στιγμή που περνάγε ένα φορτηγό υπέρβαρο.

Η Υπηρεσία τύπου του υπουργείου για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην περιοχή AMUR ανέφερε ότι ένα άτομο τραυματίστηκε, πρόκειται για τον οδηγό του φορτηγού ο οποίος κατά τη στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας οδηγούσε

Πάνω σε αυτήν η γέφυρα υπαρχουν από πάνω οι σιδηροδρομικές γραμμές του υπερσιβηρικού. Ο οδηγός του φορτηγού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου. Η στιγμή της κατάρρευσης καταγράφηκε από κάμερες CCTV. Η διοίκηση του σιδηροδρομικού σταθμού trans Baikal ανέφερε ότι η κίνηση των τρένων στο τμήμα που κατέρρευσε η γέφυρα αναστέλλεται προσωρινά αλλά δεν θα υπάρξει καθυστέρηση στην κίνηση των επιβατικών αμαξοστοιχιών.

Ο Denis Afonin , εκπρόσωπος του σιδηροδρομικού σταθμού trans baikal δήλωσε ότι δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις στα τρένα επιβατών στο σταθμό Svobodnaya και θα αρχίσουν να φθάνουν από τις 16:16 (10:16 ώρα Μόσχας), στη συνέχεια στις 19:26 (13:26 ώρα Μόσχας) και στις 19:59 (13:59 ώρα Μόσχας). Έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια της κατάρρευσης θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η γέφυρα χτίστηκε πριν από 30 χρόνια.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ:ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *