..καὶ ἐξαποστελῶ πῦρ ἐπὶ Ἰούδαν..

Στις 22 Νοεμβρίου 2016 ένα ένα κύμα πυρκαγιών (αστικές και δασικές) ξέσπασαν στο Ισραήλ. Στις 28 Νοεμβρίου, μετά από 8 ημέρες, οι υπηρεσίες πυρόσβεσης ανακοίνωσε ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης έληξε.

https://en.wikipedia.org/wiki/November_2016_Israel_fires

Βοήθεια για την κατάσβεση των πυρκαγιών πρόσφεραν 14 συνολικά χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Ρωσία, Κροατία, Ιταλία, Τουρκία, Ιορδανία, Αίγυπτος, Αζερμπαϊτζάν, Γαλλία, Ουκρανία, Ισπανία, ΗΠΑ) συμπεριλαμβανομένων και των Παλαιστινίων.
Κάποιες από αυτές τις πυρκαγιές αποδόθηκαν στο συνδυασμό δίμηνης ξηρασίας και «ακραίων καιρικών φαινομένων» – υψηλές θερμοκρασίες και ξηροί άνεμοι, που ευνόησαν την εξάπλωσή τους. Μερικές από τις πυρκαγιές θεωρείται ότι προκλήθηκαν από Άραβες εμπρηστές με εθνικιστικά κίνητρα.

Κάποιοι το ερμήνευσαν ως «Σημεία των καιρών» και των γεγονότων που μέλλει να έλθουν.

Αμ. 2,4 Αυτά λέγει ο Κυριος• “δια τας τρεις ασεβείας των Ιουδαίων, μάλιστα δε δια την τετάρτην, δεν θα ανακαλέσω την καταδικαστικήν εναντίον αυτών απόφασίν μου, διότι αυτοί απέρριψαν και απώθησαν τον νόμον του Κυρίου και δεν εφύλαξαν τας εντολάς του. Επλανήθησαν εις την λατρείαν των ματαίων και ανοήτων ειδώλων, τα οποία οι ίδιοι κατεσκεύασαν και οπίσω από τα οποία είχαν ακολουθήσει και οι πατέρες αυτών. Αμ. 2,5 Θα εξαποστείλω φωτιάν εναντίον της Ιουδαίας, δια να καταφάγη και αυτά τα θεμέλια της Ιερουσαλήμ”.

Ωσ. 6,1 Ελάτε, ας επιστρέψωμεν εν μετανοία προς τον Κυριον και Θεόν μας, διότι αυτός ο οποίος επέτρεψε και μας διήρπασαν, αυτός και θα μας θεραπεύση. Αυτός που μας εμαστίγωσεν, αυτός και θα επουλώση τα τραύματά μας.
Ζαχ. 3,1 Ο Κυριος, μου έδειξε τον Ιησούν, τον αρχιερέα, να ίσταται ενώπιον του αγγέλου του Κυρίου• και ο διάβολος ίστατο εκ δεξιών του αρχιερέως, δια να αντιτίθεται προς αυτόν. Ζαχ. 3,2 Ο άγγελος Κυρίου είπεν στον διάβολον• “ο Κυριος να σε επιτημήση, διάβολε, να σε επιτιμήση ο Κυριος, ο οποίος έχει εκλέξει την Ιερουσαλήμ ως πάλιν του. Ωσάν δαυλός, που απεσπάσθη από την φωτιάν, δεν είναι ο αρχιερεύς αυτός, που εσώθη από την καταστροφήν του έθνους;”


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μαγικός κύβος 3x3x3 – αριθμοί από 1 έως 27.

Κάθε στήλη οριζόντια ή κάθετη δίνει άθροισμα 42

Από τον μαγικό κύβο παίρνουμε τη σειρά 9 – 11 – 22 μας δίνει την ημερομηνία που ξέσπασαν οι πυρκαγιές 22.11.9 [2+0+1+6]
22+11+9= 42

http://www.agnosto.gr/index.php?topic=251.msg1016#msg1016

Loading...

5 thoughts on “..καὶ ἐξαποστελῶ πῦρ ἐπὶ Ἰούδαν..

 1. Ανώνυμος says:

  Πάντως στη Σολωμονική έχει μέσα τα μαγικα τετραγωνα της μαγείας και με γράμματα ή αριθμούς μπορείς να αλλάζεις ενέργειες μέσα στο Μάτριξ. Είχα δεί ένα πείραμα που γράφεις (με ειδικό μελάνι) σε ένα φύλλο το μαγικό τετράγωνο με αριθμούς. Μετά κοιτάζεις τον άλλο στα μάτια και λες φωναχτά τα νούμερα κάποιων από των στηλών και τον επηρεάζεις με τον τρόπου που θες χωρίς να το γνωρίζει!

  • filarianna says:

   Προσωπικά θεωρώ ειδεχθείς όλες αυτές τις πρακτικές. Εισπράττουμε πάντα ότι δίνουμε. Όταν μάλιστα αυτή μας η πράξη είναι εκούσια – συνειδητή… η πέτρα που πετάξαμε στον αέρα επανέρχεται με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα σε εμάς.

   • Επικούρειος αποκρυφιστής says:

    Καλή μου κοπέλα, θα μπορούσες να αξιοποιήσεις προς όφελος σου αυτές τις γνώσεις! Δεν είναι κακό να αρχίζεις να ψάχνεσαι λιγάκι, μπορείς να διαβάσεις κάποια βιβλία για αρχή. Δεν θέλεις να γίνεις η θεά του εαυτό σου; Υπάρχουν αρκετά γριμόρια μαγείας που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν, σε ότι ζήτημα προκύψει στη ζωή σου! Μη φοβάσαι να βγεις από το κοπάδι, για καλό σου το λέω! Κι άσε τους άλλους να φάνε τη σκόνη σου.

   • Επικούρειος αποκρυφιστής says:

    Καλή μου κοπέλα, θα μπορούσες να αξιοποιήσεις προς όφελός σου αυτές τις γνώσεις! Δεν είναι κακό να αρχίζεις να ψάχνεσαι λιγάκι, μπορείς να διαβάσεις κάποια βιβλία για αρχή. Δεν θέλεις να γίνεις η θεά του εαυτού σου; Υπάρχουν αρκετά γριμόρια μαγείας που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν, σε ότι ζήτημα προκύψει στη ζωή σου! Μη φοβάσαι να βγεις από το κοπάδι, για καλό σου το λέω! Κι άσε τους άλλους να φάνε τη σκόνη σου.

 2. Pingback: Δύο Όψεις Του Ίδιου Νομίσματος: Ευγνωμοσύνη και Προειδοποιητική Υπενθύμιση του Εκκολαπτόμενου Σανχεντρίν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *