14:05 - 11/04/2019

Julian Assange: Η στιγμή που τον σέρνουν έξω από την πρεσβεία

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο Julian Assange ιδρυτής του WikiLeaks συνελήφθη σήμερα Πέμπτη καθώς η πρεσβεία του Ισημερινού προχώρησε σε άρση του ασύλου που του είχε χορηγηθεί.

Ο Julian Assange συνελήφθη από την βρετανική αστυνομία, η οποία εκλήθη στους χώρους της πρεσβείας του Ισημερινού, όπου είχε καταφύγει από το 2012.

Οι αρχές έσυραν στην κυριολεξία έξω από την πρεσβεία τον ιδρυτή του WikiLeaks. Οι εικόνες από την στιγμή της σύλληψης είναι ενδεικτικές.

Κυριολεκτικά σηκωτό πήραν από την πρεσβεία τον Άσανζ ο οποίος διέμενε εκεί τα τελευταία έξι χρόνια καθώς είχα πάρει άσυλο.

Στο χαρακτηριστικό βίντεο φαίνεται να τραβούν το Άσανζ που δεν είναι πρόθυμος να φύγει!

«Ο Τζούλιαν Ασάνζ, 47 ετών, συνελήφθη σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου, από αστυνομικούς της Μητροπολιτικής Αστυνομίας στην Πρεσβεία του Ισημερινού», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η βρετανική αστυνομία διευκρίνισε ότι «εκλήθη στο εσωτερικό της πρεσβείας από τον πρεσβευτή, αφού η κυβέρνηση του Ισημερινού αφαίρεσε το άσυλο» που είχε χορηγήσει στον Τζούλιαν Ασάνζ.

rp.news

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. Ο “άγιος” Julian Assange.
  Η ντροπή του κατεστημένου που έδειξε με τις συμπεριφορές του μέχρι πού μπορεί να φτάσει.
  Μα όπου κι αν θαρρεί πως έφτασε γρήγορα θα ξεφουσκώσει.
  Ευτυχώς που υπάρχουν πολλοί σαν τον Julian Assange.
  Το Σύμπαν τους κατεβάζει για να μας ξεστραβώνουν,
  άρα προστατεύονται.
  Ας φαίνεται πως τραβιούνται από δω κι από κει.
  Έχουν Αθανασία στο στέμμα τους ακόμη κι αν τους εξαφανίσουν από προσώπου Γης, ακόμη και ένα τους πάρουνε τη ζωή.
  Οι “χαρισματικοί” γνωρίζουν ότι ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !
  Κοτζαμ ΕΛευσίνια Μυστήρια τι δίδασκαν αν όχι την ανυπαρξία του;
  Julian Assange: Αθάνατος κι αν τον εκτΕΛέσουν.
  Κατεστημένο: Πεπερασμένο, με ημερομηνία λήξης ακόμη και αν ζήσει χίλια χρόνια.
  Αυτά γι Αυτόν τον ήρωα, το ευεργέτη της ανθρωπότητας έναντι θηρίων ανήμερων.
  Δεν νίκησαν τα θηρία όμως.
  Εκείνος νίκησε !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*