Καταγράφονται Φωνές Νεκρών, Αργά τη Νύχτα, με Απλό Κασετόφωνο (video)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ???

Fileas : -Μελετώντας την 13η φλόγα έπεσα στην σελίδα που αναφέρεται σε αυτό το θέμα και θυμήθηκα τοτε καπου στο 1982 το πείραμα που έκανα όταν το πρωτο-διάβασα νέος.

-Ένα απλό μαγνητόφωνο με κασέτα, το άφησα έξω το βράδυ στην βεράντα να καταγράψει μέσα στην ησυχία της νύχτας,για δυο ώρες περίπου.

-Πράγματι υπήρξαν φωνές στην ταινία, μα δίχως τα κατάλληλα μηχανήματα, δεν μπορούσα να ξεχωρίσω κάτι συγκεκριμένο.!!!

-Το θεμα εχει ως εξης :


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

-«Βρετανικό ηλεκτρονικό περιοδικό »Γουάιρλες» τεύχος Ιουνίου 1971 σελ. 312 με τίτλο Ηλεκτρονική επικοινωνία με τους νεκρούς ???

-Ήμουν περίπου 14 χρόνων όταν βρήκα σε σοφίτα ένα παμπάλαιο, μουσειακό θα έλεγα ραδιόφωνο. Το καθάρισα και την νύχτα κάπου στις δυο αφαιρούσα το πηνίο της κεραίας για να αλλάζω τις συχνότητες και μια βραχνή φωνή έσπαζε την σιωπή με λίγες λέξεις. Όλα αυτά τα θυμήθηκα διαβάζοντας το βιβλίο »Ρήγμα» του Φρηντ Γριντ, όπου ο συγγραφέας ισχυριζόταν ότι αν άφηνε να λειτουργήσει μαγνητόφωνο χωρίς εξωτερική σύνδεση, μπορεί να βρεθεί να αναπαράγει φωνές που ανήκουν σε φωνές νεκρών.

-Άλλος έχει καταγράψει 72.000 από αυτές τις φωνές. Μελετήθηκαν, υπάρχουν, όμως όλοι δεν συμφωνούν ότι προέρχονται από νεκρούς. Φφωναζόσουν τα ονόματά μας, λένε πράγματα κατανοητά, όμως τα ονόματα που δίνουν ξέρουμε ότι ανήκουν σε ανθρώπους που έχουν αφήσει αυτή την γη.

-Οι φυσικοί δεν μπορούν να εξηγήσουν το φαινόμενο, ούτε οι ψυχολόγοι. Οι φωνές δεν έχουν σχηματιστεί με ακουστικά μέσα. Η ταχύτητά τους είναι διπλάσια του ανθρωπίνου λόγου και ο ρυθμός παραμένει ίδιος και στα 72.000 παραδείγματα που εξετάστηκαν».

-ΡΑΜΠΑ !!!

Fileas Fonk:-Από τότε δεν έχω ακούσει ή διαβάσει κάτι που να έφτασε στις μέρες μας. Έτσι παραμένει το μυστήριο γύρω από αυτό το θέμα.!!!

Το Φαινόμενο Ηλεκτρονικής Φωνής ή Φ.Η.Φ. είναι ο τρόπος με τον οποίο οι νεκροί επικοινωνούν με τους ζωντανούς μέσω των στατικών θορύβων των σύγχρονων ηλεκτρονικών συσκευών. Το Φ.Η.Φ. είναι η επικοινωνία με μία άλλου είδους πραγματικότητα μία άλλου είδους διανόηση. Το Φαινόμενο Ηλεκτρικής Φωνής, μέσω των διαφόρων συσκευών μας δίνει διάφορες φωνές που ανήκουν σε άτομα που έχουν ήδη πεθάνει. Είναι ανεξήγητες ηχογραφημένες φωνές. Διάφοροι μηχανικοί που έχουν ελέγχει αυτού του είδους θορύβους λένε ότι δεν είναι φυσιολογικοί. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επιστημονική εξήγηση για την ύπαρξή τους. Διάφοροι ερευνητές μελετούν το Φ.Η.Φ. αναζητώντας απαντήσεις.

Πολλοί επιστήμονες παγκοσμίως μελετούν το Φ.Η.Φ. γιατί είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάποια άλλη διάσταση. Η ύπαρξη αυτών των ηχογραφήσεων γεννά πολλά ερωτήματα. Τι είναι αυτό και πως γίνεται να υπάρχει εκεί αυτή η φωνή; Μήπως τελικά οι φωνές των νεκρών είναι γύρω μας;

Οι ερευνητές αναφέρουν ότι το Φ.Η.Φ. μπορεί να το ηχογραφήσει ο καθένας. Ένα βασικό στοιχείο είναι η εξασφάλιση ήχου στο υπόβαθρο. Άλλοι επιστήμονες πιστεύουν ότι το Φ.Η.Φ. είναι μια τηλεκινητική μεταχείριση των φυσικών δυνάμεων.

Τα Φ.Η.Φ. έχουν διάρκεια μερικών δευτερολέπτων (ακούμε σύντομους ήχους). Από τα χιλιάδες μηνύματα Φ.Η.Φ. περίπου 1 στα 12 είναι απειλητικά.

Αν υπάρχει ζωή μετά θάνατον, αν επιβιώνουμε από τον φυσικό θάνατο πως επηρεάζεται ο τρόπος που επιλέγουμε να ζήσουμε στον κόσμο;

Από την περιγραφή του video

Επιμέλεια, διορθώσεις κειμένων: diadrastika.com

Καταγράφονται Φωνές Νεκρών, Αργά τη Νύχτα, με Απλό Κασετόφωνο (video) - Εικόνα1
diadrastika.com

Loading...

13 thoughts on “Καταγράφονται Φωνές Νεκρών, Αργά τη Νύχτα, με Απλό Κασετόφωνο (video)

 1. Heron says:

  Αυτά είναι πολύ επικίνδυνα πράγματα , και καλά θα κάνουν όσοι ασχολούνται με κάτι τέτοια ,»να κάτσουν στον κώλο τους «, πρίν τους συμβεί κανένα μεγάλο κακό.

  • romfaioforos says:

   ΕΝ ΜΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ,ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΚΑΤ’ΕΜΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.

 2. GeorgiosK says:

  σίγουρα όμως αυτά που ακούμε προέρχονται από το αμέσως επόμενο πεδίο το οποίο δονείτε χαμηλά. Γιαυτο και υπάρχουν απολιτικά μηνύματα. Όσα αγαπημένα πρόσωπα πήγαν λίγο παραπάνω σε δόνηση, κάπου καλύτερα από τα χαμηλά, δεν θα μπορούμε να τους καταγράψουμε, εκτός εάν πάμε και εμείς εκεί. Πλέον η φυσική, κβαντική κτλ παραδέχονται την ύπαρξη ψυχής και παραλλήλων κόσμων, απλά εκπέμπουν σε άλλη συχνότητα, όπως πχ τα κανάλια τηλεόρασης, η το ραδιόφωνο.
  Σίγουρα θα είναι ότι χειρότερο να είσαι γάλος, σκανδιναβός, ισπανός, κτλ.. Διότι τι κάνει το CERN? Προσπαθούν να ανοίξουν πύλες. Άρα σε ένα παράλληλο κόσμο διαφορετικής συχνότητας αλλά στο ίδιο σημείο/περιοχη που βρίσκετε το CERN, θα είναι μαζεμένα όλα τα σουργελα. Τις κακομοίρας θα γίνετε εκεί. (είμαι δυσλεκτικός).

 3. Ανώνυμος says:

  EMEIΣ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ MINI DISC [ SONΥ ] ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΙΣ Η ΚΛΑΙΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 4. ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ says:

  Είναι μακριά το σκοτάδι? Κλείσε τα μάτια να το δεις! Άπαξ και την έκανες επιστροφή δεν έχει.

 5. Ελπίδα says:

  Ας υποθέσουμε ότι κάποιος νεκρός επικοινωνεί μαζί μας με αυτό τον τρόπο. Και τι θα πετύχουμε; Θα βρεθούμε σε σύγχυση. Αυτός που πέθανε, πέθανε. Οι νεκροί με τους νεκρούς και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς.

 6. Ανώνυμος says:

  Έλατε τώρα είμαστε σοβαροί; Αυτά τα κάναμε την δεκαετία του 80 που ειμασταν παιδιά γράφαμε σε κασετόφωνο και καλά ακούγαμε φωνές… Έλα έχουν περάσει 30 χρόνια και από τότε..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *