ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ… Πρόταση κυβερνητικού: Απαγόρευση η κυκλοφορία μετά τη Δύση του Ηλίου στους Αιτούντες Άσυλο…!!!

Την εφαρμογή του νόμου κατά του πολιτικού Ισλάμ και μέτρα κατά των προσφύγων και των μεταναστών αξιώνουν οι συνεργάτες του Σεμπάστιαν Κουρτς στην κυβέρνηση

Την ταχεία εφαρμογή του νόμου κατά του πολιτικού Ισλάμ, ο οποίος ήδη προβλέπεται στο κυβερνητικό πρόγραμμα του συνασπισμού του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος του καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς και του ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων – ο οποίος κυβερνά στην Αυστρία εδώ και ένα χρόνο από την 18η Δεκεμβρίου 2017 – ζητά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ελευθέρων Γιόχαν Γκουντένους σε σημερινή συνέντευξή του στο Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΡΑ).

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε σχέση με τον νόμο αυτό, δεν πρόκειται μόνον για την ήδη διασφαλισμένη επέκταση του νόμου περί συμβόλων, με τον οποίο απαγορεύονται σύμβολα του Ισλαμικού Κράτους, της Αλ-Κάιντα και άλλων οργανώσεων όπως της κροατικής φασιστικής “Ουστάσι”.

Ο Γιόχαν Γκουντένους αναφέρει πως η σχεδιαζόμενη τροπολογία στον νόμο αποτελεί σημαντικό βήμα και εξαρτάται πλέον από τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιόζεφ Μόζερ, του Λαϊκού Κόμματος, να προχωρήσει στην ταχεία προώθησή της, και ο ίδιος αναμένει ότι αυτό θα συμβεί σύντομα, και αυτό θα ήταν σημαντικό, καθώς προβλέπεται στο κυβερνητικό πρόγραμμα και πρέπει να εφαρμοστεί, “όσο ταχύτερα, τόσο το καλύτερο”.

Στην συνέντευξή του στο ΑΡΑ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ελευθέρων ασκεί έντονη κριτική κατά της Αυστριακής Συνομοσπονδίας Συνδικάτων και κατά του Αυστριακού Εργατικού Επιμελητηρίου (Κέντρου), που, κατά την άποψή του, “δεν λειτουργούν υπερκομματικά, εκπροσωπώντας τα συμφέροντα των εργαζομένων, αλλά ασκούν μία ξεκάθαρη προπαγάνδα του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος ” (ΣΣ το μεγαλύτερο της αυστριακής αντιπολίτευσης, το οποίο μέχρι τον Δεκέμβριο 2017 ηγούνταν των αυστριακών κυβερνήσεων τα προηγούμενα δέκα χρόνια).

Σε σχέση με την πρόσφατη απαίτησή του, να επιβληθεί απαγόρευση νυκτερινής εξόδου για τους αιτούντες άσυλο στην Αυστρία, που προκάλεσε δριμεία κριτική και σάλο, ο Γιόχαν Γκουντένους τονίζει πως πρόκειται για πρόταση να φωτιστούν οι σχετικές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων και των νομικών.

Να απαγορευτεί η βραδινή έξοδος στους αιτούντες άσυλο, αλλά και να γίνει εγκατάσταση προσφύγων σε στρατώνες που δεν χρησιμοποιούνται, είχε ζητήσει παλιότερα ο ίδιος ο Αυστριακός αντικαγκελάριος και αρχηγός του Κόμματος των Ελευθέρων Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε.

“Το δικό μου μοντέλο είναι να περάσουμε από τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις σε μία κρατική μέριμνα, όπου θα ήταν επίσης σκόπιμο να χρησιμοποιηθούν κάποιοι άδειοι στρατώνες για την εγκατάσταση προσφύγων”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στράχε.

Ταυτόχρονα πρότεινε να επιβληθεί ένα είδος απαγόρευσης βραδινής εξόδου στους αιτούντες άσυλο, σημειώνοντας πως έχει συζητηθεί ήδη στο παρελθόν να υποχρεούνται οι αιτούντες άσυλο να επιστρέφουν το βράδυ στους στρατώνες μετά από μία συγκεκριμένη ώρα, καθώς, κατά την άποψή του, “χρειάζεται να υπάρχει τάξη, ενόσω είναι ανοικτή η διαδικασία για τη χορήγηση ασύλου”.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο πρόγραμμα της κυβέρνησης συνασπισμού Λαϊκού Κόμματος και Κόμματος των Ελευθέρων προβλέπεται ότι πρόσφυγες δεν θα επιτρέπεται πλέον να ζουν σε ιδιωτικά καταλύματα αλλά μόνον σε καταυλισμούς.

protothema.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

One thought on “ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ… Πρόταση κυβερνητικού: Απαγόρευση η κυκλοφορία μετά τη Δύση του Ηλίου στους Αιτούντες Άσυλο…!!!

  1. Σοκολατοκαστανοφαιος , λιαν σιδηρουχος , και αργιλλουχος... says:

    H Aystria ρωμαικο stratopedo ηταν απο την εποχη του ιουλιου Καισαρα , σημερα δηλαδη εχει ιθαγενεις ? Μη γελατε αγαθη ερωτηση εκανα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *